miercuri, 13 ianuarie 2010

Poveste despre distractia impotentilor care omoara de placere

Preluare de la Corinoasa, de pe corinastoica.blogspot.com
A scris fix ceea ce cred si eu asa ca nu mai e nevoie sa repet  :)



Domnu' Tiriac si amicii lui magnati sunt tare suparati zilele astea. Cand le era lumea mai draga, cand se adunasera, ca in fiecare an, sa se distreze omorand niste mistreti pusi pe tava in bataia pustii, vremea s-a incalzit, iar Balcul e plin de noroi. „Anul trecut am împuşcat trei porci sâmbătă şi unul, duminică. Dar era zăpadă şi i-am depistat mai uşor", a declarat Elan Schwartzenberg pentru Click. "Am inspectat terenul şi e prea mult noroi", a adaugat exul Mihaelei Radulescu, dezamagit ca nu se poate juca in cele mai bune conditii. Schwartzenberg nu e singurul dezamagit. La fel de plouati sunt si restul invitatilor lui Tiriac: Wolfgang Bernhard - pres­edintele Consiliului de administratie al Volkswagen, George Marsan - primarul din Monte Carlo, Franz Rauch - producator de sucuri naturale, Wolfgang Porsche - mostenitor al imperiului auto, fostii mari tenismeni Boris Becker şi Goran Ivanisevic, fostul presedinte de la Daimler Chrysler, Klaus Mangold si printul Dimitrie Sturdza. In treacat fie spus, cativa dintre acestia sunt figuri marcante ale Clubului Bilderberg.



Cu sute de ani in urma, barbatii ieseau la vanatoare ca sa aiba ce le pune copiilor pe masa. Exista si azi locuri in lume in care capii familiei trebuie sa omoare animale pentru a-si hrani clanul. Bogatasii de la Balc nu se aduna insa in acest scop. Ei nu omoara porci ca sa aiba bietii lor copilasi ce manca. Ei omoara cu un singur tel: distractia. Sunt criminali de placere. Creste pipota-n ei cand mai doboara cate un mistret. Se simt mai barbati, li se pare ca au c...ele mai mari cand trag cu pusca intr-un animal prins la inghesuiala. Macar asa sa-si caute confirmari ale barbatiei, daca altfel nu se poate...Si nu va imaginati ca pornesc cu totii prin paduri si se chinuiesc sa vaneze prada. Nuuu, asta ar fi prea greu pentru ei. De ce sa-si bata capul, cand domnu' Tiriac are grija sa pregateasca din timp victimele, sa le domesticeasca, apoi sa le adune intr-un tarc, pentru ca orice magnat sa poata trage si stand pe scaun, in timp ce-si fumeaza trabucul scump, daca asa are chef. La sfarsit, aliniaza mistretii morti si ii numara. Se dau mari daca au impuscat mai multi decat anul trecut, iar daca nu, se inversuneaza sa doboare recordul, isi incarca armele si o iau de la capat. Zilele astea au omorat deja 108. Si numaratoarea continua, petrecerea e in toi!
Dupa ce-si iau portia de divertisment, seara sarbatoresc masacrul. Mananca si beau pana nu mai stiu de ei si, evident, se delecteaza libidinos cu vreo cateva curve platite sa le si cante. Anul asta, am inteles ca Anamaria Ferentz n-a mai avut loc la masa; au venit fata lui Nicu Gheara, Lavinia si preferata lui Elan, Anna Lesko. Desigur, fetele au fost chemate sa ofere cate un recital, asta am vrut sa spun.

Uneori insa, nici cele mai sexoase parasute nu le sunt pe plac pacalicilor lipsiti de testosteron. Am sa va spun o poveste scurta si ingrozitoare. Si reala, mai ales. Undeva in Romania, nu la Balc, vin an de an oameni de afaceri dornici de senzatii tari. Cat de tari? Tari de tot. Dupa ce "vaneaza" mistreti si ursi, seara isi umplu mesele de "zapada". Odata, avand creierul total "inzapezit" dupa cateva linii si bine imbuibat cu alcool, presedintele unui mare concern bancar austriac a acceptat un pariu pe o tema oarecare, dar cu o miza sinistra: sexul cu una dintre victimele rapuse de glontul lui infect. Pentru ca a pierdut pariul - probabil ca abia astepta sa-l piarda! - respectabilul bancher 2 in 1 (si zoofil, si necrofil) a trebuit sa se tina de promisiune, asa ca a "executat" imediat un mistret mort, in fata tuturor partenerilor lui.
Poate sa-mi spuna cineva de ce e omul superior animalului? Poate sa-mi spuna cineva ca omul are suflet, inteligenta, disceramanat, iar animalul, nu? Poate sa-mi explice cineva de ce atunci cand ii spui unuia "bai, animalule!" inseamna ca-l jignesti?
Tocmai a venit stire pe Mediafax ca s-a incheiat "vanatoarea". Bilant: 130 de mistreti omorati. In 2009, au fost 208. Slabut, "domnilor", doar atat ati putut?!
Anonim spunea...

