joi, 18 februarie 2010

Veste buna pentru barbati: Daniela Crudu pozeaza iar in Playboy!

Citez din ziarul Click! : "Primăvara are semne bune. Asistenta „matinalilor" de la Antena 1, Răzvan şi Dani, va apărea din nou goală în Playboy". Toti barbatii vor uita de criza, de cadourile pe care vor trebui (OBLIGATORIU) sa le cumpere femeilor de langa ei de 8 Martie si de mielul de Paste pentru ca va aparea Crudu in Playboy :)))

Oricum, trebuie sa recunoastem ca Daniela Crudu arata foarte bine din punct de vedere fizic.

Crudu a mai pozat pentru ediţia din martie 2009 a revistei Playboy România.

Intrebare: Cine credeti ca arata mai bine: Crudu sau Dina?

Eu (Zuza O) spun ca Daniela Crudu



UPDATE

Iata o mostra din noul pictorial al Danielei!
Diana spunea...

Cruda e superba la corp, insa fatza e gen placinta (ca si in cazul EBei si al Elenei Gheorghe). Dina arata bine atat la corp, cat si la fatza. 1-0 pentru Dina.

Ema, Brasov spunea...

Arata bine Daniela Crudu, dar tuta tot ramane. Am auzit-o la un interviu in Brasov cand a fost invitata de un club. Dezastru!

Zuzele spunea...

@Diana: Sotul meu e disperat dupa Dina
@Ema: Daaaaaaa!! E de o prostie maxima!!

janina spunea...

Mie imi place! degaja o energie pozitiva, este mereu zambareata, bine dispusa...
nu pare sa fie rea, invidioasa si intriganta ca si colegele ei de podium...
Nu spun ca e desteapta, doar ca imi inspira o fiinta cu suflet bun, deschisa si fara rautati
Poate ca nici nu trebuie sa fie desteapta. Ea este frumoasa, altele sunt destepte, unele sunt bune mame, altele gospodine, altele contabile, doctorite, manechine,
Nu trebuie sa fim perfecti! Daca nu ar exista si electricieni sau asfaltangii, n-ar putea supravietui societatea numai cu doctori si ingineri!

Butterfly spunea...

Eu o vad in fiecare zi la Neata cu Razvan si Dani si m-am plictisit ingrozitor de ea, ma enerveaza cel mai tare cand citeste prognoza meteo de pe prompter, si in ultimul timp e din ce in ce mai slaba, silicoanele au mai ramas de ea, zici ca e subnutrita, si nici de Dina nu imi place are nasul prea lung nu stiu exact ce nu imi convine la ea, sau poate ma enerveaza amandoua pentru ca au rol de tute si isi joaca foarte bine rolul. Dar eu sunt carcotasa, nu ma bagati in seama:P, totusi cred ca o prefer pe Crudu daca ar fi sa aleg.

Marius Dragomirescu spunea...

Daniela Crudu-Fragedu este siliconata?
BREAKNEWS: Teo Trandafir a acceptat contra unei sume importante de bani sa pozeze pentru revista Playboy

Zuzele spunea...

@Marius: Daca ar poza Teo in Playboy cred ca s-ar inregistra record de vanzari :)))

Alexa spunea...

Mie nu mi se pare frumoasa. Silicoanele ei ca 2 baloane umflate cu pompa arata foarte fake. Oricum, trebuie sa recunosc ca exista o mare imbunatatire fata de cum arata inainte sa devina "faimoasa" si ca alte persoane sa se ocupe de imaginea si stilul ei inexistent; sigur stiti pozele de pe net cu ea blonda, fara sani, extrem de pitzi like :))
Si Dina mi se pare foarte falsa. Silicoane, gene false, tone de machiaj si fixativ in parul vopsit care arata ca o matura, bronz fals. Plus kg generoase de prostie. Ah si vocea aia de pui schingiuit care ma zgarie pe creier.

p.s.: vai ce rea (a se citi sincera) sunt astazi! :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search