luni, 4 ianuarie 2010

Avatar, 1 miliard de dolari in 17 zile



Sambata am vazut inca o data Avatar la Imax, in Cotroceni. Am reusit sa rezerv bilete cu cateva zile inainte si abia am gasit 4 locuri in primul rand, dar a meritat. Avantajul este ca la Imax vezi foarte bine chiar daca esti pe randul fraierilor :)), dar este indicat sa stai mai sus daca nu vrei sa te doara gatul. Pe site, toate locurile erau rezervate, insa unii s-au razgandit ulterior si n-au mai venit la film, asa ca au ramas destule locuri libere in sala. Nu m-am mutat mai sus pentru ca prietenii cu care eram se instalasera confortabil in scaune si n-au mai vrut sa se ridice, deci mi-a stat pe creier tot filmul chestia asta, ca sunt locuri libere mai sus si eu stau in primul rand sa-mi rup gatul. Parca eram un pui de vrabie care asteapta cu gatul intins sa vina mama-vrabie cu mancare :))
 Fetele de la casa de bilete spuneau ca 99% din locuri sunt rezervate pana la sfarsitul lunii ianuarie, insa, daca vreti neaparat sa vedeti filmul, si merita, belive me, mergeti la Imax cu 10 min inainte sa inceapa filmul si cu siguranta veti prinde locuri pentru ca, asa cum v-am spus, unii se mai razgandesc. Mai ales ca, daca nu esti acolo cu 45 de minute inainte, ti se anuleaza rezervarea si biletele sunt vandute celor care stau la coada.
S-ar parea ca Avatar va bate recordul de incasari, fiind, momentan, pe locul doi, dupa Titanic, filmul cu cele mai mari incasari din istoria Hollywood-ului. Astfel, Avatar a incasat pana in prezent 352 de milioane de dolari in Statele Unite si 670 de milioane de dolari in lume, in mai putin de trei saptamani de la lansare. James Cameron poate rasufla usurat pentru ca deja si-a recuperat investitia de 500 de milioane de dolari si sunt convinsa ca a avut incredere inca de la inceput in reusita lui, desi multi i-au spus ca e nebun daca investeste atat de multi bani. Sunt curioasa ce mai pune la cale acum, cu ce ne mai surprinde peste cativa ani!

Voi ati vazut Avatar? Si daca da, cum vi s-a parut?
Butterfly spunea...

Este chiar atat de interesant filmul incat sa il vezi de doua ori? Mie nu prea imi plac filmele cu tot felul de creaturi, ma intreb daca asta imi va placea...

Zuzele spunea...

daaaaaaaaaaaaaaaaaa, este foarte misto! :) ti-l recomand! Hmm...nu stiu ce sa spun...nu sunt chiar creaturi, sunt locuitori ai planetei Pandora pe care pamantenii vor sa o cucereasca. Sunt mai ciudati, insa pana la sfarsitul filmului o sa-i indragesti tare mult, sunt convinsa! :)
Povestea este foarte frumoasa, este una cu talc si iti va smulge si cateva lacrimi, intocmai ca dramele romantice pe care le indragim noi, fetele :)
Trebuie sa mergi sa-l vezi, neaparat la cinema si daca se poate Imax, cu atat mai bine. Daca nu, macar 3D !

liliana spunea...

eu l-am vazut de 3 ori si parca vad ca o sa procedez ca in cazul Titanicului pe care l-am vazut de vreo 20 de ori, dar e cam scumput biletul la Imax. Sa dai o data, de 2 ori 300 mii nu e mare vrajeala, dar sa mergi de 20 de ori, ajung la sapa de lemn :))

Zuzele spunea...

Liliana, in comparatie cu cinema-ul normal sau chiar 3D, Imax este un pic mai scump, dar esti de acord cu mine ca merita?:)
Eu am dat 310 mii pe bilet, desi m-a cam pacalit individa de la casa pentru ca la ora 12.15 la cat am fost eu, pretul biletului era 240 mii. Initial rezervasem 4 locuri de pensionari :)) cu 210 mii ca m-am incurcat in denumirile lor de pe site, insa la categoria in care ma incadram eu era 240 mii biletul. La casa insa, tipa mi-a schimbat biletul ca si-a dat seama ca nu sunt pensionara dar mi-a cerut 310 mii cat costa biletul seara. In fine, mi-am dat seama mai tarziu si nu m-am intors sa cer socoteala. Oricum ar fi, merita sa mergeti! :)
PS: parca ma platesc astia de la Imax sa laud filmul, asa de tare incerc sa va conving sa mergeti acolo :)))

Anonim spunea...

Intr-adevar, filmul merita!!

SoSheSays spunea...

Wow trebuie sa il vad si eu...mai ales la cinema.

o fana a filmelor horror :D spunea...

eu recomand Resident Evil: Afterlife :D este primul film din aceasta serie care v-a fi disponibil 3d si IMAX :D ce poate sa fie mai misto decat un film cu zombii 3d?:D

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search