Si te mai intrebi de ce apar in fiecare zi cantarete cu pantalonii rupti in c_r..

Diana spunea...

Inteleg ca de la un anumit nivel tre sa te intalnesti cu alti magnati in anumite locuri pt networking. Domnilor... Golf? Polo? Echitatie? Yachting? Sporturi nobile, aristocratice, PASNICE, CE NU IMPLICA MOARTE SI CRUZIME! Low!

Zuzele spunea...

placerea asta de a trage cu pusca intr-o fiinta vie intocmai ca la tinta in timpul orelor de tir spune multe despre un om. Mie nu mi-ar placea sa intalnesc o asemenea persoana!

Marius Dragomirescu spunea...

A devenit o obisnuinta sa gasesti articole interesante pe acest blog, care blog realmente face parte din cotidianul vietii mele si nu numai.
Ma vad(in oglinda!)nevoit(caci sunt plin de nevoi...nevoiase!) sa fac (in romaneste nu in americaneste!) cateva precizari(scrise):
- populatia de mistreti de la Balc se afla pe un fond de vanatoare particular, deci moartea animalelor nu afecteaza in niciun caz ecosistemul;
- vanatoarea este un sport, de mult timp nu se mai vaneaza ( a vana nu inseamna a ucide,desi consecinta este aceeasi!)din necesitate;
- faptul ca bogatasii se delecteaza cu diverse curve nu contravine legii. Bogatasii le platesc pe curve( de abia acum poti spune ca ele sunt "penale" fiindca nu-si declara veniturile!)iar ele accepta cu placere,nu sunt obligate!;
- ultima afirmatie din articol, precum ca au existat acte de zoofilie, trebuie argumentata si sustinuta prin prezentare de probe veridice, altfel ramane doar o stire culeasa de la vreo agentie de stiri care isi desfasoara activitatea "aiurea in tramvai".
Personal ii detest pe acesti "vanatori", nu pentru ca sunt bogati, ci pentru ca nu respecta spiritul adevarat al vanatorii.
P.S. Sa nu va imaginati nici macar un sfert de sutima de secunda ca as fi fan tiriac...m-a ferit Dumnezeu!

Zuzele spunea...

Marius Dragomirescu, actele de zoofilie chiar au existat si exista in continuare. Din pacate, informatia nu este culeasa de pe vreo agen tie de stiri care isi desfasoara activitatea aiurea in tramvai! Daca as fi avut probe, poate ca ai fi vazut la TV stirea si nu pe un blog. Si chiar daca ar fi existat un filmulet, sunt convinsa ca s-ar fi trezit unii sa spuna ca e trucat! Nu se stie cum iese pixelul albastru din gura mistretului! :)

Marius Dragomirescu spunea...

@Zuzele, probabil ca acele acte de zoofilie au existat sau nu au existat. In opinia mea,deontologic (aloooo Badea??? Mircea, nu Evelyn!)ar fi ca orice vorbim sau scriem sa fie sustinut macar cu un argument daca nu se poate si cu probe. Cum ati reactiona daca m-as trezi si eu scriind ca ieri (13 ianuarie!) am servit ceaiul cu Regina de la Londra in prezenta Regelui Norvegiei (vedeti ce fin "by the way"?!?)si a...Claudiei Balan? ba mai mult decat atat, la intoarcerea din Capitala Regatului, in avion, i-am surprins pe Mircea Evelyn Badea si pe domnul cu frana de muci de pe Antena Grivco 3 jucand popice nautice in compania Mihaelei Radulescu, care purta o insigna cu chipul Andreei Marin Banica JR (Ewing)??!!??!! M-ati crede? Uite ca Florin Piersic m-a crezut!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search