joi, 28 ianuarie 2010

Adi Mutu a fost prins dopat


În ultima lună, la ştirile sportive nu am văzut decât ştiri de genul: „Mutu a marcat din nou“, „Mutu şochează Italia prin golurile sale“, „Mutu, golgheterul Italiei“… Toţi ne miram de câtă energie poate să aibă „briliantul“.

 Se pare ca Adrian Mutu a fost depistat pozitiv în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei, după cum a anunţat, azi, Comitetul Olimpic Italian (CONI). În sângele lui Mutu s-a găsit sibutramină, o substanţă nepermisă fotbaliştilor. Astfel, potrivit Codului Mondial Antidoping, domul Mutu ar putea fi suspendat între unu şi patru ani!!!!! Se pare ca isprava cu cu drogurile de pe vremea cand era la Chelsea nu i-a fost de ajuns.

Acum, nici prea rea nu vreau să fiu, că totuşi nu s-a drogat, de data asta cu cocaină sau heroină, ci cu o substanţă care cică ar scădea pofta de mîncare. Dar nu are nicio scuză, pentru că el este un jucător profesionist care joaca la cel mai inalt nivel si care ar trebui sa stie ce substante trebuie sau nu sa consume.


Bravo Mutu! Eşti tare! Eşti şmecher! Eşti deştept! Eşti pe dracu…..
zuza G spunea...

eu cred ca tocmai a fost victima unei inscenari! Am inteles ca presedintele clubului il vroia plecat de acolo si ca se certase si cu multa lume pe acolo. Nu stiu de ce, dar am un feeling ca nu e vorba de droguri!

Claudia Balan spunea...

Forma buna a lui Mutu nu s-a datorat sub nici o forma substantei care i-a fost gasita in sange. Aceasta substanta nu numai ca nu ii da energie, insa il face sa oboseasca mai repede, de aceea a si fost interzisa, pentru ca pot produce accidente vasculare.Chiar nu inteleg ce a fost in capul lui, astept cu nerabdare primele declaratii oficiale ale acestuia. A nu se intelege ca sunt fan Adi Mutu, din contraaaaa. Insa nimeni nu poate afirma ca nu este un fotbalist bun, in ciuda faptului ca are o viata extrasportiva tumultoasa

Butterfly spunea...

Mie mi-ar parea rau sa fi facut lucrul asta cu buna stiinta, sperand sa nu fie prins, sper pentru binele lui sa fie altceva la mijloc. Asta e culmea, Chivu e operat la cap, Mutu depistat pozitiv, se duce naiba echipa lui Razvan Lucescu.

Zuza O spunea...

Sa stii ca si eu la fel cred. Am mai mestecat un pic problema si cred ca i-a tras-o cineva...

VanGhelie spunea...

da, si eu cred ca e nevinovat.nu e vina lui ca e drogat. sau ca e idiot. oricum, n-avea nimic de pierdut

Claudia Balan spunea...

si eu incep sa cred ca cineva a vrut sa il distruga. De ce naiba as lua pastile de slabit dak as fi slabanoaga si nici nu m-ar ajuta sa fiu mai energica?Eu spun ca nu si-ar fi riscar cariera, luand in mod voit ceva ce stie ca este interzis. Motivul?In fotbalul italian nu este ca in Romania, unde fotbalistii sunt supusi testului antidoping din an in paste. Acolo acest test se face saptamanal de 1, 2 3 sau chiat 4 jucatori pe meci. Era de asteptat ca Mutu sa fie testat, deoarece juca foarte bine in ultima perioada. Este curvar, este nelinistit, dar nu este prost.

zuza G spunea...

am inteles ca testul a fost comandat special la cateva zile dupa ce mutu s-a certat groaznic cu un mare sef al clubului. Nu stiu detalii, nume, etc pentru ca nu m-a pasionat niciodata fotbalul. Mutu da, dar fotbalul in sine, nu :)
Am auzit doar pe cineva astazi de la sport.ro comentand chestia asta si mai dadea de inteles ca lui Mutu i se putea inscena ff usor treaba asta. Era suficient sa-i fi pus in bautura ceva si gata. Si eu sunt curioasa sa aud ce are Mutu de spus. Nu ma fascineaza foarte tare ca om, ba chiar m-a enervat in ultimii ani pentru ca a devenit foarte arogant, insa, asa cum spune si Claudia, trebuie sa recunoastem ca este un fotbalist excelent.
PS: zici k sunt mama omida :)) pentru ca azi-noapte l-am visat si era foarte trist si plangea si ma ruga sa-l ajut, dar m-am trezit din vis si n-am apucat sa aflu prea multe ! Poate continuam discutia in noaptea asta :)))

Marius Dragomirescu spunea...

Subscriu comentariilor argumentate ale Zuzelor si al Claudiei. Si eu cred ca a fost o "facatura"!. Mutu poate fi catalogat drept infatuat,fitos,curvar, dar nu idiot...mai ales dupa ce s-a mai fript o data.

Anonim spunea...

http://ayandari.wordpress.com/2010/01/29/la-vremuri-noi-premii-noi/

drstoica spunea...

Ma, s-ar putea ca o noua expertiza sa descopere ca sibutramina din sangele lui Mutu era, de fapt, niste sirop de alune. Si gata, "briliantul" va trece din nou la fapte. Doar pe teren, sper, in sfarsit. :)

Zuzele spunea...

@Dr. Stoica: Familia lui a recunoscut ca Mutu a luat pastile de slabit. La ce i-or fi trebuit nu stiu...

drstoica spunea...

Stiu ca a recunoscut; eu incercam doar sa zugravesc situatia in roz. :)
Faza cu maica-sa care declara ca "eu i-am cumparat din Romania pastilele alea nenorocite, eu i le-am dus in Italia, dar erau pentru Consuelo" ma face sa cred ca ne ia drept copii. Sa fim seriosi, el n-avea voie sa inghita nici macar un paracetamol fara sa intrebe medicul echipei (la nivelul asta si in cazul unuia care se fripsese deja cu ciorba). Insa asa e cand te bagi in taratze: te mananca porcii. Nasu' Nicu il avertizase pe Mutu in privinta anturajului, ca cica el l-ar strica pe fotbalist. Nicu, despre care cunoscatorii spun ca ar fi dealer-sef in cluburile din Ibiza. Hm...

Ema, Brasov spunea...

A facut si Mutu ceva ... "pozitiv" (citat din Buzdugan).

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search