marți, 26 ianuarie 2010

Donatella "Muma Padurii" Versace !!!

Cuvintele sunt de prisos si pozele sunt mai mult decat elocvente, insa nu spun decat ca bunica mea, zisa si "Frumusetea", are 70 de ani si locuieste la tara unde are o gospodarie precum arca lui Noe plina cu toate vietatile pamantului, munceste pamantul, are o gradina mareeee plina cu de toate, insa arata infinit mai bine ca aceasta vietate celebra la nivel mondial si cu multe zeci/sute de milioane de euro in cont.
Donatella Versace a fost surprinsa la plaja, dar mai bine nu era pentru ca a oripilat devoratorii de monden din lumea-ntreaga!
"Frumusetea" mea nu s-a dat absolut niciodata in viata ei cu crema pe corp (nici nu cred ca stie ca exista asa ceva!), pe fata nici atat, doar pe maini o mai obligam eu sa se dea pentru ca erau crapate de atata munca la camp, insa are o piele perfect intinsa, alba, curata si mai fina decat a mea, chiar. Are 70 de ani, insa ar putea concura oricand la un titlu de frumusete si ar face-o de rusine pe aceasta "stafida" multimilionara cu cele mai urate silicoane pe care le-am vazut vreodata si am vazut multe, credeti-ma! Ah! si vad ca mai este si foarte mandra de formele ei!
Iat-o!
PS: sper ca nu ati mancat de curand!
PS 2: am uitat sa va spun ca "diva" are doar 55 de ani. Nu care cumva sa credeti ca este cel mai batran cetatean al Planetei :))







 
Raluca Octavia spunea...

Cand a vazut-o sotul, a decis pe loc sa nu-mi mai cumpere rochii Versace.
Si buni a mea,D-zeu s-o odihneasca, arata super la 70 ani. O piele ferma, fina, si, la fel, nu auzise de Vichi, Garnier. Doar Apidermin si lapte Doina.

Ireena spunea...

Vai, stii la ce m-am gandit prima oara cand am vazut poza (si inca nu citisem titlul articolului)? De ce are o mumie sani si ochelari de soare? Grrr!

Ma intreb de ce naiba si-a dat jos sutienul caci in mod evident de bronz nu mai avea nevoie!

Zuzele spunea...

pai, Ireena, mumie cu sani poate exista pentru ca, indiferent de starea vremii, de conditiile solului si de zecile de primaveri care vor trece, silicoanele rezista! :))

Pai asta am zis si eu, ca numai de bronz nu avea nevoie, insa este clar ca "stafiduta" se crede o diva ! Nici Viorel Lis nu cred ca s-ar uita la ea! daca stau bine sa ma gandesc, septuagenarul Vio este prea bun pentru ea! :)))

Zuzele spunea...

Pai, Raluca, nici "diva" nu cred ca a auzit de lapte Doina si Apidermin pentru ca ar fi aratat mai bine de atat! :)) Iti dai seama ce produse foloseste ea si cat de mult costa ritualul ei de frumusete sau...ma rog...
Si ma gandesc cati or fi pacalit-o de-a lungul vremii ca descoperirile lor (costisitoare) in materie de creme antirid sunt cele mai bune:))) multi s-au imbogatit pe seama ei, sunt covinsa! Disperata fiind, cred ca a fost si este in stare sa plateasca oricat pentru un rid in minus! Si pe la chirurgul estetician cred ca a lasat o avere.. ;))

Zuzele spunea...

PS: trebuie sa scap de "pai" :)))

DCTiron spunea...

Doamne feri!!! Mama prietenului meu împlineşte în curând 55 de ani dar arată de infinit de multe ori mai bine decât ''chestia asta''.
Nici nu ştiu pentru ce îndrăzneşte să se mai dezbrace, îşi face de ruşine brand-ul.. sau mă rog, poate îi place să oripileze lumea. :)

Diana spunea...

Pisoii... f putine femei slabe arata bine dupa o anumita varsta. Pielea isi pierde inevitabil din elasticitate. Uitati-va si la Madonna, in ciuda musculaturii, cum arata fermitatea trupului :( Ce ingrata e batranetea :(
Donatella are 55 de ani. Pielea arata intr-un asemenea hal si din cauza bronzului artificial excesiv.

Butterfly spunea...

OMG, in ce hal arata saraca, silicoanele au mai ramas de ea, ce aiurea sa ai toti banii din lume si sa nu poti face nimic...

Zuzele spunea...

Diana, multe femei slabe arata foarte bine! Ea este zbarcita, ofilita, ridata, uscata, patata, arsa...nu stiu... arata mai degraba a mumie decat a om!
Cred ca operatiile estetice pe care le-a facut de-a lungul vietii isi spun cuvantul!

Vecina spunea...

