vineri, 23 aprilie 2010

Site-ul CANCAN a fost hackerit

Iata ce mesaj am primit astazi atunci cand am vrut sa intru pe site-ul Cancan.

Elena spunea...

Mi se pare normal. CanCan-ul este o prostie si doar incultii si axfiatii dupa scandal sunt pasionati. Una este sa-l citeste ca sa-ti umpli tmpul si mai afli o barfa 2, dar voi sunteti niste obsedate de CanCan ca voi cu blogul vostru de rahat...Toata lumea culta se sterge la fund cu ziarul vostru si cu blogul vostru !

Bahmuteanca spunea...

Ce bine imi pare ! Jos CanCan si lasati ca asa nu mai comenteaza taranci imputite si transpirate ca voi ! Multumesc mult, Doamne ! Mai trebuie hackerit si blogul vostru si se rezolva, asta da hacker cu talent ! BRAVO LUI !

Ogica spunea...

Facem petrecere ! Cade CanCan-ul !

Andreea spunea...

Ce bine jos cancanul ! Respect pentru hackeri ! Exista foarte putini hackeri de laudat, dar aceia sunt eroi nationali !

Camelcutza spunea...

Nu stiu cine a facut asta, dar sper ca e de sex masculin si singur:)), pentru ca il iubesc!

Zuzele spunea...

Elena si Bahmuteanca: dar ce cautati draga pe site-ul Cancan si pe blogul nostru de rahat????? Sau va ghidati dupa dictonul "fugi ca-mi place!"? In rest, evitam sa va catalogam pentru ca ne e mila de voi....

Virginia spunea...

Wow, ce s-a intamplat aici? E curios cati oameni citesc blogul! La mai mare, Zuzelor!

Mirela Niculai spunea...

asta e maxima =))

Sabina spunea...

Dragut! Si interesant si mesajul celui care a facut treaba asta. Bine, adevarul e ca si eu citesc presa zilei pe internet, si nu doar o data am gasit dezacorduri si alte minuni, sa nu mai vorbim ca unele articole ar putea fi scrise mult mai bine de copii de clasa a VI-a, s-ar exprima mult mai limpede si mai coerent.

@ Zuze - eu ma ingrozesc cand citesc pe internet comentariile publicate de catre utilizatori, nu cred ca au toate tiglele multi dintre ei, de ce le permiteti sa va strice blogul? Daca nu le place sunt liberi sa caute ceva pe placul lor, se gaseste orice. Imi pare tare rau cand citesc comentarii precum unele care au aparut si pe la voi, pline de rautate, frustrari...

Zuzele spunea...

@ Chibit- blogul nostru este pentru toata lumea, si pentru nebuni, si pentru oameni intregi la minte. Noi avem noroc sau ghinion sa cunoastem ambele categorii. Atat de multi frustrati si cretini sunt pe lumea asta, incat ar fi pacat sa nu cunoastem cate un exemplar atunci cand ne iese in cale :)) Am incetat de mult timp sa las acesti frustrati sa ne afecteze cu ceva. Acum chiar ne amuza comentariile lor. Mai curioasa sunt sa aflu cine se afla in spatele comentariile semi-anonime pentru ca sunt convinsa ca ne cunoastem. N-as vrea sa vorbesc cu pacat si sa gresesc indicand pe cineva, insa comentariile imi lasa impresia unui sarpe veninos care scuipa otrava pe unde calca si despre care am mai discutat in trecut.

Creolu' spunea...

Ce rele sunteti ! Dar de cand sunt nebuni cei care va critica blogul...Zuzitelor, folositi-va creierasul, daca aveti asa ceva ! Mi se pare site-ul CanCan o mare mizerie, pentru inculti axfiati dupa scandal, in care vezi un comentariu inteligent la 50 de stiri. In plus, nici blogul vostru nu este deparyte de asa ceva ! Faceti cocna de porci absolut orice persoana poe care nu o cunoastetri personal ! V-ar placea sa va treziti cu vorbe foarte acide si hjigniri fara sens la un blog ce nimic...nu cred ! Mai bine faceti-va o discoteca in bloc sa va dea toti afara din bloc fetitelor !

Utilizatori spunea...

Pur si simplu nu ne place blogul, cu ce anume am gresit ?

Ema, Brasov spunea...

Poate fi o strategie a celor de la Cancan pentru a atrage mai multi vizitatori.
Conform Trafic.ro, site-ul Cancan.ro, in saptamana 19.04.2010 - 25.04.2010, a avut o scadere a nr.de vizitatori cu 18% mai putin decat saptamana precedenta.
Stiti bine ca cea mai de impact reclama e cea negativa.
Un week-end super!
Ema

Fratica spunea...

