duminică, 7 martie 2010

Moarte cuticulei !!! Se ofera cineva sa ma ajute??


Premiat de revista profesionala americana NAILS.
Dupa parerea revistei INSTYLE este cel mai bun produs in industria BEAUTY.
Castigator NAILS, READERS CHOICE AWARDS.
Amestec inegalabil de uleiuri de migdale dulci, jojoba, tarâţe de orez si Vitamina E. Produsul reda unghiilor naturale si artificiale elasticitatea necesara si grabeste procesul de polimerizare. Produsul poate fi folosit atat acasa cat si la salon. Compozitia unica permite hidratarea si emolierea cuticulei, avand rezultate excelente in procedurile de manichiura. Uleiul este un mijloc de alipire a solzilor de pe unghii, ce, evident, contribuie la intarirea si tonifierea unghiei. Utilizarea permanenta contribuie la penetrarea in profunzime a uleiurilor in unghia naturala si cea artificiala, ce o face mai rezistenta, elastica si o protejeaza de diferite probleme. Formula uleiului a fost conceputa pentru o hidratare profunda a unghiei si cuticulei si se absoarbe rapid. Se recomanda aplicarea pe cuticula si unghie inainte de culcare masand usor pana la absorbtie. La fel se poate aplica si inaintea parafinoterapiei sau ca ultim strat dupa Top Coat pentru o uscare mai rapida a ojei.


Nu, nu e reclama, desi ar putea fi ! Am fost ieri la targul de frumusete deschis la Sala Palatului, Estetika and Wellness 2010. Desi dezamagita ca oferta de produse este mult mai mica decat in anii trecuti, astfel am avut timp sa analizez in detaliu aproape toate standurile expozante. La Sonya Mod erau puse sa supravegheze niste cotoroantze care te sagetau cu privirea fie si daca treceai prin zona (habar nu am de ce! poate ca erau obosite, plictisite). Nu m-am mai chinuit sa le intreb cate ceva pentru ca li se citea pe fata un mare "NU STIU!". Cu toate astea, am zabovit timp de cateva minute pe acolo. Am admirat ojele Peggy Sage (nota 10 si pentru calitate si pentru diversitate!) si, chiar daca aveau reduceri mari (30%- asta insemnand ca o oja costa 23 lei), nu mi-am cumparat decat o pila pentru ca oje am destule acasa si imi acopera toate nevoile la capitolul nuante, atat normale cat si turbate :)
Totusi, m-am autoservit cu cateva mostre de crema din gama THAL'ION, prezentate tot la standul Sonya Mod. Nu am auzit de firma asta, preturile erau destul de maricele, asa ca am luat vreo 3 mostre a cate 3 ml, nu care cumva sa fac vreo prostie inainte si sa-mi iau cine stie ce produse nepotrivite. Desi terorista care supraveghea standul ma sageta cu privirea de parca ar fi vrut sa-mi traga un sut in fund, am ales din bolul cu mostre un ser reconfortant OLIGO' ZEN, o crema nutritiva THALI'SOURCE si un exfoliant GOMMAGE TENDRESSE FONDANT. Nu am testat decat serumul deocamdata care mi-a placut- nu lasa urme grase, hraneste, da luminozitate pielii...  Costa in jur de 100 lei (fara reducerea de 30% care se facea la casa), dar probabil ca in saloane este mai scump.

Spre deosebire de scorpiile de la Peggy Sage, o domnisoara foarte draguta de la standul Karma a reusit sa ma tina timp de cateva minute la raftul cu produsele lor si mi-a explicat pe indelete cum as putea scapa de cuticulele care ma enerveaza maxim si pe care nu reusesc sa le indepartez cu nici un tratament. Am incercat si ulei de la OPI, si AVON, si Peggy Sage, si Mavala, si tratament de la Revalid si degeaba. Cresc la fel de repede si parca tot mai mult dupa tratament. Am devenit un Toma Necredinciosu' si nu mai am incredere in nici o reclama. Tocmai de aceea nu am vrut sa cumpar uleiul recomandat de tipa de la Karma Beauty Salon, mai ales ca nu am auzit pana acum de produsele lor. Totusi, ea mi-a oferit unul si m-a rugat sa-i dau de stire daca am fost multumita, iar daca nu, mi-a dat voie sa o injur cat vreau :)