Sigur e vie? A-popos de ce zice Butterfly: e aiurea sa ai toti banii din lume si sa-i asortezi cu toata prostia din lume (bine, nu toata, a mai ramas si pt altii)...

Oare face cineva sex cu chestia aia?

Anonim spunea...

şi alcoolul, şi drogurile...10 ani să bagi astfel de chestii in tine, nu este prea minunat. cred ca de aicia se porneşte.

Zuzele spunea...

Vecina, cu siguranta face cineva sex cu ea pentru ca are 500 de milioane de lire in cont! Si, mai mult de atat, a avut numai iubiti modele!
Daca despre ea spuneti ca este urata, sa o vedeti pe fica-sa, Allegra! Momentan se trateaza de anorexie!

Anonim spunea...

buey, in 1990 era barbat or what?Ca in poza aia seamana cu val kilmer cu mese!
ca tot e vorba de bunici...a mea a murit la 93 de ani, daca as avea cum sa scanez o poza sa vedeti belea de baba ce a fost, v-ati cruci! Nu tu riduri, nu tu piei lasate, fata intinsa, par vopsit fain si unghiile facute.Dar s-a ingrijit o viata toata, avea creme, mergea la saloane de coafura,etc.
madamme Versace o avea si ea o perioada proasta :-)))

haziar spunea...

Ce ti-am facut ca sa ne arati poza asta? :D

Marius Dragomirescu spunea...

Doamna din poza parca ar face reclama de promovare reala Romaniei ! Este exact imaginea vie, dar post mortmem a tarii noastre!
Nu au trecut neremarcate mie comentariile a doua cititoare vechi ale blogului.
Raluca Fabia pare a fi pesimista, din cauza faptului ca sotul Superbei nu-i mai achizitioneaza huse Versace. Nasol de tine, draga Raluca Yeti, vei plange in do minor pe trei octave ca nu vei mai fi imbracata la patru ace dupa moda lui Versace , culmea...chiar acum in plina criza!
Cat despre "thecreatix" care afirma ca:"şi alcoolul, şi drogurile...10 ani să bagi astfel de chestii in tine, nu este prea minunat. cred ca de aicia se porneşte."...intr-adevar cand asterne viitoarea scriitoare "astfel de chestii" cred ca "de aicia" i se va trage (!) multe succesuri in tentativa sa de a detrona-o (de pe tronul diminetii!)pe Sandra a lu' Brown. "thecreatix" chiar are talent(e) in ale scrisului(la caligrafie se vede ca exceleaza!)iar frate-miu Georgica rugbystul deja a facut o pasiune pentru scrisu' lu "thecreatix". Rugbystul ala de frate-miu e innebunit dupa studiu:desi la 16 ani este in clasa a opta(nu se poate desparti de scoala asa usor!)cu siguranta va fi primul fan al viitoarei romanciere "thecreatix"!
Nota bene pentru cititoarea Dana (3 din portul Galati) care isi lauda soacra!

Diana spunea...

Marius, cu tot respectul cuvenit... Esti rau!
De Raluca te iei mereu, de cand si-a exprimat opiniile politice.
Legat de Creatix... Sunt intr-o situatie similara, pregatesc o carte de specialitate si de cate ori termin un capitol stau cu inima cat un purice asteptand parerea parintilor si a unui domn, directorul stiintific la institutul unde lucreaza mami. Nu sunt om, pun suflet in carte, imi repet ca daca mor va ramane in urma mea si ma bantuie tot felul de ganduri negre legate de feedback. La aceasta carte a ajuns sa se rezume intreaga mea viata. M-am refugiat in ea, a ajuns sa fie singurul lucru care ma implineste. Este un subiect foarte sensibil, chiar si glumind, daca atingi cu vorbele munca unui scriitor, il poti distruge. Nu stii ce-i in sufletul unui autor (ar fi pretentios sa spun artist? ). Acum mai am 9 examene (din 14) dar cand termin sesiunea mi-am propus sa-i iau blogul lui Creatix de la cap la coada la citit. Am intrat putin, mi s-a parut interesant si am zis ca vreau sa-l citesc cu atentie. Serios, imi placi, esti un baiat inteligent. Ai numai opinii pertinente si interesante, dar nu mai fi rau.
"Chestiile" pot fi L-Carnitina, diet pills etc. Been there, done that!
Legat de creatii... Versace (cel putin prin linia diffusion, accesibila publicului larg, respectiv VJC) ofera piese de calitate si foarte frumose. N-are nicio legatura aspectul creatorului cu piese vestimentare. Betsey Johnson arata bine? Sonia Rykiel (bine, ea are 70 si ceva de ani)? Vivienne Westwood? Ideea e sanu te expui, cand stii ca n-ai un fizic incantator.

Zuza O spunea...

