duminică, 7 februarie 2010

Jean Paler isi cauta perechea pe Facebook

Jean Paler, care se apropie de 50 de ani (credeam ca are mult mai mult!) s-a saturat sa fie holtei si vrea sa scape cu orice pret de burlacie. Cel putin asa reiese de pe pagina lui personala de Facebook, unde la profil a scris clar ca vrea sa-si gaseasca jumatatea. (Multumim foarte frumos cititorului care ne-a trimis pontul!).
Iata ce zice Jean pe Facebook: "IMI CAUT PERECHEA :-)) o tot caut shi nu shtiu pe unde e ! n'atzi intalnit-o !? ..daca nu ,trebuie sa apara !. FEMEILE ACESTEA, ACUM APAR ACUM DISPAR.OOOFFFFFF !!!! o mai ashtept 25 de ani shi ma mut pe alt site ,poate am mai mult noroc acolo :-))"

Ii uram mult succes! Si ca sa-l ajutam si noi, ca nu stii de unde sare iepurele, mai jos publicam si niste date despre Jean, luate tot de pe Facebook:
Sex: Masculin

Zi de naştere: 17 decembrie 1962

Stare civilă: Singur(ă)

Interesat(ă) de: Femei

În căutare de: Prietenie Întâlniri O relaţie Networking

Despre mine:

Femeia cea mai frumoasa culoare ,de pe paleta multitudinilor de culori a lui Dumnezeu,fara de care nu se poate picta,tabloul numit viatza .

Cat despre mine ,acceseaza google sau youtube shi aflii mult mai multe . In afara meseriei pe care o practic de .......ani sunt un om simplu ,modest la fel ca marea majoritate a celor de pe strada .Iubesc oamenii mai ales cei simplii shi fara ifose iubesc extremele ,copii shi batranii,iubesc natura , muzica buna ,shi fara comentarii teatrul.

Detest fariseii,prostia,minciuna,parvenitismul.Imi place tot ce e frumos ,curat shi de bun gust .Ascult pe oricine dar selectez lucrul bine gandit shi facut. incearca sa mi devii prietena (amica )shi sper sa nu ne dezamagim unul pe celalat.

Paharul vietzii mi e plin de dezamagiri ..

Va doresc tuturor viatza lunga shi sa fitzi sanatoshi ,UN AN PLIN DE IMPLINIRI

Sursa: aici
Corinas spunea...

Zuzelor Geniale, aveti un cadou la mine pe blog, ia sa treceti sa vi-l luati in primire :-)

Marius Dragomirescu spunea...

Acum 12 ani l-am intalnit pe Jean pe culoarul trenului care plecase din Bucuresti catre Brasov. El mergea acasa la Brasov, iar eu mergeam tot la Brasov. Jean asculta la un walkman, iar dupa cca 45-60 de minute m-am bagat in seama cu el si ...CULMEA: mi-a dat impresia unui tip foarte timid si retinut in exprimare. Abea pe la Busteni s-a retras in compartimentul sau, constatand ca avea loc in acelasi compartiment cu mine. Cat despre Facebook...mi-ati dat o idee; o sa-mi caut si eu jumatatile acolo.
Acum mi-am dat seama ca nu am nevoie sa fac acest lucru,dar atunci imi adresez mie insumi intrebarea: de ce mai tin un cont pe facebook daca nu tin cont de existenta contului meu,dar...ce conteaza?

Anonim spunea...

@MARIUS
EU AM CITIT IN ZIAR CA ARE UN APARTAMENT IN SINAIA,AM VAZUT FOTO CU DUPLEXUL, NU IN BRASOV. OARE CHIAR TE-AI INTALNIT CU EL?

Anonim spunea...

AM CITIT CA A FOST EXCROCAT, POATE DE ASTA II E FRICA DE FEMEI ACUM.E NORMAL SA SE INCHIDA IN EL, DACA I S-O FI INTAMPLAT CE SCRIE IN ZIAR.

http://www.cristi-brancu.ro/2009/04/23/jean-paler-am-fost-tepuit/
E turbat Jean de cateva saptamani. A venit la el o cunostinta mai veche - de-a lui, dar si de-a mea, pentru ca a colaborat la VIP in 1993 -, pe nume Isabela Bitay. De aici, Jean poate sa spuna ce s-a petrecut: “M-a sunat si am invitat-o in casa mea cea noua de la Sinaia. E un duplex superb. A vazut locul si a spus ca ar vrea sa cumpere si ea, asa am prezentat-o prietenului care construieste. Toate bune, s-a batut palma, dar dupa o zi sau doua, aceasta femeie l-a sunat pe om ca are nevoie de o mie de euro, ca sa-si deblocheze un cont din care poate plati avansul. Nu m-a sunat pe mine, ci pe prietenul meu. De buna credinta si pentru ca o cunoscuse prin mine, omul i-a dat banii. Si de atunci, nimeni n-a mai vazut-o. Prietenul meu are dreptate. Sunt responsabil de aceasta poveste. Eu am adus-o in casa lui! De aceea, celor care-mi pot da o informatie despre aceasta persoana, Isabela Bitay, voi fi recunoscator si nu raman dator…”

Tio spunea...

sunt interesata ! DAMN IT :)) kiddin :) of course . saracutul ..

Anonim spunea...

are pagina si pe hi5
http://televiziuneau.hi5.com/friend/218564914--Jean--Profile-html

Anonim spunea...

La cererea unei telespectatoare Jean Paler a fost intrebat daca are Facebook, iar el a zis ca are Yahoo Messenger, iar id lui este : jeanpaler2007@yahoo.com
Chat placut cu Jean Paler!

Eliza spunea...

iooi , se pare ca acum e la moda sa iti cauti nevasta pe net:)) si sa dai de veste in tara :) Jean Paler nu ar fi singurul..

ar fi geniala ideea sa organize si un concurs cu premii pe postul de "sotie" . Cine stie de unde sare iepurele ? mmmmmm... oare nu o sa ii sugereze careva sa organizeze si un concurs ? :D poate se gasesc si concurente :D
Ar fi suuupppeerrr

Anonim spunea...

Doamne ce invazie de anonimi necunoscuti si neidentificati pe acest blog!!! Da, dragule sau draga neidentificat(a) (nici macar sexual!) anonim, chiar m-am intalnit cu "marele" Jean Paler pe culoarul trenului, acum 12 ani! Paler,ca si mine, a coborat din tren in Brasov! Ce interes as avea sa vomit baliverne aici? Eu sunt Marius Dragomirescu, nu Mircea Badea , cel cu lantul legat de cotetul de la Grivco! Nu mint! Paler e de loc (complement!) din Brasov, iar daca atat te...intereseaza de acest lucru, afla draga ilustre anonim ca eu mergeam la Brasov la hotelul care a gazduit-o pe Patricia Kaas in acea vreme, participanta la Cerbul de Aur. As fi preferat sa o intalnesc pe Patricia nu pe Paler! Nici macar nu-l simpatizez pe minoritarul Paler( Jean NU Octavian!) si nici nu mi s-a parut fascinant ca l-am intalnt in tren. Pai daca ar fi "sa ma dau mare" cu personalitati VIP din viata mondena cu care am conversat, pai mai draga ilustre necunoscut anonim, afla ca...e mai bine sa nu afli nimic!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search