marți, 16 februarie 2010

Vreti sa fiti frumoase, slabe si sanatoase? Detoxifiati-va!

Pentru majoritatea dintre noi, infrumusetarea consta in tratamente faciale complexe, folosirea unor creme cu ingrediente sofisticate si chiar apelarea la chirurgia estetica. Insa putini realizeaza ca, intr-adevar, frumusetea exterioara vine din interior.
Un organism curat, lipsit de toxine si reziduuri, inseamna un ten curat si stralucitor.
Stilul de viata, comportamentul alimentar gresit, agresiunile toxinelor din aer, toate acestea sunt resimtite acut de tenul nostru. O alimentatie bogata in grasimi si in chimicale, o noapte petrecuta intr-o incapere in care se fumeaza intens, neglijenta in indepartarea machiajului sunt factori care ne afecteaza sanatatea epidermei.
In astfel de situatii, rezolvarea nu consta in creme, lotiuni si masti care actioneaza la suprafata pielii, ci in urmarea unei cure de detoxifiere, prin care sunt eliminate toxinele acumulate in corp.

Detoxifiere pentru un ten tanar

Colonul este supranumit si “groapa de gunoi a organismului”, deoarece aici se acumuleaza toate reziduurile si toxinele de care corpul nostru incearca sa scape.
70% din imunitatea organismului se datoreaza colonului.Acesta este motivul pentru care un colon sanatos inseamna si un organism sanatos.
70-80% dintre afectiunile de care suferim au legatura cu proasta functionare a colonului!
Atunci cand colonul este plin de deseuri, corpul nostru incearca sa elimine toxinele prin piele. Astfel, o parte dintre toxine ajung sa fie depozitate la nivelul porilor si al tesuturilor, dand nastere unui ten incarcat si inflamat. De fapt, cea mai mare parte dintre persoanele care apeleaza la o cura de detoxifiere fac acest pas ca urmare a problemelor epidermei.
Aspectul tenului este un barometru care ne avertizeaza ca ceva nu este in regula. Problemele tenului apar atunci cand nu avem o dieta sanatoasa, cand suntem stresati sau cand avem probleme in a elimina toxinele din corp.
Detoxifierea organismului cu ajutorul suplimentelor din plante, fara adaos de aditivi sau conservanti, curata in profunzime si epiderma.
Chimenul, inul, psylliumul, oregano, patrunjelul si coriandrul, continute de produsul ColonHelp, accelereaza procesul de curatare a organismului si de indepartare a toxinelor.

Detoxifierea – secretul unui siluete a la Hollywood

Vedetele hollywoodiene sunt cele care lanseaza trenduri atat in materie de vestimentatie, cat si in materie de noi metode de infrumusetare si de slabit. Actritele de la Hollywood sunt adesea nevoite sa se ingrase sau sa slabeasca brusc pentru un rol. Un bun exemplu este cel al actritei Beyonce in filmul Dreamgirls.
Care este secretul actritei care a reusit sa scada in greutate intr-un timp atat de scurt? Raspunsul este simplu: cura de detoxifiere.
Cei care au apelat la produsele de curatire intestinala au observat, in urma unui program complet de detoxifiere, si o scadere a numarului kilogramelor in plus. Pe langa scaderea in greutate, cura de detoxifiere ajuta la consolidarea starii de sanatate.


In ajutorul acestora vine produsul ColonHelp, un detoxifiant 100% natural.


Semintele de in, taratele de psyllium, chimenul, patrunjelul, coriandrul, oregano si argila din compozitia ColonHelp lucreaza impreuna pentru eliminarea toxinelor din corp, eliminand constipatia si balonarea.
ColonHelp este un curatitor intestinal si detoxifiant, pe baza de fibre si plante detoxifiante, fara conservanti sau aditivi alimentari pentru culoare sau aroma.
In curele de slabire, ColonHelp actioneaza prin reglarea tranzitului si accelerarea metabolismului. Pentru a se obtine efectul de scadere in greutate, amestecul de ColonHelp si iaurt/apa trebuie luat cu aproximativ o jumatate de ora inainte de masa. Fibrele vor reduce pofta de mancare si va vor ajuta sa slabiti.