Marius, tu chiar vrei ca fetele sa puna toate mana de la mana si sa te ia la bataie? :)) Vezi ca noi vom tine cu ele din solidaritate feminina!!!! :D

Iubitelor, nu va suparati pe Marius ca el ne alinta cand ne poceste numele si se ia de noi (Sper) :)))

Marius Dragomirescu spunea...

Draga Zuza O, subscriu afirmatiilor postate de tine. Evident ca nu manifest ranchiuna fata de niciuna dintre cititoarele acestui blog minunat, care face parte din cotidianul contemporaneitatii mele. Cat despre Raluca Octavia (in do minor) Fabia Yeti Superb, pot afirma ca imi face diminetile fericite ori de cate ori ii citesc comentariile. Referitor la opiniile sale politice nu pot afirma nimic rau, fiind treaba ei ce si cum gandeste...sau nu. Singurul regret pe care il manifest fata de Raluca Skoda este faptul ca va ramane fara Versace din cauza sotului ei, care a facut o cura de Emetiral privind poza doamnei din articol. Presupun ca ma cunosti suficient de bine incat sa imi susti afirmatia precum ca am o inclinatie catre beletristica, astfel ca nu cred ca fiind justificate suspiciuni la adresa mea referitoare la faptul ca nu as nutri simpatii pentru romancieri si romanciere la timpul trecut, prezent si Creatix. Autointitulata "thecreatix" are un rol bine definit in acest blog, iar ca sa-l parafrazez pe frate linuta miu, rugbystul, viitoarea romanciera imi gadila simtul umorului si ma face de multe ori "sa ma rid"! Ma rid creator in fata creeatilor viitoarei romanciere, iar nu de putine ori cand ajung in statia RATB "Romancierilor" ( insusi Petru Popescu in "Supleantul" a facut referire la aceasta statie!)ma gandesc la..."thecreatix". Teoretic cat si practic "thecreatix" mi-a invadat mintea cotropindu-mi simturile creatoare. Si ca sa revin la politica consider ca "thecreatix" (nu Raluca Fabia) s-ar fi mulat cel mai "the best-seller" pe fiziologia secretoare conceptuala a personajului Geoana intr-un lung metraj nocturn(!)din seria "Comici vestiti ai micilor ecrane". Parca imi vine a da buzna in corul surdomutilor si a striga in puterea noptii mirciene, cu privirea catre divinitate, ca ii multumesc lui tata din Cer si maica-mi din judetul Oregon si Claudiei de pretutindeni ca am intalnit-o neatingand-o pe "thecreatix" caruia ii mangai cuvintele si frazele patapieviciene!
Tocmai mi-am terminat cafeaua, am intors ceasca, am dat sonorul la maxim ca sa o ascult pe centenara Netty, am reintors ceasca de cafea si am citit ca Butterfly, ar fi bine sa se fereasca de orice intalnire cu vreun Conte terestru amputator si cu ganduri de baterie antiaeriana. Intalnirea i-ar fi fatala cititoarei de blog Butterfly(si nu de stele:Netty)in caz contrar ar fi pusa in situatia sa renasca precum Pheonix, caci Domnul Conte ar avea efect de Ciomu asupra aripilor fluturasului iubitor de Mircea Badea.
Trecand de la cele aeriene si terestre la cele navale oricat de sobru m-as chinui sa fiu tot nu as rezista sa aplaud la scena deschisa dragostea Danei catre soacra sa. Tare mandru trebuie sa fie sotul Danei de aceasta stare, iar Dana inspre deosebire de Raluca Superb chiar ar merita o rochie Versace, asta daca si bunul Dumnezeu il tine fara greturi pe sotul Danei. Ii doresc succes in epopeea creatiei acestei zeite a vanatorii de celebritate: Diana. Dianei ii recomand sa intre pe blogul creeator Creatix, dar sa o faca cu pudoare...cu lumina stinsa!
Imi lipseste Claudia Balan !
Si inca ceva senzational si in direct: pe aceast blog posteaza in exclusivitate femei? Ipohondru fiind imi manifest public teama ca am intrat in anul mortii, niciodata nu am mai fost inconjurat de catre atatea femei.

Anonim spunea...

Deci mie imi place cu fetele să bârfim aici despre vedete dar nu văd cu ce i-am greşit lui marius si de ca a scris despre mine romane.

şi sandra brown citeşte probabil maică-sa.

Diana, daca vrei sa imi vb despre cartea ta si ai incredere in mine, here, thecreatrix09@gmail.com

Vecina spunea...

