joi, 15 aprilie 2010

Ion Dolanescu a murit de SIDA?

N-as vrea sa rascolesc memoria celor care l-au indragit pe Ion Dolanescu si in mintea carora acesta a ramas cel mai mare cantaret de muzica populara din toate timpurile. Poate ca asa si este. Nu ma pot pronunta pentru ca nu sunt un fan al genului si, prin urmare, nu as putea face comparatii, insa pot certifica faptul ca a fost iubit. Am fost la inmormantarea lui (obligatie de serviciu), impreuna cu alte cateva mii bune de fani si am vazut oameni care nu l-au cunoscut in mod direct, insa il plangeau ca pe un frate.
Moartea lui Dolanescu a venit subit, in urma unui stop cardio-respirator, dupa cum au spus medicii, insa varianta neoficiala ar fi alta. S-ar parea ca ar fi avut SIDA, o boala care nu iarta si care isi ia tributul, mai devreme sau mai tarziu. In cazul lui, mai devreme. La 65 de ani.
Abia dupa ce am aflat aceasta informatie, am cautat pe Google ceva corelari mai vechi si am gasit cateva discutii pe forumuri ale stirilor care anuntau moartea cantaretului. S-au gasit unii care au putut scrie cu inversunare ca, DA, Dolanescu a avut SIDA in clipa mortii. Mai mult, ca asta ar fi fost si motivul pentru care s-a stins din viata.
Eu nu pot fi atat de sigura, insa am aflat aceasta barfa si o impartasesc cu voi.
Ea vine din partea unei persoane avizate, cadru medical la Spitalul Municipal, insa, de teama concedierii nu vrea sa-si asume declaratia sub nici o forma. Vrea sa ramana o discutie particulara, iar identitatea ei sa ramana ascunsa.
 Doamna este asistenta cu state vechi la spital si parea foarte sigura pe ceea ce spune, insa, repet, nu pot lua chiar de buna informatia ei. Spune ca Ion Dolanescu ar fi avut SIDA in faza terminala, boala pe care s-a chinuit foarte mult sa o ascunda celor din jur si, mai ales, presei. Venea la spital cu programari speciale, facute sub un alt nume, si facea analize si tratamente, iar medicamentele si le cumpara prin tot felul de interventii. Intotdeauna, pe reteta lui, se afla alt nume, insa personalul medical stia ca despre el este vorba.
Venea deghizat la spital, iar boala lui era cunoscuta pentru medici, numai ca reprezinta un secret profesional si nu poate fi dezvaluit.
Promit ca ma interesez si, daca aflu amanunte, va anunt!
Anonim spunea...

La cate femei a "iubit" nu e de mirare ca a contactat si SIDA, poate a mai contactat multe altele de-a lungul vietii, cine mai poate sti acum?! Pacat ca a murit, chiar a fost un mare cantaret ....D-zeu sa il ierte, nu mai conteaza de ce a murit.

Doar Libertate spunea...

@Anonim: nu numai femei a iubit, ci şi bărbaţi, e cunoscută orientarea lui sexuală.

Zuzele spunea...

@eXtra Radio: si eu am auzit lucrul acesta, insa am considerat ca este mai bine sa nu scriu pentru ca mi-era teama sa nu-mi sara lumea in cap. Sursa mea mi-a confirmat si orientarea sexuala a lui Dolanescu, insa mi s-a parut aiurea sa scriu treaba asta, mai ales ca Dolanescu nu se mai afla printre noi. Om trai si om vedea ce dovezi apar!

Anonim spunea...

NISTE CRETINI/NE

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search