miercuri, 6 ianuarie 2010

S-a rupt lantul de iubire intre Elena Carstea si Silvia Dumitrescu


Sunt obosita acum si nici nu am foarte mare chef de scris, mai ales ca va trebui sa fac un material mare pentru a se intelege foarte bine cum sta treaba. Asa ca, am luat materialul din Gardianul. Iata-l! Sa-mi spuneti daca va asteptati la asa ceva. Eu una, da!




Au impartit candva scena si, mai mult decat atat, au fost bune prietene, insa vorbim la timpul trecut despre relatia dintre Silvia Dumitrescu si Elena Carstea pentru ca, de doua saptamani, nu mai exista una pentru cealalta. Omul de baza al Elenei de aici din tara in toata perioada critica in care s-a luptat sa traiasca, Silvia a facut totul pentru a-si ajuta prietena de peste Ocean, insa dezamagirea pe care a resimtit-o din partea ei a fost una profunda. Intr-un moment de sinceritate, cantareata ne-a spus ca nu vrea sa mai auda niciodata de Elena Carstea pentru ca, in scurta vizita din Romania din urma cu o luna, nu numai ca nu i-a multumit pentru ajutor, dar si-a mai si batut joc de ea fara pic de bun simt. “Nu m-am asteptat niciodata sa-mi faca una ca asta. Eu am ajutat-o foarte mult si ea si-a batut joc. In vara, chiar mi-am riscat viata pentru ea si Elena nici macar un “multumesc” nu mi-a spus. Am venit intr-o viteza de la mare si era sa fac accident cu masina pentru ca m-au invitat cei de la “Povestiri adevarate” sa vorbim despre cazul ei. Abia se operase si avea nevoie de foarte multi bani atunci, iar cei de la Acasa TV au mediatizat cazul si astfel, multi oameni au putut sa doneze. Drept multumire pentru asta, acum, cand a venit in Romania, le-a cerut 1500 de euro pentru un interviu. Au fost socati oamenii aia de ei! Pe mine m-a tratat ca pe ultimul om si chiar nu meritam asta pentru ca i-am vrut numai binele, dar voi avea grija pe viitor ce oameni sa pastrez in jurul meu! Ea nu mai exista pentru mine!”, ne-a declarat Silvia.

“A facut crize ca i-a dat Becali prea putini bani!”

Cu siguranta, multi dintre cei care i-au indragit muzica si nu numai, au lacrimat atunci cand au primit vestea ca Elena Carstea si-ar putea pierde viata si au stat cu sufletul la gura cand cantareata a intrat in operatie. Medicii din America au facut minuni, Dumnezeu a fost de partea ei, fanii din Romania i-au transmis mii de mesaje de incurajare si, intr-un final, Elena a scapat cu bine. Silvia Dumitrescu a fost cea care a facut un apel disperat catre toti oamenii cu bani din tara pentru ca Elena datora spitalului unde s-a operat de anevrism cerebral peste 100.000 de dolari. Acum aflam ca toate vorbele menite sa sensibilizeze portofelul milionarilor autohtoni pe care Silvia le-a transmis in presa scrisa si emisiuni TV erau de fapt gandite de insasi Elena Carstea. “M-am suparat foarte tare atunci cand am auzit de la diverse cunostinte ca Elena m-a facut “cersetoare”! Pai da, am fost cersetoare pentru ca am sunat pe toata lumea din agenda sa-i fac ei rost de bani. Mi-am calcat pe mandrie si l-am sunat pe Becali care a donat vreo 4000 de euro, dar Elena a fost nemultumita ca la banii lui ii da doar atat. Tot eu am fost cea care a multumit oamenilor, ca ea nu a avut bun simt sa o faca. Aparea la televizor si facea pe nestiutoarea, dar ea a fost cu ideea ca eu sa sun lumea si sa-i fac rost de bani. Avea datorii foarte mari catre spitalul in care s-a operat si a pus la cale totul. Ma sfatuia pe cine sa sun, unde sa merg, iar apoi are tupeul sa ma numeasca “cersetoare”! I s-a urcat vedetismul la cap! Nu vreau sa mai aud de ea! Am stat cu inima in gat ca pentru copilul meu cand a intrat in operatie si m-am rugat pe la toate bisericile pentru ea, iar ea isi bate joc. Asa stie ea sa se poarte cu oamenii care au ajutat-o! A vorbit cu toti urat, ca la usa cortului! Este o nesimtita nerecunoscatoare!”, a recunoscut Silvia pentru Gardianul.

“A facut o scena cand a trebuit sa cante cu mine!”

