joi, 22 aprilie 2010

Bebelusul lui Ridzi, in stare grava!

Monica şi Tiberiu Iacob-Ridzi au devenit azi părinţii unui băieţel, născut prin cezariană, într-o clinică privată din Viena. Pentru că micuţul a avut unele probleme la naştere, medicii nu au avut timp să îl măsoare şi să îl cântărească, ci l-au aşezat direct în incubator, în timp ce mama a fost transportată la Secţia reanimare. Medicii spun că aceasta a sângerat mai mult decât era firesc, însă speră într-o bună recuperare a ei în zilele următoare. Din estimările medicilor austrieci, băieţelul cântăreşte în jur de 2 kilograme, adică sub greutatea normală pentru un bebeluş de 9 luni.
 Monica Iacob-Ridzi se află internată în clinica din Viena de aproximativ o săptămână, iar azi a intrat în operaţie la ora 13.00 - ora Austriei, adică 14.00 - ora României. Fostul ministru PDL se află sub supravegherea unei echipe performante de medici şi aşteaptă veşti bune despre primul ei copil. De asemenea, soţul său, Tiberiu Iacob-Ridzi, care o însoţeşte la Viena, este nerăbdător să-şi revadă fiul cât mai curând. Băieţelul a primit numele de Andrei Carol. Andrei, după numele Sfântului Andrei, protectorul neamului românesc, iar Carol, în memoria tatălui Monicăi Iacob-Ridzi, pe care aceasta l-a iubit foarte mult.




Tiberiu Iacob-Ridzi a asistat la naştere
Emoţionat la venirea pe lume a primului său copil, Tiberiu Iacob-Ridzi ne-a acordat un interviu, în exclusivitate, în care ne-a declarat, printre altele, că a asistat la naşterea lui Andrei Carol.

-  D-le Ridzi, felicitări, în primul rând! Cum se simte doamna Ridzi?
-  Pentru moment, se află la Reanimare, pentru că au apărut nişte complicaţii în timpul operaţiei şi nu e foarte bine...
-  Ce fel de complicaţii, este ceva grav?
-  Este vorba despre o sângerare mai abundentă. Ea are nişte probleme de genul acesta. Iar bebeluşul este în incubator, pentru că are nişte probleme de respiraţie.
-  Sunteţi de mult timp la Viena?
-  Suntem de o săptămână aici. Monica este, din luna decembrie a anului trecut, sub observaţia a trei medici din Viena. De îndată ce au apărut complicaţiile pe care le-a avut soţia mea, am venit aici. De atunci am fost aproape lunar la control, iar de o săptămână am venit din nou.
-  Cum era doamna Ridzi înainte de operaţie, când aţi vorbit cu ea?
-  Îngrijorată, pentru că medicii i-au spus că pot apărea complicaţii, dar să sperăm că totul va fi bine.
-  Dumneavoastră aţi asistat la naştere?
-  Da, am asistat! Am stat acolo până în momentul în care l-au scos şi l-au dus în incubator.
-  Cum vi s-a părut experienţa?
-  A fost ciudat, a fost o experienţă neobişnuită, nu m-am întâlnit până acum cu o situaţie de genul acesta şi a fost cu atât mai special, cu cât era vorba despre soţia mea şi copilul meu. Acum sunt fericit şi în acelaşi timp îngrijorat, să vedem cum evoluează situaţia. Pe bebe nu l-am văzut decât puţin, când l-au scos şi l-au dus într-o altă sală.
-  Acum nu vă rămâne decât să aşteptaţi veştile bune despre Andrei Carol.
-  Da, aşteptăm medicul de seară să vină. Să vedem ce-o să ne spună...
-  De ce aţi ales tocmai Viena ca loc de naştere a copilului dvs.?
-  Probabil că erau clinici bune şi în alte oraşe, dar soţia mea a fost şi este sub observaţia unei doamne profesor universitar din România, care ne-a recomandat să venim aici.
-  D-le Ridzi, voiam să vă mai întreb dacă v-aţi dori ca băieţelul dvs. să intre în politică, peste ani...
-  (râde) Nu ştiu... Acum chiar nu ştiu. Oricum, va fi numai opţiunea lui, iar eu nu o să mă opun niciodată ca el să facă exact ce-şi doreşte.
-  Vă mai doriţi şi alţi copii?
-  Da, da. Să sperăm că vom putea să avem şi alţi copii. 


sursa: PUTEREA 
sursa foto: Tango
Diana spunea...

Ah, bun... Si cu delapidarea ce se aude? Ce scarba mi-e de leprele astea de hoti! Nu ma intereseaza de constipata asta antipatica, nici de barbat-su si nici de plodul ei! Ma intereseaza banii furati din impozitele noastre! Cumva cu cei 600 000 Euto si-a platit spitalizarea in Austria? Die bitch, din partea mea!!!!!!!!!!! Tu si toata clasa politica ati nenorocit tara asta jigodiilor!

Anonim spunea...

Diana, cum de te mai suporta pamantul ? Dar tu cum de te suporti ?

Anonim spunea...

hai nu vă certaţi, come on...

sper ca familia ei să fie sănătoasă.

şi sper ca cei care au furat bani să plătească. (eu cred ca riţi e doar un pion, e prea tânără să fie hoaţă profesionistă).

alţii stau in spatele ei, aşa cum e since forever.

Anonim spunea...

Mi se pare absurd sa doresti moartea unui om sau mai rau, a unui copil. Indiferent ce ar fi facut omul ala, nu poti sa-i doresti moartea. Hai sa fim seriosi, nimeni nu e perfect, dar pedeapsa cu moartea iese din calcul

Camelcutza spunea...

Nu ma intereseaza viata ei particulara. Ma intereseaza sa fie judecata pentru rahatul pe care l-a facut. Nu mi se pare tanara sa fure, mi se pare doar cam proasta ca nu a stiut sa fure cum o fac restul neprinsi inca.

Zuzele spunea...

Hmmm, fetelor, nu sunteti totusi cam dure?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search