vineri, 16 aprilie 2010

Ce bine arata/danseaza Pamela Anderson !!!

Pamela a fost perceputa dintotdeauna ca un simbol al frumusetii. Poate nu este chiar foarte frumoasa, insa este o femeie incredibil de sexy si arata incredibil de bine la cei 43 de ani ! Si nu ma refer aici la sani, pentru ca nu ma dau in vant dupa ei- sunt mult prea mari pentru gusturile mele-, insa are picioare foarte frumoase, o musculatura bine definita si zero celulita!
A devenit deja un cliseu sa asemeni pe cineva cu Pamela Anderson atunci cand vrei sa-i scoti in evidenta sex-appeal-ul!
Nu pot spune ca sunt un fan al iepuritei Playboy, insa Pammy mi-a facut o surpriza foarte placuta prin maiestria si poate chiar perfectiunea cu care executa dansurile din "Dancing with the stars", varianta straineza :) a emisiunii "Dansez pentru tine".
 Este foarte naturala, senzuala, relaxata si danseaza exceptional, spre deosebire de vedetutele noastre crispate care mai mult injura si fac crize de nervi decat sa danseze.









Virginia spunea...

Zuzelor, am vazut asta si pe alte site-uri, dar Dancing with the Stars nu e varianta engleza a Dansez pentru tine. Celebritatile nu danseaza pentru vreun caz umanitar si dansatorii sunt toti profesionisti. Ei sunt responsabili pentru coregrafie si danseaza pentru globul de cristal care e primit la sfarsitul competitiei. Dansez pentru tine e varinta Bailando por un Sueno din Mexico si America Latina.

Zuzele spunea...

Virginia, multumim pentru lamuriri! Nu am urmarit emisiunea cap-coada si nu stiam chestia asta, insa am auzit mai multa lume spunand ca "Dansez pentru tine" varianta romaneasca a "Dancing with the stars".
Daca tu spui altfel, te cred!

Virginia spunea...

Multumesc pentru incredere :)Se aseamana emisiunile dar nu sunt echivalente. Aici cei trei judges (nu stiu cum se numesc in romana)sunt fosti dansatori si experti in dansuri latine si clasice. La fel si dansatorii (majoritatea din Europa de Est). Scena pe care danseaza e mai mica decat in Romania, dar are au joc de lumini superb. Nicole (solista de la Pussycat Dolls e printre favorite sa castige trofeul. Mie mi-ar place mult daca starurile ar primi bani pe care sa-i doneze, dar din pacate, primesc un trofeu de cristal si invitatii la multe emisiuni (care le ajuta cariera pentru ca celebritatile sunt de mana a doua).

Butterfly spunea...

Si mie imi place foarte mult Pamela mai ales pentru ca este foarte sexy, este o placere sa o vezi, nu degeaba viseaza toti barbatii la ea...:))

SoSheSays spunea...

Arata intr-adevar foarte bine vreau si eu tonusul ei.

Virginia spunea...

Saraca Pamela. Ea danseaza bine si primeste note bune, dar nu voteaza lumea pentru ea (cred ca mai mult barbatii voteaza). E a treia oara cand e in "the bottom three". Aici nu exista duel. In emisiunea cu rezultate se anunta cele 3 cupluri cu cele mai putine voturi- si Pamela e iarasi aici. Si pe urma, in ultimele 2 minute se anunta cine iese. Dar nu au eliminat-o :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search