joi, 29 aprilie 2010

Inna a pozat in fundul gol

Revenim la artista noastra, Inna, si va aducem la cunostinta ca a pozat gol-goluta pentru revista FHM. Trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine, desi sunt convinsa ca pozele au fost retusate din greu in Photoshop ca doar asa se intampla tot timpul, fara exceptie. Bine, ca nici saracul mouse nu poate face minuni atunci cand nu se poate, insa o piele impecabila si o talie mai subtire cu cativa cm poate obtine oricine.
Ma si gandeam cand va veni si randul domnisoarei sa atace revistele pentru barbati... Cred ca in putin timp va lua si copertile dedicate pana acum divelor precum Mihaela Radulescu, Andreea Marin sau Raicu. Multe succesuri, asadar!

Starea de bine tine de tine spunea...

Si domnisoara Adelina Varciu a pozat in Playboy;poate,poate il scoate din sarite pe sotul ei.

zuza G spunea...

Mda, hahal mod de a-ti face barbatul gelos...

Diana spunea...

Doamne ce n-as da sa arat ca a doua fata din dreapta (cea cu masca mov). Mi se pare ca are un corp perfect! De fapt toate arata impecabil, iar Inna e o scumpa!

Zuzele spunea...

Ai dreptate, Diana! Sunt superbe fetele! Asta e poza de lipit pe frigider, ca o bariera in calea fripturilor :))

Diana spunea...

Am un magnet tare pe frigider: Fuga la frigider nu este un sport!

Zuzele spunea...

:) Foarte tare! Nu e un sport, dar fuga de frigider e sanatoasa! :)) Pana una, alta, eu m=am apucat de sala si masaje anticelulitice. Pana acum ma simt foarte ok si ma bucur ca efortul meu incepe sa dea rezultate :) Tu cum te mentii in forma?

Butterfly spunea...

Iti dai seama ca se vrea si ea o diva, am inteles, concerte, turnee, dar diva? diva cand? Acum!!!
:))

Anonim spunea...

cred că 1% din femei arată ca fetele din poză. ca sa nu mai zic nimic de photoshop si airbrush.

când o să inţelegem, noi, fetele normale, că asemenea creaturi sunt extrem de rare şi că noi NU SUNTEM fotomodele?


just asking.

pupici.

Diana spunea...

Hello! Am dat-o pe broccoli si pe salate sa dau carmangeria jos. Ajunsesem naibii la 52kg de la 46, tot surplusul depozitat strategic in zona coapselor (nici macar distribuit uniform sa nu se observe). Sa vedem ce se intampla... Vreau sa ma apuc de role, dar acum sunt ocupata cu un proiect si nu prea ies din casa. BTW, sa va dau ceva si tie creativ :)
Creatix, stii campania Body Shop "there are only 8 women in the world that look like supermodels and billions that don't"? Chiar si asa, ar trebui sa ne dam silinta...

Katrina spunea...

Fetelor, nu uitati totusi ca fetele astea de apar prin reviste sunt mega prelucrate in Photoshop si orice forma ciudata, orice urma de celulita, orice cos sau lucru deranjant este eliminat sau corectat :)

Sa nu mai zic ca photoshopul le poate schimba nunanta si textura pielii. Adica pielea aia impecabila de apare aproape macro pe copertile revistelor este prelucrata MAXIM.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search