miercuri, 28 aprilie 2010

Ioana Sucu: nu voi fi niciodata prietena cu sotia tatalui meu!

Au trecut mai bine de 6 ani de când milionarul Dan Şucu a ales să-şi întemeieze o altă familie împreună cu Diana Lăscărescu, părăsindu-şi soţia şi pe cele două fiice. Extrem de supărată la vremea aceea, Ioana, fiica cea mare, a revenit de puţin timp la sentimente mai bune. S-a maturizat, deşi are doar 23 de ani şi două afaceri pe mână, şi a înţeles că părinţii săi sunt fericiţi unul fără celălalt. Îşi vizitează frăţiorii vitregi, însă prietenia cu noua soţie a lui Dan Şucu nu o interesează sub nici o formă.


 


Cel mai scump divorţ din România, petrecut în urmă cu patru ani, a făcut multă vâlvă în presă şi, mai mult decât atât, a tulburat extrem de tare viaţa unei familii care părea perfectă. Nimeni nu
s-ar fi aşteptat ca Dan şi Camelia Şucu să divorţeze, mai ales că aveau o afacere puternică împreună şi două fiice minore, foarte ataşate de ambii părinţi. Ioana, fiica cea mare a foştilor soţi Şucu, recunoaşte că a suferit foarte mult la vremea aceea şi mult timp nu a vrut nici măcar să-i vorbească tatălui său.
Între timp s-a maturizat şi încet, dar greu a ajuns să respecte decizia părinţilor săi şi să-şi înţeleagă tatăl, care s-a îndrăgostit de o altă femeie. “Nu petreceam foarte mult timp nici când era cu noi, însă o perioadă am întrerupt orice dialog. Oricum ar fi, un tată care e acasă, e acasă şi unul care nu este, nu este. Se schimbă complet lucrurile atunci când nu mai locuieşti împreună cu el şi el are altă familie. 

Abia anul trecut am început să comunicăm şi să ne vedem mai des. Acum ne vedem aproape în fiecare zi, pentru că el are biroul aici, lângă restaurantul de care mă ocup eu. Poate m-am maturizat şi eu, am crescut şi am început să înţeleg unele lucruri. Luaţi individual, părinţii mei sunt foarte fericiţi aşa, despărţiţi”, ne-a împărtăşit Ioana. În ceea ce priveşte noua familie a Ioanei Şucu, “prinţesa mobilei”, aşa cum au fost numite ea şi Cristina, sora ei mai mică, Ioana ne-a spus că îşi cunoaşte fraţii vitregi, însă pe Diana Lăscărescu doar o tolerează. “Tatăl meu are doi băieţei, unul de 3 ani şi unul de 1 an. Nu am nici o problemă cu cei mici, ba chiar îi vizitez în casa tatălui meu, ne jucăm, ieşim în parc sau vin ei aici la restaurantul meu, pentru că este amenajat un loc special pentru copii. Este greu să-i explici unui copilaş de 3 ani că are o soră de 23, însă dacă îi duc o jucărie sunt cea mai bună prietenă a lui.”, a declarat Ioana pentru “Puterea”.
 

Se mărită după 30 de ani
Spre deosebire de Cristina, fiica cea mică a patronului Mobexpert, care a apărut mai des în presa mondenă, dată fiind viaţă amoroasă tumultuoasă pe care o are de la o vârstă fragedă, Ioana se ţine la distanţă. “Nu-mi place să ies prea mult. O fac atunci când mă roagă mama (foto stanga) să o însoţesc undeva, dar în rest sunt foarte ocupată cu afacerile. Nu am prieteni în lumea mondenă, pentru că toţi prietenii mei sunt oameni normali. Nu-mi place să-mi expun viaţa şi evit să apar altfel decât prin realizările mele profesionale. Am o relaţie de doi ani, însă prietenul meu nu este persoană publică. Este medic stomatolog, abia a terminat facultatea. El m-a ajutat să renovez restaurantul. La începutul relaţiei, mă gândeam la căsătorie, însă, în timp, am zis că nu este momentul. Mă mărit după 30 de ani, pentru că nu mă văd stând degeaba acasă, la cratiţă şi crescând copii”, ne-a spus Ioana.
Diana spunea...