Cel mai bine este sa nu le mai publicati si gata, de ce sa se faca scandal ?

Vladimir spunea...

Bun blog, zuzelor. Dar pe cine trebuie sa dai vina ? Frustrati exista peste tot, nu e vorba de razbunare...am vazut la un topic, comentand Giovanni, dar ce sa ceri de la unul care face praf totul intr-o emisiune sau la POKER de fiecare data cand are ocazia ? Sau unul care critica fara sa se vada pe el ! De ce sa fie o singura persoana, sunt mii de frustrati pe lumea asta ! Nu sunt de acord cu asa ceva zuzelor.

Zuzele spunea...

@ Vladimir- iti dai seama ca individa/individul care injura sub diverse nickname-uri nu este giovanni, ogica, bahmuteanca sau mai stiu eu cine. Este doar frustrarea unor anonimi care nu au nici macar curajul sa semneze cu propriul nume. Realizezi ce bolnav trebuie sa fii sa intri pe un blog si sa injuri in halul asta niste persoane pe care nu le cunosti si care nu ti-au facut nimic?

@ Ema- e posibila si varianta ta. De la Cancan ma astept la orice! Un weekend minunat si tie! pupici

@Fratica- noi suntem corecte si dam dreptul la libera exprimare oricui

@Utilizatori- iti dai seama ca nimeni nu poate fi perfect si nu putem multumi pe oricine. Nici nu este asta intentia noastra. Problema este alta: ce cautati aici daca nu va place? Multumim pentru vizita, oricum!

@ Creolu'- la tine, critica, inseamna injuraturi ca la usa cortului? Critica constructiva (scuzati cacofonia) este binevenita oricand, chiar asteptam asta din partea celor care ne viziteaza. In schimb, injuraturile nu sunt decat rezultatul unor minti bolnave, a unor indivizi care, cu siguranta, se plictisesc si isi varsa veninul aiurea. Daca asta ii ajuta sa se relaxeze si sa mai dea afara din otrava, atunci suntem fericite ca am facut mai fericita viata unora. Si apropo de ceea ce facem noi, am criticat personajele care merita, personajele care mint poporul cu declaratii aberante prin ziare si care ii fraieresc pe cei care dau banii pe ziare si cred orbeste tot ceea ce li se afiseaza in fata ochilor. Daca tie iti place sa te afli printre ei, n-ai decat!

George spunea...

Zuzitelor, eu am un prieten cu un blog de aproximativ 6 luni si au venit o groaza de-a comenturi gen " Ba esti prost ? ', sau " Ce naiba e cu blogul asta de p____i " nu pot sa spun ca este o singura persoana ! Unii oameni o fac pentru divertismentul lor ! In timp ce scriu se amuza, dar dupa aceea nici ei nu sunt mandri de ceea ce fac !

Alex spunea...

Lasa-le pe primele care au comentat ! Nu au spus lucruri obscene, ci doar niste jigniri aiurea. Probabil ele sunt venite de la tara, n-ai ce sa le faci ! Intr-un fel ne ridica moralul si ne face sa radem !

Virginia spunea...

Zuzelor, sunt programe care iti arata IP-ul calculatorului de unde apar comentariile. Ar fi chiar haios daca majoritatea vin de la acelasi calculator.

Zuzele spunea...

@ George: sunt convinsa ca sunt oameni d-astia! Te sochezi in ce lume traim... Pai daca sunt unii care cumpara de pe eBay lenjerie intima folosita, imi imaginez ca exista si specimene care se distreaza injurand pe diverse bloguri si site-uri :))

@ Alex: lasam toate comentariile, mai putin cele care contin cuvinte imposibil de publicat aici

@ Virginia: stiu, draguta, ca exista, numai ca ar fi prea mare bataia de cap pentru cineva care nu exista pentru noi :) Sunt absolut convinsa ca toate vin de la acelasi calculator pentru ca, mai mult ca sigur, toate sunt scrise de acelasi individ/a. Au acelasi stil si slabe sanse sa intre mai multi anonimi care sa-si ia ca nickname diverse nume de vedete..sau ma rog..d-astia care apar prin tabloide...dive si divi de carton :))

Anonim spunea...

Spart pe naiba, asta se numeste Deface, au gasit o vulnerabilitate de tip xss, si atunci ia-o dat Deface.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search