Sindromul "hainele imparatului", trebuie sa fie o defectiune la mansarda. Tanti asta plina de bani arata ca spectrul foamei, furnicutzele astea lesinate de foame de pe la noi, cu manutele scrantite pe care spanzura cate o gentuta, sau alte furnicutze prajite zdravan la solar, cu boticul neintepat de gaze veninoase dar totusi umflat, si copanele cat o pulpita de mamut... in ce oglinda se uita fiintele astea? Sunt convinsa ca au o problema grava de vedere, se vad cu niste ochi prea blanzi... Si de fapt, ce ma uimeste, cum naiba sa te uratesti singur, de buna-voie?

Acu', tanti asta sigur ca poarta un nume celebru, face hainute, unele frumoase, altele urate ca si ea (sau doar isi pune numele pe ele), da' zau ca mai bine mi-as face cumparaturile numai de la Tara B...

Diana spunea...

Marius... Good to know that! Merci :) Mai ghicit intr-o oarecare masura cu vanatoarea :P
Creatix... Ti-am trimis ceva :) Multumesc pt incredere!

Marius Dragomirescu spunea...

"Deci" "thecreatix", deci nu mi-ai gresit cu nimic,"deci"..."deci" te-am parafrazat,deci. deci eu cred in viitorul tau de mare scriitoare,deci.
Cat priveste ultima ta fraza adresata mie: "şi sandra brown citeşte probabil maică-sa." las publicul cititor sa-ti evalueze calitatile tale de exprimare scriitoriceasca. Creatix, deci...

Anonim spunea...

Marius, ce ar fi să troll-uieşti in altă parte?

Marius Dragomirescu spunea...

"thecreatix", am sa-ti fac pe plac: am sa cobor nivelul intelectual al discutiilor la cote de avarie, pentru a putea fi abstractizat si de catre tine si am sa-ti raspund sincer,pe intelesul tau, cu un text din cartile tale preferate cu benzi desenate..."deci"!

Anonim spunea...

Marius, mi-ai feirict toata ziua, am ras cu lacrimi.Esti o oaza de liniste intr-o mare nebunie :-D.La mai mare! ( si vezi ca eu sunt baietel, deci nu esti numai intre femei :-D)

Anonim spunea...

eu sunt mic si nu prea gasesc tastele, de vorbit corect...se ocupa mami, deci ma exprim coerent ,zic eu, pentru varsta mea :-D.So scuze de inversarea literelor in cuvinte.

Zuzele spunea...

...mic, mumos, cu o mamica tare desteapta! :)

Marius Dragomirescu spunea...

Stimata draga ayandari, citeste-mi prospectul: eu sunt ca un viciu...cand ai dat de mine, nu mai poti scapa! Ma bucur sincer ca sunt Octavian Dumitrul vietii tale, dar permite-mi sa iti dau un sfat: tine-l pe bebelus departe de "thecreatix" care a dat cu intelectul in pix...este mai periculoasa decat porcina: risti sa-l imbeti pe bebeu' de betia cuvintelor sale cu efect halocinogeno-excrementos. Risti "deci sa se rida bebeu'" si sa cada in patima mistocareliolor...iar de la prea mult ris il poate apuca pofta de Emetiral, deci implicit sa nu-i cumpere vreodata vreun articol Versace viitoarei tale nurori.
SINCER: chiar ma simt fericit ca te-am facut sa "te rizi" cu lacrimi...este si meritul viitoarei scriitoare de carti de colorat,deja ilustra necunoscuta:"THECREATIX". Iar in final,draga mamica ayandari, iti spun SINCER, "deci". Concluzia o tragi tu singura!

Zicolorata spunea...

Mai, fiinta aia chiar are numai 55 de ani? Pai atunci o aduc pe bunica iubitului meu sot care are 91 de ani si arata mortal pe langa ea (nu glumesc, chiar arata mamaia mea de nu se poate si are o talie misto de o vreu si eu) Zici ca e Tutankamon cu ochelari de soare...

Simona D. spunea...

Diferenta este ca doamna asta are un imperiu si bunica ta tot cu sapa in mana .. si cum nu infatisarea conteaza, stiu cine castiga. O seara frumoasa!

zuza G spunea...

Simona, diferenta este ca fratele ei a fondat imperiul Versace pe care ea l-a mostenit ca un parazit ce este si diferenta este ca, desi are acest imperiu, arata infiorator. Stafidita si uscata ca o rama lasata in soare. Este oribila, dezgusatatoare si diferenta este ca daca nu ar avea banii pe care ii are, nu ar fi angajata nici ca maturator pe strada pentru ca ar speria matura.
Infatisarea chiar conteaza si probabil ca si tu, Simona, arati fix ca ea daca elucubrezi asemenea idei tembele. Daca nu ar fi contat infasirarea, creatura asta nu si-ar fi facut n+1 operatii estetice.
Da, bunica mea este tot cu sapa in mana si sunt absolut convinsa ca daca ar vedea-o, aceasta creatura ar muri de invidie !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search