miercuri, 14 aprilie 2010

Ce-a fost si ce-a ajuns...

 In 1992, pe vremea cand facea furori aceasta piesa, un cover de-al lui Dolly Parton, Whitney Houston era cineva. "I will always love you" a devenit intre timp unul dintre cele mai mari hituri din istoria muzicii, insa nu mai suna la fel de bine atunci cand este cantat de Whitney. Poate si datorita muntilor de praf alb care i-au ajuns in sange, tonelor de alcool care i-au distrus corzile vocale si scandalurilor sexuale in care s-a implicat in ultimii ani.
Mie nu-mi mai place Whitney Houston cea de astazi! Prefer sa-i pastrez imaginea aceea din "The Bodyguard" si sa ascult piesa care il avea in clip pe Kevin Costner in vremurile lui bune. Sau sa-l ascult pe taiwanezul Lin Yu Chun care este divin.

Zilele trecute, Whitney Houston a avut un concert in Birmingham si...mai bine nu il avea. S-a facut de ras in fata oamenilor care au platit bilet sa o asculte, dar au plecat acasa tinandu-se de urechi si injurand.


 







Anonim spunea...

Poate mi-a scapat mie, dar mi s-a parut ca publicul a sustinut-o fredonand alaturi de ea... N-am observat sa fi aruncat cineva cu rosii, nici n-am auzit comentarii rautacioase sau injurii la adresa ei. Ramane cel putin respectul pentru ceea ce a fost, o voce unica, deosebita. Chiar daca vocea ei ar suna astazi ca un macanit de rata, este Whitney Houston. Si nu a lasat-o vocea definitiv, canta inca mult mai bine decat cateva "consacrate" cu state vechi de pe la noi.

Zuzele spunea...

DA, este whitney houston si am un mare respect pentru ea! Chiar imi pare rau ca a ajuns asa, dar poate ca asta este o alta fata a celebritatii! DA, canta infinit mai bine decat multe "consacrate" de la noi, numai ca nu mai este ce a fost. Si tare rau imi pare!

ColourMePretty spunea...

cand imi amintesc cum arata alaturi de Enrique Iglesias in Could I have this kiss forever....acum ar parea bunicuta lui.Trist.

catalina stanescu spunea...

stii cum simt cantecul acesta acuma, imbibat cu toata drama vietii ei, am simiti-o foarte autentica, sunt impresionata;

cred ca e mare lucru sa te mai intorci de acolo, din acea gaura neagra care a inghitit-o la un momnet dat;

Butterfly spunea...

Da, este trist, este peste capacitatea mea de intelegere ce se intampla cu oamenii astia care nu pot face fata succesului, gen Michael, Britney Spears, Lindsay Lohan, si alte vedete geniale care in loc sa faca lucruri marete cad in dizgratie si se distrug...
Taiwanezul este talentat, dar tot originalul ramane genial

Anonim spunea...

Nu stiu cat e vb despre cum face fata succesului, cat "disputele" casnice cu Bobby Brown. In fond, este o femeie abuzata si slaba (in fata agresorului), poate si de aceea s-a refugiat in bautura si droguri. Pacat, mai ales ca la banii ei putea sa angajeze armate de bodyguards sa-l tina departe pe bataus.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search