In scopul promovarii unui stil de viata sanatos si atragerii atentiei asupra factorilor care ne pot afecta viata si sanatatea, Zenyth Pharmaceuticals, producatorul ColonHelp, si-a propus sa initieze si un proiect on-line.
Site-ul http://detoxifiere.ro/ este locul in care se pot gasi informatii importante despre metodele de curatare a organismului de toxine, despre detoxifiere ca metoda de infrumusetare, locul unde intrebarile dumneavoastra primesc raspuns.



Eu (zuza G) am inceput astazi programul de detoxifiere! :) Sunt  hotarata sa-l duc pana la capat si sa respect cu sfintenie toate regulile pe care le impune treaba asta pentru minim 3 luni de zile. Ma rog, eu am ganduri mari. Vreau sa renunt la carne, sa duc un regim de viata sanatos, sa-mi sterg din memorie McDonald's si KFC, sa fac sport - de asta ma tin si de 2 saptamani incoace alerg in fiecare zi in parc- si mi-as dori sa pot consuma zilnic foarte multe fructe si legume, salate, sucuri naturale proaspat stoarse la propriul storcator de fructe si nu cele din cutii frumos colorate pe care scrie 100% natural , dar lista de indulcitori si acidifianti si E-uri este mai lunga decat cea a a fructelor...
In mod normal nu am incredere in tot felul de produse promovate ca fiind "minune" si care au parte de o buna strategie de marketing, insa, de Colon Help am auzit de la prof. univ.dr nutritionist Gheorghe Mencinicopschi, o somitate in domeniul alimentar, directorul Institutului de Cercetãri Alimentare din Romania, autor al mai multor carti despre nutritie si alimentatie corecta.
Desigur ca si-ar fi putut lua o suma importanta de bani pentru promovarea produsului, insa dansul nu este un ipocrit si nu si-ar compromite imaginea si renumele pentru nimic in lume.

L-am cunoscut la un eveniment Danone si era invitat sa vorbeasca despre importanta iaurtului in alimentatia noastra zilnica. Desi in discutie era Activia si Actimel, dansul nu s-a ferit sa spuna ca iaurturile cu fructe dauneaza grav sanatatii si ca, de preferat ar fi sa consumam iaurt simplu, cu probiotice, cu termen de valabilitate cat mai scurt sau, si mai bine, sa ni-l facem noi insine in casa. Cei de la Danone i-au tras o privire deloc prietenoasa :), insa doctorul nu s-a sinchisit si si-a continuat sfaturile, bazandu-se pe studii si cercetari care se intind pe mai mult de 30 de ani.
Am avut incredere in cuvantul dumnealui si am decis sa incep cura de detoxifiere de 3 luni cu Colon Help! Daca suntenti curiosi si sa nu ma intind eu pe 3 kilometri de mesaj, intrati pe site-ul dedicat produsului si veti afla numai lucruri interesante! http://www.colonhelp.ro/
Zuza O spunea...

Zuzix, ai folosit si tu Colonhelp? Ca m-as baga si eu. S-au ai incheiat vreun contract de promovare cu Mencinicopschi? :))

Anonim spunea...

Multumesc mult pentru post. Eu ma intalnesc cu nutritionistul vineri sa-mi imbunatatesc nutritia, dar am uitat complet detoxificare. Si eu am inceput sa alerg dar numai de cateva zile. Sper sa ajung si eu la 2 saptamani :)
Gina

Zuzele spunea...

