vineri, 19 februarie 2010

Monica Anghel este gravida!!!

Aceasta este stirea care m-a surprins pe ziua de astazi! Monica va aduce pe lume un copil in septembrie! Ma bucur pentru ea! Mi se pare o femeie cu suflet bun, talentata nu mai spun, un om in banca lui care nu s-a certat cu nimeni niciodata si care trece prin viata cu zambetul pe buze.
Tatal copilului este un barbat a carui identitate este tinuta departe de ochii lumii pentru ca ar fi agent secret, dupa cum spune Monica. Prin vara, insa, cantareata de 39 de ani l-a convins sa iasa cu ea la un eveniment monden si toata lumea a putut observa ce fericiti sunt impreuna. Cei doi s-au cunoscut in urma cu doi ani, pe vremea cand Monica a urmat cursurile unui master la Academia de Politie.
Marius Dragomirescu spunea...

Chiar nu mai stiam nimic de Monica Anghel, iar faptul ca am aflat ca este gestanta chiar m-a bucurat. Ii doresc fatare usoara!

Gabriela M. spunea...

@Marius Dragomirescu: sa nu uiti ca si pe tine te-a "fatat" maica-ta cu ceva ani in urma...

Marius Dragomirescu spunea...

Draga Gabriela M din UE,
Nu uit ca m-am nascut cu ceva vreme in urma, desi nu ar fi cazul sa uit din moment ce este greu sa ti minte un lucru important din viata oricarui om la care desi participi nu intelegi nimic, deci nu retii nimic,deci...nu ai cum sa uiti.
Gabriela M din UE, nu ti se pare ca mesajul tau este unul jignitor? Apropo de jigniri...tu iti amintesti cand ai fost nascuta de catre mama ta?
Chiar vorbind despre nastere, insa la modul cum te adresezi, tind sa cred ca indiferent daca iti reamintesti momentul cand ai vazut lumina Soarelui, cand iti va venii momentul apusului, va trebui ca inainte de a parasi Tera sa fi asomata.(conform normelor europene de abatorizare, draga Gabriela M. UE asa prevede!)

O "gestanta" spunea...

@Marius Dragomirescu: e ciudat sa postezi un comentariu atat de jignitor si daca ti se plateste cu aceeasi moneda, sa sari ca ars. Hmmm... Afla ca apelative gen "gestanta" se folosesc pentru necuvantatoare, femeile in general sunt "insarcinate". Si tot necuvantatoarele "fata", femeile "nasc". Pentru orice femeie, fie ca a fost sau nu mama, astfel de exprimari sunt jignitoare. Si cu asta lectia de bun simt ia sfarsit.
Eu una sunt convinsa ca mama dumitale ti-a dat nastere, pentru ca e o mama, nu o vaca. Din pacate tu tot bou ai iesit. Respect!

Marius Dragomirescu spunea...

Stimata O "gestanta" , as fi apreciat foarte mult daca ti-ai fi semnat comentariul cu numele real.
Referitor la comentariul meu despre starea fiziologica a indragitei guriste* Monica Anghel, nicidecum nu am intentionat sa proferez jigniri sau trimiteri ofensatoare. Am folosit termenul zoologic "gestanta" doar tinand cont de faptul ca Monica Anghel este un personaj "cu greutate". Modul meu exprimativ nu este unul jignitor, ci unul corect, uzitand o forma literara a genului etic(NU epic!):pamfletul!
Faptul ca dumneata ma cataloghezi drept "bou" dovedeste nu numai realitatea trista ca folosesti expresii culese de la periferia societatii cat si faptul ca nu stapanesti corect cuvintele materne. Nu ai cum sa-mi spui ca sunt bou,caci boul este un animal castrat(altfel era taur!), iar dumneata nu cred ca mi-ai explorat interioarele lenjeriei intime pentru a dovedi cu probe afirmatiile pe care le-ai facut.

Cu respect, Marius Dragomirescu

*termen vechi folosit in lb. romana referitor la cantautoare!...nu este jignire!

Anonim spunea...

Cine te crezi, mai, Draconicescule? Spui despre o femeie ca fata, da, poate te-a fatat si pe tine vreo reprezentanta a ielelor, ca o femeie nu avea cum. Maica-ta poate se mandreste cu tine, cand ar trebui sa vomite. Ce mare te crezi tu, jignesti, de parca tu ai inventat limba si literatura romana. Tin sa te anunt pe aceasta cale, draca Dracomirlescule, ca limba asta si literatura au fost inventate pe cand tu nu erai nici in faza de proiect, asa ca degeaba faci pe gazosu, ca scoti bule in zadar. Tu o faci pe Monica gurista, atunci tu ce esti>? Sopist(asta e din maghiara, cauta in dictionar. Dar pt tine e greu sport tenisul ce intareste stii tu ce, ca tu nu gandesti cu capul ci cu ...tenisul(incaltaminte, stimabileee). Si de ce esti "Diva de carton"? Esti cumva pe invers?Hai, pa!

Anonim spunea...

Mai ,Dragomirescule ,te-ai gindit ca poate sarea ta fiziologica este aceea de lipsa de bun simt si poate 'tu nici macar nu ai fost fatat ... poate ai fost avortat si nu ai habar?

Anon spunea...

Imi place Monica Anghel si ma bucura vestea.felicitari si sanatate multa!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search