Ranita de comportamentul fostei sale prietene, cantareata ne-a spus cu vocea gatuita de lacrimi ca s-a simtit foarte prost atunci cand Elena a refuzat sa cante impreuna cu ea in emisiunea lui Catalin Maruta. “Pe 2 decembrie, am fost invitate impreuna la si cineva de la Pro TV m-a rugat sa cant o piesa. Mie mi se parea ciudat sa cant eu intr-o emisiune dedicata Elenei si am venit cu ideea sa facem un duet din repertoriul international. Zis si facut, oamenii au fost incantati, numai ca Elena a facut o scena cand a auzit. Era la machiaj si a inceput sa urle ca ea nu vrea sa cante cu mine, ca ea e vedeta... Mi s-au inmuiat picioarele cand am auzit-o! Iar mai apoi, la lansarea albumului ei, Ovidiu Komornyik m-a invitat pe scena sa spun cateva vorbe despre Elena si nici nu am apucat sa spun ce aveam pe suflet, vorbe frumoase, de altfel, ca ea a inceput sa tipe . A fost urat ceea ce a facut si m-am simtit prost! Din pacate, eu nu sunt singura persoana pe care a dezamagit-o, dar pana acum nu am vrut sa-i reprosez nimic. S-a certat cu toata lumea pentru ca are un caracter dificil, iar sinceritatea ei degenereaza cateodata in nesimtire si nu multi ii pot suporta toanele! Asta este caracterul ei: musca mana celui care o ajuta! Eu sunt impacata cu mine in fata lui Dumnezeu si nu regret ceea ce am facut pentru ea, dar imi pare rau ca m-a luat de fraiera!”, spune Silvia. Pana la inchiderea editiei, nu am reusit sa luam si punctul de vedere al Elenei Carstea.
Anonim spunea...

SA VA SPUN EU CUM STA TREABA CU PLATA PT ORICE TRATAMENT MEDICAL IN USA. ORICINE AI FI DACA TE DUCI LA SPITAL SI AI NEVOIE DE INGRIJIRE MEDICALA, INDIFERENT CAT COSTA O PRIMESTI INDIFERENT DACA AI ASIGURARE MEDICALA SAU NU, DACA ESTE UN CAZ DE URGENTA VOR FACE TOT POSIBILUL SA-TI DEA INGRIJIRE DE CEA MAI BUNA CALITATE. NU II INTERESEAZA IN ACELE MOMENTE DACA AI SAU NU BANI PT A PLATI SAU ASIGURARE. DUPA CATEVE LUNI TRIMIT FACTURILE LA ASIGURARE SAU DACA NU AI, TIE PERSONAL. DACA NU PLATESTI, DATORIA ESTE PASATA AGENTIILOR PT COLECTII SI DACA TOT NU PLATESTI SI NU AI PROPRIETATI IMOBILIARE SAU ALTE BUNURI PE CARE LE-AR PUTEA CONFISCA ATUNCI DATORIA O PUN PE CREDITUL TAU. ASTA INSEAMNA CASCORUL CREDITULUI TAU VA FI F MIC SI ITI VA FI GREU DACA VREI SA OBTII VREUN IMPRUMUT DE LA VREO BANCA IN VIITOR. DE ASEMENEA ITI POTI DECLARA FALIMENT, PRIN ASTA DATORIA VA FI STEARSA DAR ITI AFECTEAZA SCORUL CREDITULUI PE 7 ANI. ASA CA NU ERA NEVOIE DE TOT CIRCUL CARE A FOST FACUT IN ROMANIA. IN USA SUNT MILIOANE DE PERSOANE CARE NU AU CU CE PLATI PT FACTURILE MEDICALE. DE ASEMENEA DACA NU LUCREZI, DECI NU AI VENIT ITI ACORDA ASIGURARE MEDICALA DE URGENTA CARE ACOPERA TOATE CHELTUIELILE. DECI EU CRED CA AICI STE VB DE O PERSOANA CARE A VRUT SA PROFITE DE CREDULITATEA ROMANILOR CAND DE FAPT NU ERA NECESAR ASA CEVA. ESTE CEVA F RUSINOS CE A FACUT ELENA CARSTEA. HALAL VEDETA.

Dr. Oetker spunea...

Am facut o greseala in timpul operatiei pe creier si i-am atins nervul care tine de bun simt si caracter! Imi cer scuze dar a fost foarte greu deoarece creierul ei era de marimea unei nuci...

Zuzele spunea...

:))) din pacate, ai dreptate, Dr. Oetker ! Din fericire, foarte bine ca ai procedat asa pentru ca putem vedea astfel adevaratul caracter al oamenilor!

Anonim spunea...

Elena şi-a făcut cont pe Facebook.Printre prieteni se numara Adrian Daminescu, Joey de Alvaré,Principele Radu,Rita Muresan,Simona Dichiseanu,Sorin Oprescu(ca poate pica vreo "sponsorizare".Se pare ca "diva" a cam uitat limba romana. Isi pune poza cu cainele pe site, scriind:"my dog Gucci".

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search