duminică, 25 aprilie 2010

Il vreauuuuu !!!!

Am primit informatii, pe mail, despre ceea ce avea sa devina obiectul visurilor mele,inca de saptamana trecuta, insa, pentru ca primesc atat de multe mail-uri zilnic, l-am trecut cu vederea. Mi-am amintit de el in seara asta, in timp ce ma uitam la Povestiri de noapte pentru ca Solcanu are si el unul in poala :) Asa ca, in caz ca vrea cieva sa-mi faca un cadou de ziua mea pentru ca si asa se apropie cu pasi repezi, ii dau o mana de ajutor :)


Iata si prezentarea pe care am primit-o de la Cosmin Chivu, PR manager la AMI Communications


HP  şi renumita creatoare de modă, Vivienne Tam, au anunţat de curând cea mai nouă tendinţă în modă
HP Mini 210 ediţia Vivienne Tam şi-a făcut debutul la New York Fashion Week ca parte a colecţiei de primăvară Vivienne Tam. Femeile moderne din toată lumea  îşi pot rezerva unul pe siteul HP:  www.hp.com/viviennetam.
Combinând designul deosebit Butterfly Lovers”  al lui Tam cu tehnologia de ultima generaţie a notebookului, HP Mini 210 ediţia Vivienne Tam, tinde să devină un nou accesoriu “must-have”. Cu o greutate de doar 1.22 Kg.. şi 3 cm grosime, poate încăpea fără probleme într-o poşetă sau geantă.
Ca designer de modă am găsit întotdeauna inspiraţie în îmbinarea unor lumi contrastante”, spune Tam. “Folosesc computerul în toate aspectele activităţii mele zilnice, deci mi s-a părut firesc  să combin moda cu tehnologia. În această a două ediţie am creat o  mişcare de accesorii tehnologice la modă, împreună cu HP.
Prin parteneriatul cu marca Beats a lui Dr. Dre, HP a inclus un software audio de înaltă peformanță, care oferă posibilitatea ascultătorilor să experimenteze muzica  prin căşti sau boxe externe, aceasta fiind și intenţia artiştilor.
 
Inspiraţie şi design
Notebookul reprezintă colecţia 2010 de primăvară  a creatoarei, inspirată de o clasică poveste asiatică de dragoste, Butterfly Lovers”: o minunată poveste despre libertate, dragoste, inspiraţie. Conceptul designului este integrat direct pe carcasă notebookului prin tehnologia HP Imprint, astfel modelul devenind durabil şi uluitor.
HP Mini 210 ediţia Vivienne Tam se prezintă şi cu o temă Butterfly Lovers” care include un meniu de start animat, cu fluturi; imagini cu Vivienne Tam; şi wallpaper pentru completarea colecţiei.
 Ce-i înăuntru?
 HP Mini 210 ediţia Vivienne Tam deţine software care ajută femeile la modă să fie eficiente, conectate şi să arate cât mai bine posibil în timul activităţilor zilnice.
       Camera video integrată îţi oferă posibilitatea să creezi şi să uploadezi fişiere video, să faci fotografii, şi să susţii video-conferinţe online cu prietenii. Cu un singur click webcam-ul se transformă într-o “oglinda” instant.
      HP QuickWeb, software-ul de instant messaging al companiei, oferă utilizatorilor posibilitatea să  posteze fişiere direct pe Facebook, să trimită un tweet, să asculte muzică, să navigheze pe internet, să-şi verifice agenda sau să trimită un email, astfel economisind timp.
      Alte accesorii care completează HP Mini 210 ediţia Vivienne Tam, includ o husă din piele microfibră şi opţional, un mouse wireless “Butterfly Lovers”. HP Mini 210 Vivienne Tam este livrat într-o cutie de cadouri exclusivistă pentru a oferi o experienţa premium încă din primele momente.
Detalii
HP Mini 210 ediţia Vivienne Tam, este prietenul ideal pentru femeile iubitoare de modă, care sunt mereu în mişcare şi folosesc des internetul. Acest notebook chic  îţi oferă libertatea de mişcare şi distracţie cu ajutorul bateriei care rezistă până la 5.5 ore. Are un ercan LED Brightview de 25.65 cm şi tastatură care este 93% din dimensiunea unei tastaturi standard de notebook. HP Mini 210 ediţia Vivienne Tam vine echipat cu 2 GB de memorie şi opţiuni de hard drive de până la 320 GB, software de backup automat şi Microsoft WindowsA® 7 Premium.
Preţ şi disponibilitate
Clienţii din zonă EMEA  pot rezerva HP Mini 210 Ediţia Vivienne Tam vizitând  www.hp.com/viviennetam. HP Mini 210 Ediţia Vivienne Tam va fi de asemenea disponibil în magazinele de retail din zonă EMEA. O lista cu alţi retaileri va fi disponibilă la www.hp.com/viviennetam.
În România, HP Mini 210 Ediţia Vivienne Tam va fi disponibil din 26 Aprilie la un preţ începând de la 449 Euro.
Mouse-ul tematic wireless “Butterfly Lovers” va disponibil din 26 Aprilie la preţul de 34.99 Euro.








Virginia spunea...

Imi place si mie tare mult! Mi se pare ca aduce putin cu un Mac notebook pe care-l tot vad la cursuri. Multi studenti nu mai scriu in caiete, ci vin cu laptopul la ore :). Eu am un SONY de 4 ani si mi-e tare greu sa-l inlocuiesc pana nu se strica, dar urmatorul laptop va fi asta, cu siguranta!

Zicolorata spunea...

Offff, acum m-ai imbolnavit si pe mine....

Zuzele spunea...

:) Hai k v-am dat un motiv sa puneti bani la ciorap! :)) Daca il cumparati, puneti deoparte si 10% pentru mine. Se pune ca eu v-am ideea, deci vreau procent, domnule! :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search