luni, 8 martie 2010

La multi ani, dragelor!



În anul 1977 Adunarea Generală a ONU a proclamat printr-o rezoluţie Ziua Naţiunilor Unite pentru Drepturile Femeilor şi Pace Internaţională. O sărbătoare a femeilor, recunoscută internaţional, dar fără a se preciza o zi anume, a fost hotărâtă încă din 1910, de Internaţionala Socialistă reunită la Copenhaga.

În România în ziua de 8 Martie se sărbătoreste Femeia. Pânâ în decembrie '89 se vorbea de Ziua Mamei dar după revoluţia din 1989 ziua mamei a fsot înlocuită cu ziua femeii.

Dincolo de semnificatiile istorice ale acestei zile, femeile din intreaga lume ar trebui sa se simta iubite, dorite, ar trebui sa primeasca flori, rasfatate cu daruri si cuvinte frumoase. Din punctul meu de vedere, aceste lucruri ar trebui sa se intample in fiecare zi din an. Nimeni nu ar trebui sa aiba nevoie de o zi in calendar pentru a spune femeii de langa cat este de importanta. Putem oricand oferi mamei noastre flori si cadouri, spune sotiei ca este cea mai buna din lume, ura colegei de munca un "La multi ani!" si toate cuvintele frumoase pe care fiecare dintre noi le adreseaza astazi femelilor din viata noastra.

Dar, pentru ca cineva a stabilit o zi atat de frumoasa pentru femeile din lumea intreaga, spunem si noi un "La multi ani!" din suflet pentru toate cititoarele noastre! Sa fiti iubite si respectate, dragele noastre! Sa aveti parte de tot ce-i mai frumos pe lume! Sa aveti o zi superba in care sa fiti rasfatate cu munti de flori si de cadouri! Sa fiti invaluite de declaratii de dragoste si inima sa va tresalte de emotie intreaga zi!

Va pupam si va imbratisam pe toate!



PS: Mi-am amintit ca atunci cand eram la gradinita, in fiecare an, de 8 Martie, venea un fotograf care ne poza pe fiecare si apoi facea din poza o felicitare pentru mamele noastre :) Tin minte ca atunci eram foarte suparata -d-aia nici nu zambeam- pentru ca nu-mi placea cum eram imbracata si nici cum imi statea parul :))  A fost un adevarat circ si abia a reusit educatoarea sa ma convinga sa stau la poza :)) Aveam 4 ani, dar plina de fitze, domnule! :) Din fericire, am reusit sa pastrez una ! Scuzati calitatea! Are 23 de ani! :) La multi ani, mami!



Care a fost cea mai frumoasa supriza pe care ati pregatit-o mamei de 8 Martie?



Corina spunea...

La multi ani si voua, Zuzelor!!! Sa fiti frumoase, fericite, iubite!

Psyche spunea...

La multi ani!!! o zi superba sa aveti

Zicolorata spunea...

La multi multi ani, dragele mele!

Cat despre felicitare, ce noroc ca mai ai una! Un moment de pret.

oana spunea...

La multi ani, fetelor! Sa aveti o primavara frumoasa! Va pup

yoana spunea...

la multi anisori..pupici dulci si sanatate..

alina spunea...

la multi, multi ani! imi sunteti drage, desi uneori ma mai supar pe voi pentru unele chestii pe care le scrieti! Va pup

Anonim spunea...

sa ne traiti! La multi (b)ani!!!!

eu spunea...

la multi multi ani, dragelor, si voua! sa fiti iubite!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search