Nu voi face asta pentru ca dupa numai o zi si jumatate de tratament, uleiul a dat rezultate!!! Mi-a inmuiat foarte bine cuticulele si, desi nu le-am taiat, parca au disparut :) Le-am impins cu un betigas de lemn si unghia si-a recapatat lungimea. Voi continua pentru inca o saptamana sau mai mult si va tin la curent in caz ca va intereseaza si pe voi treaba asta!
Daca voi fi multumita, cu siguranta voi cumpara si alte produse de la ei! Mi-am cumparat in schimb, o oja de la ESSIE. Probabil ca nu ati auzit de firma asta. Produsele se gasesc numai in saloane si costa in jur de 40 lei, depinde de  salon. La targ costa 27 lei, desi anul trecut am cumparat-o cu 18 lei. Oricum, merita! Este cea mai rezistenta oja pe care am folosit-o vreodata, mult peste OPI si Peggy Sage. Anul trecut mi-am cumparat, tot de la targ, un roz -nuanta se cheama RASPBERRY, iar acum mi-am luat un mov inchis - SEXY DIVIDE. Nuanta este mai inchisa in realitate decat in poza asta si planuiesc sa o folosesc la pedichiura, atunci cand ma plictisesc de indragitul si mereu la moda rosu.



Uleiul este de la firma CND si este distribuit de Beauty Karma Salon

Adresa:
Str. Banul Antonache nr. 51, parter
Sector 1 Bucuresti, Romania 011663

Mobil: 0040.722.295623 / 0040.722.513423
Telefon pentru programari: 0040 21.423.53.36

PS: puteti face si cursuri de specializare in manichiura, modelare cu gel, acril etc. Eu chiar ma gandeam cu o prietena la chestia asta si chiar mi-ar placea sa ma inscriu la un curs din asta. Daca va intereseaza, click aici !
michele spunea...

eu am folosit uleiul de la OPI si mi-a placut! altceva mai bun nu stiu!

zuza G spunea...

Ms Michele, dar am incercat uleiul ala si nu mi-a facut mai nimic!

Anonim spunea...

incearca cu ulei de masline caldut in care sa tii degetele vreo 10 min

Anonim spunea...

Buna dragelor,

CND sau Creative Nail Design este una din cele mai mari companii din lume in industria unghiilor, practic ei au revolutionat la un moment dat in istorie ingrijirea unghiilor, in State sunt cu mult peste liderul de la noi OPI, produsele sunt foarte bune calitativ, din pacate la noi.....Karma Beauty doarme si nimic nu ii trezeste, eu folosesc la salonul meu produsele lor si sunt cu mult peste OPI dar, dupa cum spuneam si mai inainte poate ii trezeste la realitate cineva si ii face mai activi pe piata. Npta 10 pentru produse , nota -10 ( a se citi minus zece) pentru importator/distribuitor

Zuzele spunea...

Draga noastra anonima, ai perfecta dreptate si in ceea ce priveste calitatea CND, cat si privind interesul distribuitorilor din Romania. Eu le-am dat mail acum muuulte luni, mai multe mailuri de fapt, in legatura cu produsele si crezi ca mi-a raspuns cineva? NUUUUU !

Unknown spunea...

Stiu ca discutia a avut loc acum 5 ani, dar eu am probleme acum:) pe site-ul respectiv sunt doua produse, unul pe care scrie cuticle remover si un set. La care te-ai referit?

Zuzele spunea...

Alina, m-ai facut sa rad! :)) Da, chiar e de acum 5 ani discutia

Am si acum in geanta un ulei din ala CND pentru cuticule si inca mai cred ca este la fel de bun :)

Am vazut ca pe site au acum doar un Cuticule Eraser si un set cu ulei si o oja cadou. Eu nu il am in formatul ala, dar cred ca uleiul din set este cel bun pentru cuticule.
Da, m-am uitat mai bine la poza: el este, cel din setul cu oja cadou!

Pupici

Unknown spunea...

Multumesc mult pentru raspuns, nu ma asteptam, avand in vedere ca eu am intarziat 5 ani la discutie:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search