luni, 4 ianuarie 2010

Se însoară Robbie Williams


Lui Robbie Williams, care foartă multă vreme s-a declarat un burlac convins, se pare că I s-au apins atât de mult călcâiele după iubita sa, Ayda Field, astfel încât a cerut-o de nevastă de sărbători. Era şi cazul, că doar o ţinea pe fată încurcată de mai bine de trei ani….Glumeam.

În ciuda faptului că a negat că s-a logodit cu Ayda, speculaţiile că Robbie a cerut-o de nevastă pe iubita sa în timpul sărbătorilor de iarnă nu au încetat, cu atât mai mult cu cât ea a fost văzută purtând un inel cu diamante, informează Contact Music. De asemenea, Rapperul Jay-Z, sotul lui Beyonce, s-a oferit sa le organizeze nunta celor doi indragostiti.
"Aş fi bucuros să-l ajut pe Robbie să-şi organizeze nunta. Sunt sigur că va fi o petrecere extravagantă. Luna trecută mi-am făcut petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani, în Republica Dominicană. Ar fi un loc perfect pentru nunta lui Robbie", a declarat Jay-Z. "Este cel mai impresionant loc din lume. Are de toate - plaje minunate, peisaje, terenuri de golf", a adăugat acesta.

După ce a părăsit trupa Take That, Robbie Williams a avut succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 55 de milioane de albume pe plan mondial. Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite. Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an.

Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente.
Cel mai recent album al lui Robbie Williams, "Reality Killed the Video Star", primul său material discografic din ultimii trei ani, a fost lansat pe 9 noiembrie.
Butterfly spunea...

Eu credeam ca este gay:))Nu stiu de unde am ramas eu cu impresia asta, cred ca de la vreun videoclip al lui..:D

Zuzele spunea...

da, intr-un timp si eu eram convinsa ca este gay! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search