joi, 4 februarie 2010

Ieri am fost „vedeta“ la metrou

Ieri de dimineata am trecut printr-o faza foarte penibila. Mi-am cumparat din fata blocului revista Ciao! , pe care am rasfoit-o in tramvai si in metrou. Ei bine, am rasfoit-o atat de bine, incat la un moment data am auzit un urlet de barbat iesit din sarite, la microfon: „Domnisoara, aveti de gand sa coborati? Este ultima statie!”. Ridic ochii din revista si ce credeti? Eram singura in metrou, iar toti pasagerii stateau pe peron si radeau. Probabil faceau pariuri cat o sa mai reziste mecanicul de tren, sau cand o sa-mi dau seama ca am ramas singura in metrou si ca trebuie sa cobor.


Mai penibil este insa subiectul care acaparase atat de tare: extensiile de par ale Danielei Crudu care zici ca sunt parul ei natural :)) Nu stiu de ce, dar eram asa de atenta la parul ei si la cum arata, de ziceai ca citesc Historia sau vreun roman politist :)) Asta dupa ce tocmai citisem sfaturile Luizei Bucur, stiti voi, tipa care l-a despartit pe un client de la sala de iubita lui insarcinata. (Daca nu stiti despre ce e vorba, click aici )

M-am inrosit toata, am bagat repede revista in geanta (sa nu vada chiar toata lumea de pe peron ca ma holbam la divele mioritice) si am iesit din metrou. Lumea a inceput si mai tare sa rada, iar doua tanti chiar au venit la mine si mi-au zis ca ele cica m-ar fi si tras de maneca spunandu-mi ca e ultima statie. Ei, pe asta chiar nu-mi vine sa cred :)

Ah, si stiti ce am mai citit in Ciao! ? Ca Octvian Strunila (Stiven sin State de Romania) si Virgil Iantu au iesit, fiecare in seri difertie, rupti de beti din Club Tribute (ala de pe Calea Victoriei de va ziceam eu ca este extrem de scump). Pai daca i-o fi obligat si pe ei sa consume, obligatoriu, de 10 milioane de lei vechi, normal ca s-au cherchelit oamenii! :))
Zicolorata spunea...

Am intrat aici cu gandul sa va rog ceva si m-a umflat rasul, ai fost de milioane!!

Si acum rugamintea: se poate sa ma ajutati in mediatizarea acestui caz http://zicolorata.blogspot.com/2010/02/pentru-florin.html ? Sper sa nu va fi suparat...

Pupici!

Anonim spunea...

extensiile nu sunt treburile alea care iti sunt implantate in pielea capului si care deterioreaza dupa aia scalpul?

nu ca dani crudu ar avea multa minte, dar chiar sunt curioasa cum se pun si cat rezista.

Zuzele spunea...

@Zicoloroata: Ne uitam si et ajutam cu mare drag!
@thecreatix: sa-l punem pe Cristian as ne scrie un articol despre extensii :) Din cate stiu eu se prind de parul natural cat mai aproape de radacina cu un fel de clipsuri. Unele se pun doar la ocazii, iar altele sunt permanente (tin si 6 luni).

Diana spunea...

Oh man... Mor cand citesc... Cica "anorexice". Uite asa indobitoceste presa norodul. Sa le explice cineva distinsilor redactori care au elaborat interesantul reportaj ca anorexia si bulimia sunt tulburari de alimentatie, sunt la baza afectiuni psihice, iar scaderea in greutate apare ca o consecinta a acestora si nu indica existenta lor. Poti suferi de aceste boli si avand o greutate mai mare. Eu mereu ma confruntam cu parerile unor ignoranti, pe vremea cand aveam 46 kg (btw, am slabit de la 53 kg la 50,5 I fuckin' rock). A fi subponderal nu inseamna ca esti bolnav. In conditiile in care eu mancam 3 mese consistente/zi (nu junk food, nu spurcaciuni) sa ma ierte Dumnezeu, dar eram (si inca sunt) un om sanatos. La fel si vedetele prezentate in articol. Fetele sunt SUBPONDERALE datorita metabolismului sau stilului foarte activ de viata (ex: Crudu sau Balan care sunt dansatoare). Presa ar trebui sa educe, nu sa creeze confuzie. Cica "anorexicele"... Vai si amar!

Raluca Octavia spunea...

Super intamplarea. Intrebarea e :"La ce statie trebuia sa cobori?".
Aici chiar ca merge apelativul de "zuza".
Offf, maica, ce ti-e si cu tineretu din ziua de astazi! Nu ca altora nu li s-ar fi intamplat!

BlogWidget spunea...

BlogWidget - ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau.
Sau un posibil parteneriat reciproc avantajos, Sustine BlogWidget, detalii si bannere la alegere la pagina de contact.

Zuzele spunea...

@Diana: da, astfel de sfaturi stie sa dea marea antrenoare de fitness
@Raluca: :)) Eram la Pipera
@Widget: Saptamana viitoare vorbim de parteneriat :) Multumim!

jean paler isi cauta jumatatea pe facebook spunea...

jean paler e disperat si isi cauta jumatatea pe facebook.

Jean Paler
IMI CAUT PERECHEA :-)) o tot caut shi nu shtiu pe unde e ! n'atzi intalnit-o !? ..daca nu ,trebuie sa apara !. FEMEILE ACESTEA, ACUM APAR ACUM DISPAR.OOOFFFFFF !!!! o mai ashtept 25 de ani shi ma mut pe alt site ,poate am mai mult noroc acolo :-))

Informaţii personale
Informaţii generale

Sex: Masculin
Zi de naştere: 17 decembrie 1962
Stare civilă: Singur(ă)
Interesat(ă) de: Femei
În căutare de: Prietenie Întâlniri O relaţie Networking
Despre mine:

FEMEIA CEA MAI FRUMOASA CULOARE ,DE PE PALETA MULTITUDINILOR DE CULORI A LUI
DUMNEZEU,FARA DE CARE NU SE POATE PICTA,TABLOUL NUMIT VIATZA .
CAT DESPRE MINE ,ACCESEAZA GOOGLE SAU YOUTUBE SHI AFLII MULT MAI MULTE . IN AFARA MESERIEI PE CARE O PRACTIC DE .......ANI SUNT UN OM SIMPLU ,MODEST LA FEL CA MAREA MAJORITATE A CELOR DE PE STRADA .IUBESC OAMENII MAI ALES CEI SIMPLII SHI FARA IFOSE IUBESC EXTREMELE ,COPII SHI BATRANII,IUBESC NATURA , MUZICA BUNA ,SHI FARA COMENTARII TEATRUL.DETEST FARISEII,PROSTIA,MINCIUNA,PARVENITISMUL.IMI PLACE TOT CE E FRUMOS ,CURAT SHI DE BUN GUST .ASCULT PE ORICINE DAR SELECTEZ LUCRUL BINE GANDIT SHI FACUT. INCEARCA SA MI DEVII PRIETENA (amica )SHI SPER SA NU NE DEZAMAGIM UNUL PE CELALAT.PAHARUL VIETZII MI E PLIN DE DEZAMAGIRI .. va doresc tuturor viatza lunga shi sa fitzi sanatoshi ,UN AN PLIN DE IMPLINIRI

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search