Finuta Ioana si foarte matura! E un exemplu bun pentru fetele ce provin din familii instarite.

Zuzele spunea...

Asa e, Diana! Ioana este o fata speciala, foarte naturala si educata. Este matura, insa are si momente in care este copilaroasa si potrivita pentru varsta pe care o are :) Bravo ei ca s-a gandit sa munceasca si sa nu-si toceasca flecurile prin mall!
Eu sunt convinsa ca si tu, si eu am fi facut ca si ea daca am fi avut niste parinti milionari care sa ne ofere totul! Nu stiu cat de afacerista ar fi fost Ioana daca ar fi fost o studenta saraca si traia din bursa de 1 mil pe luna. dar nu este cazul! Bravo ei, in orice caz!

Butterfly spunea...

Pana la urma ca sa fiu rautacioasa pana la capat, Camelia Sucu nu ar fi ajuns mare femeie de afaceri daca nu divorta si nu ii lasa sotul atata avere, nu are de ce sa nu fie fericita, decat intr-un mariaj nefericit, inselata, mai bine singura, independeta, ca barbati se mai gasesc...ba chiar auzisem ca unii mai tinerei...;)

Diana spunea...

Ti-am mai povestit faza asta, dar hai s-o mai zic sa inteleaga cititorii ce inseamna finete si eleganta umana. Am o prietena, o doamna care a avut un boutique de fitze. Aducea din Italia haine in general Versace, Cavalli, Luisa Spagnoli, etc. In fine... Odata, de ziua ei (sarbatorita in magazin) au intrat doua fete in magazin. Pareau de varsta mea (una dintre ele e nascuta in acelasi an cu mine), erau imbracate destul de formal, sobru (negru, respectiv gri sobolan). Nu epatau prin nimic de genul bijuteriilor si nu aveau niciun logo expus. Coborasera dintr-o Serie 3 cabrio modelul anterior (care in targ e vreo 15 000 E, sa zicem). Ma gandeam ca sunt fete din upper middle class, cel putin asa pareau dupa imagine si dupa maniere (se vedea clar ca provin dintr-o familie buna care a stiut sa le ofere o educatie). Erau foarte respectuoase si amabile. Doamna aceea mi-a facut cunostinta cu ele (s-au recomandat dupa prenume). Am vorbit vreo o ora in care au fost foarte dragute, m-au tratat ca pe egalul lor. Dupa ce au plecat am aflat cine erau, mai precis fiicele unui mogul din top20 (sa zicem) din Forbes. Am ramas socata. Ma gandeam apoi la toate neamurile proaste care cum isi aduc un Mertz (sau orice fel de masina premium) din Germania nu se mai suporta desi ei practic nu pot fi considerati bogati, comparativ cu altii... Ma gandeam la toate fitele de prost gust ale unor vedete din showbiz care au LV-uri si stau in chirie... Ma crezi ca pe fetele astea le dau mereu exemplu de finete si modestie? A fost o adevarata lectie de viata sa le cunosc, credeti-ma... Ah, si muncesc la firma tatalui lor, isi vad de treaba lor si nimeni nu poate spune ceva rau despre ele in oras :)
Referitor la Ioana... printr-un caz extrem (sa zicem ca ar fi fost foarte buna in programare si ar fi ales o cariera in web design sau whatever) ar fi reusit in afaceri la aceasta varsta fara sustinerea parintilor. Pornind de la 0 in general culegi roadele muncii tale pe la 30 de ani, cred... Bine, nu-i obligatoriu...

Anonim spunea...

sexy toate cele 33 !!!!!firma pe care o patroneaza ,practica preturi cam piperate!chiar am fost acolo ;am constatat si eu,si alti clienti lucrul acesta!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search