joi, 13 mai 2010

Analia Selis si-a revenit dupa pierderea copilului: Alte femei au trecut prin tragedii mai mari!

Astă iarnă, Analia Selis a pierdut sarcina pentru care era atât de fericită, şi ea, şi soţul său dorindu-şi mai mult decât orice pe lume să devină părinţi. A plâns, s-a închis în casă, a renunţat să mai cânte şi considera că Dumnezeu nu o iubeşte dacă i-a trimis o suferinţă atât de mare. Şase luni i-au luat cântăreţei să-şi revină. Şi-a recăpătat speranţa şi acum este convinsă că minunea se va repeta curând.
“Am fost distrusă când am pierdut sarcina . Îmi doream foarte mult să fiu mamă, iar Răzvan era extrem de încântat că va deveni tată. Din păcate, n-a fost să fie. Mi-am revenit, într-un sfârşit. Acum sunt bine şi cred cu tărie că voi primi o veste bună în curând. Îmi doresc prea mult un copil şi nu are cum să nu se întâmple asta. Am înţeles că nu sunt singura care a trecut prin aşa ceva, iar alte femei au avut de dus tragedii mult mai mari. Mii de femei pierd copilul în primele trei luni de sarcină, este destul de frecvent lucrul acesta. Mi s-a întâmplat şi mie. Nu am ce face decât să încerc în continuare să am un copil”, ne-a declarat Analia. Cântăreaţa abia s-a întors din Madrid unde a fost la concertul lui Alejandro Sanz, iar acum pregăteşte un recital de muzică cultă pe care îl va susţine la Timişoara împreună cu soţul ei, Răzvan.
Gospodina de Criza spunea...

CE noua infatisare... de diva!
Imi place.

Anonim spunea...

Povestea lui Drasius Kedys care a socat intreaga lume continua.
Instanta a decis ca fata sa fie data mamei ei, care o vanduse pedofililor pt bani.In prezent, mii de lituanieni stau zi si noapte cu corturi langa casa unde locuieste fetita cu bunicii ei, pt a o apara de ordinul judecatoresc.In plus, lumea este indemnata mearga sa protesteze la ambasadele lituaniei si sa aprinda lumanari. Acum, fanii din Anglia vor organiza un protest in fata ambasadei din londra.
Pe pagina din facebook
In Memory of Drasius Kedys-Please Help to Get Justice for His Family
puteti vedea mai multe detalii

aici poze si video.
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/teismas-dkedzio-dukrele-grazino-motinai.d?id=32250215
http://www.diena.lt/naujienos/drasius-kedys/vencku-namus-saugantis-gyvas-ziedas-budejo-pernakt-papildyta-278560

Anonim spunea...

http://roncea.ro/2010/05/15/tulburator-fetita-lui-drasyus-kedys-data-din-nou-pe-mana-pedofililor-dupa-moartea-sa-lituanienii-se-rascoala-si-fac-zid-in-fata-autoritatilor-sustinatorii-cauzei-sunt-chemati-sa-protesteze-pasnic/
Corespondenta din Londra: Drama lui Drasius Kedys continua

Dupa descoperirea cadavrului “vanatorului de pedofili”, instanta a decis ca fetita abuzata si violata in grup de un cerc de pedofili din “inalta societate”, sa fie data tot mamei ei. Aceeasi fiinta perversa care organizase si asistase chiar la actele de dementa sexuala, dupa ce o vanduse pe micuta pedofililor si hom0sexualilor, dintre care doi au fost ucisi de Drasius Kedys, dupa ce a asteptat luni de zile dreptatea care nu mai venea. Pentru a impiedica autoritatile sa puna in practica decizia ticaloasa, sute de lituanieni revoltati stau de veghe de mai multe zile si nopti, instaland si corturi in fata casei unde locuieste fetita in acest moment, cu bunicii ei. Pana in prezent au avut loc mai multe altercatii cu politia, fetita fiind de-a dreptul terorizata. Parca pentru a demonstra existenta conexiunilor in toate mediile decizionale ale acestor retele de bestii pedofile si homosexuale, mass media “oficiala”, europeana, nu relateaza nimic despre tulburatorul caz. Alti aparatori ai cauzei lui Drasius Kedys, din intreaga lume, se organizeaza pentru proteste la ambasadele Lituaniei, oamenii fiind rugati sa mearga sa protesteze prin aprinderea de lumanari in fata reprezentantelor diplomatice ale unei tari cu o Justitie iresponsabila, corupta si criminala. Chiar in acest moment se organizeaza la Londra o astfel de manifestati. Romani, mergeti si voi la Ambasada Lituaniei din Bucuresti, Bulevardul Primaverii 51, si lasati o lumanare aprinsa intr-un protest pasnic, de solidaritate cu drama fetitei lui Drasius Kedys. (O cititoare a Blogului Victor Roncea)

Pentru detalii accesati Pagina de Facebook: In Memory of Drasius Kedys-Please Help to Get Justice for His Family si

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search