luni, 8 martie 2010

Evergreen



Daca va place ceea ce ascultati, dati-ne de stire la divedecarton@yahoo.com si noi va trimitem formatia  Evergreen la petrecere cat ai zice peste cu o reducere de 10% ! :)

Enjoy !




Anonim spunea...

Imi place a doua melodie! dar nu au videoclip?

alina spunea...

nu am auzit de trupa asta. unde i-ati gasit pe astia doi?

Zuzele spunea...

Alina, nu ai auzit de trupa pentru ca este nou infiintata si este formata din 2 baieti foate talentati care momentan repeta zi de zi :) Unul dintre ei este drag sufletului meu si din acest motiv i=am pus pe blog !

Zuzele spunea...

Anonim, nu au videoclip pentru ca sunt la inceput si nici nu au cum sa faca asta pentru ca, deocamdata canta cover-uri, piese cunoscute si indragite, alte altor artisti! Dar cine stie... :)

the dark side spunea...

nu suna rau! ar putea fi inbunatatita un pic vocea, dar e buna! trebuie doar putin excercitiu!

Anonim spunea...

am ascultat de trei ori la rand inamorati. mai au si alte piese? va pup zuzele, marina

Zuzele spunea...

Marina, baietii mai au si alte piese, insa deocamdata nu au mai inregistrat nimic. Daca ti-au placut, o sa fac un Update zilele astea si mai pun o piesa

Evergreen spunea...

Salut ! eu sunt instrumentistul trupei,mai precis cel responsabil de orchestratie (clape + backing vocal). colegul e responsabil pt voce + chitara . suntem in formula asta de cateva luni , si suntem inca in repetitii intense . demo-urile le-am facut la repezeala , in apartament, la volum mic, din cauza vecinilor, de asta vocea nu e la adevaratul potential (e greu sa canti incet, crispat , cu stresul ca iar bate cineva in calorifer). avem un repertoriu destul de bogat si diversificat, piese foarte cunoscute atat romanesti cat si internationale . nu se pune inca problema unui videoclip, pt ca suntem o trupa de covers ... o sa mai punem cateva demo-uri in curand. Multumim pt aprecieri !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search