Bravo Gina! Felicitari pentru stilul sanatos de viata pe care te-ai decis sa-l adopti! :) Am inceput sa ma gandesc foarte sanatos la sanatatea mea si cred ca toti ar trebui sa facem asta! Am citit mult mult despre detoxifiere si abia acum am realizat cat de importanta este pentru sanatate si cate boli se nasc tocmai din cauza unui organism intoxicat. Ne curatam pielea, parul, dar nu si interiorul.

Zuzele spunea...

Zuzix O, am citit mult de tot despre Colon Help, am auzit si doctori, cercetatori, oameni foarte destepti vorbind despre importanta detoxifierii si despre cat de benefic este pentru organism Colon Help si m=am hotarat sa-l incerc! sunt deja in a doua zi de DETOX :) am si calendar cu Detox Days si astazi voi pune un X pe ziua 02 :)
Incearca si tu! N-ai nimic de pierdut, dar trebuie sa renuntam la KFC si COL :) eu o fac, pentru o sanatate de fier, merita :)

Aurora spunea...

Am aflat si eu relativ de curand de ColonHelp, tot prin intermediul prof. Mencinicopschi, si ma bate gandul sa il incerc. Vroiam sa te intreb, cum e la gust? Tu il consumi cu iaurt asa cum recomanda profesorul? Ca pentru mine gustul este destul de important si nu cred ca as putea sa consum 3 luni zi de zi ceva care imi face gura punga de exemplu sau care are un gust gretos, chiar daca stiu ca e pentru sanatatea mea.

Anonim spunea...

Zuzico pot sa alerg si eu cu tine prin parc?Dar prin care parc?Ca e o flescaiala peste tot de numa'.ma bag si eu la detoxifiere dar trebuie sa ma mut singura in pat noaptea ca-n prima faza miros ca un sconx,asa-i?

Zuzele spunea...

daaaaaaaaaaaaaaaaaa ayandari!!!!! normal ca poti, chiar te invit cu mare placere!!! eu la moghioros alerg! daca stai prin zona, ne intalnim! as vrea sa merg si la sala ca este fix la piata, aproape de mine, o sala foarte misto si ieftina! vorbim!
cat despre toxifiere, stai linistita ca nu mirosi a nimic :) doar ca de la atata apa o sa faci drumuri mai dese la toaleta, dar NU, NU mirosi a sconx si nu cred ca ai vrea sa te muti din pat pentru ca detoxifierea asta iti da pofta de viata, daca ma intelegi :)

Zuzele spunea...

Aurora, Colon Help este o pulbere de plante, printre care Oregano, Chimen, patrunjel, seminte de in, coriandru...este foarte aromata si placuta la gust, iar cu iaurt este foarte buna.. ai grija sa nu-ti cumperi iaurt din lapte pasteurizat pentru ca acela are distruse toate vitaminele si culturile vii. sa citesti eticheta inainte si sa nu fie din lapte pasterurizat. Profesorul spunea ca pulberea poate fi consumata si cu suc de fructe (stors in casa de preferinta), zeama de compot, in diverse mancaruri, presarat peste friptura.
Eu prefer sa-l consum ca la carte cu iaurt pentru ca in combinatie cu probioticele din iaurt, efectul este garantat :)
Bafta!

Zuzele spunea...

Zuzix, tu stii ca eu m-am lasat de fumat de o luna si jumatate? :D

Starea de bine tine de tine spunea...

M-ati convins.INCERC SI EU.imi puteti spune cat costa?

zuza G spunea...

da??????????????????? wow!!! felicitari!!!!! sper sa ramai "neafumata" toata viata! :)

Zuzele spunea...

ma bucur mihaela!
pai, pretul la ei pe site, colonhelp.ro este 129 lei un borcan de 480 de grame care ajunge o luna, iar la Plafar costa cu 100 mii (10 lei)in plus. este scumpicel, dar foarte bun si ajunge pentru o luna tratamentul!

oana spunea...

