luni, 26 aprilie 2010

Vezi ce tatuaj si-a mai facut Raduleasca!

În urmă cu trei ani, Mihaela Rădulescu făcea vâlvă în presă, subiectul de interes naţional care se afla atunci pe buzele tuturor fiind un desen tatuat pe spate, la baza gâtului. Diva s-a mulţumit prin a spune că acesta reprezintă o bijuterie pe care a dorit să o poarte tot timpul cu ea, fără a explica sensul tatuajului, considerând că asta ar fi o chestiune mult prea intimă pentru a fi împărtăşită. Singura persoană care ştie ce semnifică simbolul este Elan, fostul său soţ. Apropiaţii divei susţin că reprezintă o expresie în limba ebraică, având în vedere că tatuajul a fost făcut în Israel. Încă de pe atunci, Mihaela se gândea serios la încă un desen, iar zilele trecute ni l-a arătat în toată splendoarea lui. Este vorba despre simbolul pentru zodia Scorpionului, ascendentul său în horoscopul european, pe care vedeta şi l-a tatuat la încheietura mâinii drepte. 

Mihaela spune că, deşi este Leu, o caracterizează foarte mult trăsăturile ascendentului, unele dintre acestea fiind gelozia, posesivitatea şi pasiunea dusă la extrem. Un motiv în plus pentru care prezentatoarea a optat pentru acest simbol este că acesta coincide şi cu iniţiala numelui său, un “M” alăturat unei săgeţi.

sursa: Puterea
Eumis spunea...

प्रेम - acesta este tatuajul...nici macar nu este in ebraica asa "cum sustin apropiatii divei"...ci in hindi...intr-adevar este foarte greu de cautat pe google ca sa vezi acest lucru...si inseamna atat de complicat...DRAGOSTE!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search