miercuri, 3 martie 2010

Manichiurista Madonnei recomanda Zuzelor oja verde

Aseara, Zuzele au avut o intalnire de gradul zero cu Joey Brown, nimeni alta decat persoana care se ocupa de pretioasele unghii ale Madonnei, ale lui Beyonce, Jennifer Lopez, Cameron Diaz sau Charlize Theron. N-am vrut sa ne plictisim, asa ca am acceptat sa vina la intalnire si Crina Matei, Elisabeta Lipa, Dinu si Deea Maxer, Oana si Vio Lis, Monica Iagar  (sotia controversatului Cosmin Cernat), Lavinia, Adriana Antoni, Carmen Plesea...
Glumim, desigur! :)

Evenimentul OPI la care au fost invitatate si Zuzele a avut loc la sediul Silhouette din Piata Romana si a strans multa lume buna, interesata de ultimele aparitii in materie de lac de unghii.
Ei bine, anul asta, la mare moda este verdele inchis, albastrul, movul, dar si clasicele nuante de rosu aprins si roz bombon.

Nu stiu daca mi-as colora unghiile in verde, mi se pare usor ciudat, insa pe unghiile (false) ale fetelor proptite acolo pentru prezentare, arata destul de bine. Am primit si noi un lac albastru deschis si il vom testa cat de curand, insa nici prea stiu cu ce s-ar asorta cel mai bine...




Iata un fragment din prezentarea oficiala, bine documentata, care ne-a fost pusa la dispozitie de prietena noastra, Oana Georgescu, cel mai tare PR de pe piata :)


Colecţia Primavară/Vară 2010 “HONG KONG” este caracterizata prin amestecul eclectic de nuante unice, speciale: portocaliu intens, auriu stralucitor, caramel luxuriant, verde inchis sofisticat si nuanta norocoasa traditionala a Chinei - rosul intens pe unghii. Alb-argintiu, roz si mov dulce sau albastru seren ofera un contrast modern, cu totul aparte.
Colecţia Primavară/Vară 2010 “HONG KONG” te ajuta sa-ţi completezi tinutele vestimentare preferate cu aceste nuante:



SHREK FOREVER AFTER – o colectie de poveste cu nuante vesele, pline de viata exact ca filmul dupa care a fost inspirata!
PINK! – este ideala pentru toate cele care visam la rochia alba de mireasa..si nu numai! Nunate delicate de roz..delicios!
AXXIUM SOAK OFF GEL – 8 nuante noi pe care cu siguranta le veti indragi din prima clipa!



JOEY BROWN si Suzi Weiss-Fischmann recomanda purtarea acestor nuante pentru a accesoriza tendintele puternice, delicate, sexy ale acestui sezon, care includ liniile fluide ce urmaresc forma corpului; rochiile strâmte, costumele deux-pieces; texturile din piele si metal; căptuşelile îndrăzneţe şi strălucitoare, fluturii colorati de boho şi imprimeurile florale.

Colecţia Primavară/Vară 2010 “HONG KONG” te lasa sa-ţi completezi tinutele vestimentare preferate cu aceste nuante:

Hot&Spicy - Coral ameţitor, kung pao wow!
A Good Man-darin is Hard to Find - Dar tu l-ai gasit! Este in portocala rosie zemoasa!
Red My Fortune Cookie - Si acest rosu intens este in viitorul meu.
Chop-sticking to My Story - Vorbesc serios! “Culege” aceasta nuanţă caldă de caramel!
Bling Dinasty - Auriu char-ming care străluceşte şi scânteie.
Jade is the New Black - Acest verde vibrant este noua tendinta a modei.
Pearl of Wisdom - Fetele destepte aleg aceasta nuanta perlata lucioasa.
Panda-monium Pink - Ofera o mână unui… panda cu un roz usor salbatic.
Lucky Lucky Lavender - Fii frumoasa si norocoasa cu aceasta nuanta delicata si stralucitoare de mov.
Dim Sum Plum - Delicateta fructelor de padure
Meet Me on the Star Ferry - Violet lunar, kowloon-it
Suzi Says Feng Shui - Albastru cobalt seren care echilibreaza yin-ul si yang-ul


“Pentru tendinţele primăvară – vară 2010, frumuseţea este definită prin individualitate” – a spus cea care, cu un an înainte se sfătuieşte cu designeri precum Donna Karan, Karl Lagerfeld, Gay Matiolo sau Valentino în privinţa tendinţelor din modă în fiecare sezon. “Este anotimpul exprimării spiritelor libere atât în culoare, cât şi în modă şi de aceea gama de culori din colecţia HONG KONG reprezintă un accesoriu perfect pentru orice nou look.


