luni, 1 martie 2010

A venit primavara!!!!!!

Dragii nostri cititori, vrem sa va uram cele mai bune ganduri cu ocazia venirii primaverii! De asemenea, va dorim sa vi se indeplineasca toate dorintele, sa fiti sanatosi si fericiti in acest an!


Totodata, doamnelor le uram ca in aceasta saptamana sa primeasca fffff multe flori si, neaparat, cadouri! Pe de alta parte, as dori sa-i felicit pe barbati care in acest an s-au mobilizat mai bine ca oricand. Spun asta cu convingere, deoarece am biroul plin de flori, mailul plin de urari, pieptul plin de martisoare, iar de cate bomboane si ciocolata am mancat, deja simt ca o sa lesin. Asa da! Bravo baieti, tineti-o tot asa!



Va pupam cu drag,

Zuzele
Anonim spunea...

Buna,ma numesc Andreea,va citesc de multa vreme,dar nu am indraznit sa intervin cu comentarii.Dar acum sper sa nu va suparati dar vreau sa va urez o primavara frumoasa,multe cadouri si binenteles un sincer La multi ani!Si sper sa ne delectati cu postarile voastre,ca si pana acum!

Zuzele spunea...

@Andreea: Draga noastra, cum adica sa ne suparam??? Ne face deosebita placere sa auzim asemenea lucruri frumoase de la tine! Bine ai venit in "Clubul Zuzelor" si te asteptam cat mai des de acum inainte. Cu drag!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search