duminică, 10 ianuarie 2010

Cel mai prost imbracate dive!

1.Oana Roman

Desi a fost tot timpul parte din lumea buna a Capitalei si a trait o buna perioada pe meleaguri pariziene, mezina lui Petre Roman este total nepregatita in domeniul vestimentar. De cele mai multe ori a dat cu bata in balta la evenimentele mondene pe care le-a onorat si doar in cateva ocazii a fost laudata pentru felul in care s-a imbracat. Slaba sau mai rotofeie, Oana si-a scos tot timpul in evidenta acele parti ale corpului pe care trebuia sa le ascunda. Cum nu are o talie de viespe, tanara obisnuieste sa poarte haine mulate care ii evidentiala colaceii, dar si rochii foarte scurte, desi picioarele ei nu seamana nicicum cu cele ale Tinei Turner. Este adevarat ca in perioada in care reusise sa piarda multe kilograme, Oana Roman (diva in franjuri/ diva in roz este o pitzipoanca anonima) a adoptat cateva tinute pe placul criticilor de moda si a aparut la pagina celor bine imbracati. Intre timp a renuntat la regimul alimentar, insa nu si la hainele din dulap pe care le purta inainte. Tocmai de aceea, o vedem tot mai des pe domnisoara Roman cu bluzite stramte, care stau sa pocneasca pe formele-i rubiconde, cu fustite care i se ridica nepermis de mult pe solduri si decolteuri adanci total nepotrivite. Judecand dupa numarul momentelor in care a fost pusa la colt pentru hainele alese, Oana Roman ar putea castiga, detasat, coronita in topul celor mai prost imbracate vedete din 2009.



2.Bambi

Despre fetele de la Bambi nu stiu ce ar mai putea fi spus. Cantarete talentate, Raluca si Denisa n-au dovedit niciodata pricepere atunci cand si-au ales hainele. Daca ar fi sa exageram un pic si sa ne amuzam in aceasta zi de iarna gri, am putea spune ca si scutecele “caprioarelor” erau incadrate la rubrica “Asa nu!” si ieseau in evidenta printre bebelusi ca Elena Udrea in palton roz bombon. Cand erau de-o schioapa, surorile se impopotonau cu paiete, margeluse, fundite, zeci de agrafe de par, sandale multicolore si rochite in culori despre care nici nu stiai ca exista. Cand au mai crescut si-au dezvoltat un simt incredibil pentru artificial. Aproape ca nici nu mai seamana cu fetele de acum cativa ani, cand inca erau neatinse de bisturiu. In zilele noastre, “caprioarele” arata ca doua papusi de plastic abia scoase din cutie, inclusiv la piscina unde se prezinta cu o coafura impecabila, machiaj vulgar si slapi cu toc. Si-au injectat o cantitate generoasa de silicon in zona bustului, colagen in buze, sunt bronzate fie iarna, fie vara, unghii false, par alb una, negru ca abanosul cealalta, ochi falsi, daca putem spune asa, avand in vedere ca sunt “fane” infocate ale lentilelor de contact. Cat despre haine, fetele sunt, parca, trase la indigo. Poarta aproape intotdeauna fix aceeasi costumatie, insa diferita prin culoare, iar la televizor apar intotdeauna in rochii de nasa mare.




3. Ana Maria Ferentz

O alta fosta/actuala pitipoanca a zilelor noastre este Ana Maria Ferent. Spun “fosta” pentru ca domnisoara isi reneaga radacinile mondene si a renuntat pe alocuri la hainele de circ pe care le purta pe vremea cand facea furori in revistele pentru barbati. Este totusi destul de “actuala” pentru ca “lupul isi pierde parul, dar naravul ba!”. Sfatuita de un stilist sau de altul, cantareata se straduieste sa scape de faima pe care si-a castigat-o iesind in oras in corsete din dantela si batiste pe post de fusta si se vrea o doamna. Acum poarta haine oarecum potrivite, decente, insa fara o paieta, un sclipici si un argintiu inserat pe ici pe colo, parca nu se poate. Ana Maria s-a aflat si in paginile celor bine imbracati, insa locul in care pare ca se simte bine este totusi rubrica “prost imbracati” a revistelor colorate.