Fetelor, ai mei iau ColonHelp de vreo luna, dar pana acum nu s-a produs nicio schimbare majora in organismul lor:)Il beau cu iaurt ca sa nu mai aiba un gust cam scarbos. Oricum mie chiar mi se pare o scarbosenie si miroase asa puternic a oregano de zici ca te pregatesti sa faci o friptura:)). Eu m-am dus direct la nutritionist si parca vad ceva efecte, adica am slabit cam vreo 3 kg. Zuza O ma vede mai des, nu stiu daca ei i se pare vreo schimbare, dar eu simt la haine;)

Zuza O spunea...

Oaa C? da, sa stii ca ai mai slabit! Tine-o tot asa! In cateva zile ma apuc si eu de Scarsdale. Doamne ajuta sa ma si tin!

zuza G spunea...

Oana, mie chiar imi place la gust :) oregano are un gust bun, este aromat, imi place... bine, n-as putea sa mananc mai mult de 2-3 portii pe zi :)

pai cura dureaza 3 luni. Abia dupa o luna apar efectele! important este sa nu renunte, sa ia in continuare, sa evite painea alba, prajelile si dulciurile. Ca nici o pulbere de plante nu poate da rezultat daca ne imbuimam cu merdenele, franzela si snitele :)
cat mai multe fructe si legume, sucuri de fructe stoarse in casa, miscare, multa apa...
Toate combinate, sunt sigura ca vor avea efectul scontat :)
Bafta multa parintilor tai si tie! :)

oana spunea...

:D va multumesc fetelor. Bafta si voua, desi nevoie sa slabiti nu prea aveti, parerea mea;). Ai dreptate cu imbuibatul, macar au renuntat si ai mei cat de cat la mancare, seara iau o pauza:)).Azi mi-am luat o tinctura de ienupar, am citit eu pe net ca e buna pentru eliminarea apei din organism. Va pup

Psyche spunea...

nu am facut niciodata o astfel de cura. ma gandeam ca ma va slabi prea mult si nu e cazul. dar se pare ca e necesar sa ne curatam si organismul din cand in cand asa ca abia astept sa imi cumpar;) multumesc

Anonim spunea...

haoleo, acum am vazut ca suntem vecine:-D, p-acolo imi plimb eu plodisorul in zile mai frumoase ca cea de azi.Zuzi repede un mail sa organizam o vedere cand e vremea buna,ok?pupicei

Anonim spunea...

haoleo, acum am vazut ca suntem vecine:-D, p-acolo imi plimb eu plodisorul in zile mai frumoase ca cea de azi.Zuzi repede un mail sa organizam o vedere cand e vremea buna,ok?pupicei

Irina spunea...

Eu iau ColonHelp cu iaurt facut in casa de vreo 2 luni in fiecare dimineata in locul micului dejun. Insa sincera sa fiu deja mi s-a cam luat :"> Ca efecte cred ca am mai slabit vreo 2,3 kg, dar am tinut si putina dieta. Vreo 3 cm in minus din talie, mi s-a mai curatat tenul cu care aveam probleme mari in perioada in care m-am apucat(dar nu stiu sigur daca de la detoxifiant, pentru ca tot cam atunci am inceput sa folosesc si dermatocosmetice+vizita la dermatolog), ma simt mai energica... per total e bun, n-are cum sa iti faca rau, iar o cura de detoxifiere e oricand binevenita si mai mult decat benefica pt sanatatea noastra.

Zuzele spunea...

Irina, te felicit! :) ai luat decizia buna! Si mie mi s-a curatat pielea fff bine si stiu sigur ca este de la colon help pentru ca nu am facut nimic special in afara de cura de detoxifiere. In rest am folosit aceleasi cosmetice. Sa ma mai tii la curent cu ce cosmetice folosesti si ce alte tratamente naturiste mai urmezi. Pupici

Rhodiolin antistres spunea...

Si eu am resuit sa scap de acteva kilograme cu ColonHelp. Chiar te ajuta foarte mult.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search