În acest sezon se poartă ţinutele cu stil fluid şi romantic, dar şi cel sport care este pus în evidenţă prin dungi”. Nuanţele alb-delicat, roz pal, coral dulce, bronz de vară, roz terra cotta, verde strălucitor, roşu portocaliu, violet sau roşu (red-hot) îmbină spiritul liber cu frumuseţea şi au fost deja alese de multe vedete precum Nicole Kidman, Olivia Newton John, Elle MacPherson, Kylie Minogue, Cate Blanchett, Portia de Rossi, Naomi Watts, Megan Gale sau Melissa George. Nu întâmplător, pentru că de JOEY BROWN “ascultă” mai toate vedetele de la Hollywood.
Ea se ocupă personal de manichiura, modelul şi nuanţa ojei a majorităţii starurilor invitate sau nominalizate la Gala Premiilor Oscar. Madonna, Jenifer Lopez, Cameron Diaz, Charlize Teron şi Beyonce sunt clientele fidele ale lui JOEY BROWN, un model de modestie şi de profesionalism de la care au avut si vor avea de învăţat sute de neil-stylisti români care vor să se perfecţioneze în arta manichiurii şi îngrijirii mânilor.
Diana spunea...

Frumoase nuante, dar tot cu negru mor de gat. E practic, se asorteaza la orice tinuta si nu se vad petele de pix pe el.
PS. Urasc unghiile lungi, mi-e si scarba sa dau mana cu o persoana cu unghii exagerate, ma gandesc ca-i foarte dificil sa te igienizezi cu ele... I mean, how do u wipe your ass with such nails? Zic si eu, nu dau cu parul...

Diana spunea...

Ce frumoasa e tipa in kimono, cea de langa Lavinia... N-o recunosc, cine e? Monica Iagar e crunt de urata, e "mascula"...

zuza G spunea...

Diana, sa stii ca si mie imi plac tot nuantele inchise. Imi place rosul de la mama lui, mai ales la pedichiura - parca nimic nu merge mai bine cu o pedichiura bine facuta-, dar am o nuanta foarte misto de la OPI- un mov foarte inchis, aproape negru, care merge excelent cu unghiile scurte :)
Dupa rozuri nu ma dau in vant, decat daca sunt spre corai si le folosesc vara si doar atunci cand am manichiura / pedichiura ca la carte.

Apropo de unghiile lui, si eu sunt de aceeasi parere! Nu-mi plac unghiile foarte lungi, mai ales cele false si ascutite, cum se poarta acum. MI se pare hidoasa moda asta, potrivita varcolacilor :)
Imi plac unghiile taiate patrat si care depasesc foarte putin lungimea degetelor, iar la picioare, categoric prefer unghiile scurte!!! cand vad o unghie lunga la picioare mi-o inchipui plina de bacterii si germeni :)) sunt nebuna, dar asta simt eu :P
Nu ma refer acum la pedichiura ingrijita si, asa cum am spus, cu unghii care depasesc foarte putin degetul, insa mi s-a intamplat sa vad cucoane cu adevarate copite la picioare, galbene, ingrosate, ORIBILE, care mi-au intors stomacul pe dos...

zuza G spunea...

da, ai dreptate! este foarte frumusica tipa in rosu!
Cat despre Monica Iagar, da, este foarte urata si total neatragatoare ca si femeie...Parerea mea! Bine, asta nu inseamna ca merita inselata! Orice femeie este frumoasa pentru barbatul care a luat-o de nevasta si care i-a spus ca o iubeste, numai ca Cernat a uitat intre timp chestia asta...Sa-i fie rusine si lui, ca si bebelusei!

Corinas spunea...

Pentru Zuza G:
Dar de unghiile mov ale lui Bote ce mai zici? :-))) De la evenimentul ala...unde era? La nunta lui Boureanu, parca? :-P Bleaaah!

zuza G spunea...

YACCCC!!! una dintre cele mai ingretzoshabile chestii pe care le-am vazut vreodata!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search