miercuri, 28 aprilie 2010

Badea: Cine e mai inteligent? Boc sau Ricky?

Sabina spunea...

Frumuseatea lui Ricky este relativa, tine de gusturi, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca cei doi ar putea fi forme de viata inteligente, cu atat mai mult sa-i compar.

yoana spunea...

oare pe marte exista mici boc-ei si ricky-sori??

Gospodina de Criza spunea...

Nu mi-am pus intrebarea, stiu doar ca amandoi sunt excentrici, iubesc mediatizarea excesiva, in ciuda culturii vaste, nu stie nici unul sensul expresiei" a pica in ridicol". Iubesc natura,Boculet adora sa coseasca, Ricky, ca e holtei, "motosiclingul"!
Amandoi functioneaza pe baza de baterie si cheita,(sursa: normal, Puiu Gazdaru, de la "Puterea"!), si,amandoi iubesc adrenalina si motoarele. Boc e cu tancurile, Ricky cu tirurile.
IAr, deosebirea este: Boc e cu reclama la OTE, Ricky, si-o face prin Bote! Si, amandoi, stiu "sa traiasca bine!"


Stai ca acum am auzit acum pe cineva cum isi amnteste, in manastire, de anii lui de liceu, in Bacau, si de nu stiu ce staret. De barbutul prin piete, cu amicii, si de mama disperata ca nu stia cum sa-l mai adune a uitat, cred!

Marius Dragomirescu spunea...

Badea continua sa ramana cu incapatanare un frustrat sclav pupincurist a lui Voiculescu.

Zuzele spunea...

Badea e fenomenal! Deloc frustrat si deloc pupincurist! A demonstrat, in stilu-i caracteristic, ca Boc Boc este mai prost decat orice pasionat de "motocicli" :)))

Sabina spunea...

Pan' la urma care-i mai intelighent dintre cei doi? Mai, a zis un soi de "motorsicli"... "Raging za carts"... OMFG! Oricum, tare rau filmuletul la sfarsit, cand avea privirea aia de "gata, nu mai stiu ce sa mai zic, mai mult n-am de unde... a fost bine nenea?".

Zuzele spunea...

Pai, daca stam sa ne gandim ca Ricky a fost prost in limba engleza si celalalt, in limba materna, cred ca Ricky are un plus :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search