4. Andreea Marin

Campioana la strangerile de fonduri si doamna cu suflet mare cand vine vorba de napastuitii sortii, Andreea Marin a dat chix la capitolul moda in situatii nepermis de multe. Sub nici o forma constransa la capitolul finante, iata ca “Zana” nu prea stie pe ce sa puna mana atunci cand intra intr-un magazin de pe Champs Elysees. Atunci cand se lasa consiliata de stilisti, primeste laude, insa cand se incapataneaza sa-si asorteze singura hainutele, este un fiasco. Memorabila este tinuta de “cowboy wanna be” a Andreei cand a aparut la un eveniment monden cu o palarie de paie aidoma vacarilor din Vestul Salbatic asortata la o rochie turcoaz pe sub care a uitat sa strecoare un sutien; ciocate la fel de albastre care au obosit retina celor din jur si margele multe si mari, in aceeasi culoare. Daca s-ar fi spart prost-gustul atunci, am fi fost linistiti, insa “Zana” a vrut sa demonstreze ca se mai poate si ne-a oferit costumatii pe cat de scumpe, pe atat de neinspirate. Salvarii cu turul lasat, considerati una dintre cele mai urate piese vestimentare ale secolului, indesati in cizme cu plus si taior, sunt doar un exemplu de eroare grosolana pe care nici o pitipoanca nu trebuie sa o comita, daramite o doamna de calibrul sau.





5. Mihaela Tatu

Desi este trei ori femeie sau cel putin asa i-a ramas numele de cand prezenta celebra emisiune, Mihaela Tatu se dezice de acest statut atunci cand vine vorba de moda. In 99.9% din cazuri, prezentatoarea nu a luat nota de trecere la materia “Bun gust vestimentar” si a fost pusa la zid de criticii de moda oripilati de alegerile ei cel putin ciudate. Costum cu taior si pantalon luat parca din dulapul bunicii, rochii decoltate si foarte scurte pentru o doamna respectabila trecuta de 50 de kilograme, salvari lungi care ii intra sub tocul pantofilor, pulovere cumparate parca de la second-hand si rochii mult prea mulate pentru colaceii sai. Una dintre cele mai memorabile intalniri cu prost-gustul s-a petrecut anul trecut cand, la un eveniment monden cu staif, Mihaela s-a deghizat in cowboy. Spre deosebire de Andreea Marin care s-a vrut o vacarita sexy, Tatu parea pregatita pentru muncile grele din staul. Echipata cu ciocate de piele grosolane, pelerina groasa din lana, desi lumea din jur inca mai purta sandale, palarie nu de paie, ca “Zana”, ci din stofa groasa ca a bunicilor nostri cand se gateau de sarbatori. Vesela, Mihaela nu intelesese pe moment ca zambetele celor din jur se datoreaza costumatiei sale si era convinsa ca simpla ei prezenta descreteste fruntile mondenilor. A inteles cateva zile mai tarziu despre ce era vorba cand s-a admirat in paginile tuturor revistelor care conteaza, unde altundeva decat la rubrica “prost imbracati”.
Anonim spunea...

oana roman ma duce cu gandul la... un sac de cartofi... sauu la un carnat.. sau la un caltabos mare si gretos...E urata cu spume.

Anonim spunea...

stiu ca nu are legatura cu subiectul scris de voi, dar am gasit un subiect interesant si ati putea sa scrieti in ziar.
becali si vadim sunt cei mai chiulangii dintre parlamentarii europeni
PARLAMENTARII ROMANI SUNT CEI MAI CHIULANGII DIN PARLAMENTUL EUROPEAN.IAR
BECALII SI VADIM SUNT DIN LISTA.
pe pagina http://www.votewatch.eu/
puteti vedea ca parlamentarii romani sunt ultimii pe lista in ceea ce priveste
prezenta la sedintele din parlamentul european.Dintre toti membrii(din toate
tarile) Parlamentului European, parlamentarii romani sunt ultimii pe lista in
ceea ce priveste prezenta la sedinte.
Aici aveti procentul de prezenta

Vasilica Viorica DĂNCILĂ 73.91 %
Cătălin Sorin IVAN 73.91 %
Rareş-Lucian NICULESCU 73.91 %
László TŐKÉS 73.91 %
Norica NICOLAI 60.87 %
Traian UNGUREANU 56.52 %
Adina-Ioana VĂLEAN 56.52 %
Corneliu VADIM TUDOR 39.13 %
George BECALI 34.78 %
VA DATI SEAMA?PARLAMENTARII ROMANI ISI VAD DE AFACERILE LOR, SUNT PLATITI DIN BANI PUBLICI, SI NE MAI MIRAM DE CE O DUCE TARA ASA DE RAU. CHIAR NIMENI NU-I POATE TRAGE LA RASPUNDERE?E POSIBIL SA FIE ULTIMII PE LISTA IN CEEA CE PRIVESTE PREZENTA?

Anonim spunea...

DACA VOI NU ATI SCRIS DESPRE ACEST SUBIECT, UITE CA A SCRIS CLICK-UL.
http://www.click.ro/actualitate/bucuresti/Europei-Becali-Vadim-chiulangiii_0_883111828.html

Anonim spunea...

pitipoanca in roz nu e o anonima,Sonia Trifan ,daca nu ma insel se numeste si e creatoare de moda sau cam asa ceva:)).Bambi de departe suntau avut cea mai hidoasa evolutie de a lungul aniilor

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search