joi, 7 ianuarie 2010

Un actor grabit...


Veseli si mereu pusi pe glume ii stim cu totii pe “carcotasi”. Ieri, au fost de nerecunoscut. Tristi, cu ochii in lacrimi, schimonisiti de durere, baietii de la Prima TV n-au mai fost cei care ne faceau sa radem in fiecare saptamana, care aveau glume pentru orice situatie si o tolba de bancuri pe care o deschideau in orice imprejurare. “Bebelusele” n-au mai dansat, ci au plans. Nu s-au mai intalnit sa puna la cale poante prin care sa ne descreteasca fruntile, ci sa-si inmormanteze cel mai bun prieten. Au suferit alaturi de ei si “Traznitii din NATO”, “Mondenii”, zeci de colegi si prieteni, oameni care l-au iubit sau persoane care au vrut doar sa-si exprime regretul pentru o asemenea tragedie.



Joi, 7 ianuarie 2010. Inceput de an, sfarsit de drum pentru Toni Tecuceanu. Ora 12.00. Biserica Sfantul Vasile. Locul in care actorul mergea cu drag atunci cand vroia sa-si descarce sufletul. Ieri, insa, a fost “scena” pe care s-a aflat ultima data. Frig afara, si mai frig in sufletele oamenilor care s-au intalnit sa-l conduca pe ultimul drum. Lumanari aprinse, munti de flori, lacrimi fierbinti si cuvinte de adio spuse la capataiul actorului. Si cerul a plans pentru Toni. Mai apoi a iesit soarele. Dumnezeu parca ne-a spus ca totul este bine, ca trebuie sa ne bucuram ca l-am cunoscut si ca Toni este alaturi de el. Degeaba. Fruntile oamenilor nu s-au descretit si rauri de lacrimi au curs pentru “carcotasul” care ne-a facut, candva, sa radem, sa uitam de problemele vietii si sa avem incredere intr-un viitor mai bun. Din pacate, pentru el viitorul este doar in sufletele celor care l-au iubit. A parasit scena vietii mult prea devreme si rolul de muritor l-a jucat doar pana la 37 de ani.
Multi se intrebau cum de un om atat de bun, darnic, cinstit, cu o viata pusa in slujba oamenilor, care nu a facut rau nimanui, a avut o asemenea soarta. Si mai multi au spus ca Dumnezeu ia alaturi de el doar oamenii buni si ca a acum a vrut pe cineva care sa-L faca sa rada. De aceea a plecat Toni al nostru. “Ingerii aveau nevoie de glumele lui!”, spunea o doamna care ii jelea plecarea. Codrut Keghes, “Dezbracatu”, asa cum il stim toti si caruia ti se parea nefiresc sa-i mai spui asa intr-o asemenea imprejurare, nu s-a putut stapani din plans si, devastat de pierderea unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai, a refuzat sa accepte realitatea. “Nu spun ca a murit colegul meu, prietenul meu, ci că l-a adormit Dumnezeu. Este undeva şi se pregăteşte pentru un rol. Era un om deosebit, foarte credincios, un om care ştia meseria. Noi, ca echipă, ne înţelegeam din priviri. Singura amintire tristă pe care o am în ceea ce-l priveşte este că nu mai este".






Peste 200 de oameni au indurat frigul zilei de ieri pentru a-si lua ramas bun de la Toni. In curtea cimitirului Ghencea s-au strans colegii de la Prima TV, actorii alaturi de care a urcat pe scena, prieteni apropiati, familia, oameni care l-au vazut doar la televizor. Cu totii i-au oferit ropote de aplauze si l-au privit cu durere cum coboara in tarana rece. Toni Tecuceanu nu mai este, dar va ramane de-a pururi in sufletele noastre! Dumnezeu sa-l odihneasca!
mihaela spunea...

Am si eu o nelamurire:unde este bebelusha Delia?
Ca nu apare in nicio poza.

Zuzele spunea...

mihaela, am scris eu ceva de bebelusa Delia? ea nici macar nu a fost! A fost Oana (blonda) si bebelusele mici pe care le ai in poza :)

mIHAELA spunea...

Fetelor,departe de mine ganduri acuzatoare.Imi cer scuze politicos daca asa s-a inteles:-)!
Doar intrebam.Aveam o banuiala ca nu a fost si este putin cam urat,insa nu aveam o certitudine.CHIAR NU A FOST?

Zuzele spunea...

nu, nu a fost! si, ca o barfa asa, desi nu a fost nici locul, si nici momentul de asa natura, gasca carcotasilor a fost sparta pe durata evenimentului. Mi s-a parut foarte ciudat, insa imprejurarile nu mi-au permis sa fac sapaturi, insa toata gasca de la prima tv, carcotasii, mondenii, traznitii din nato si alte vedete erau intr-o parte a curtii bisericii si huidu singur, in partea opusa. Cam ciudat, nu?

Mirela spunea...

Poate Huidu era prea socat de pierderea colegului si prietenului lui.....Oricum Dzeu sa-l ierte pe Toni! Imi placea de el!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search