joi, 13 mai 2010

IGIENA pentru nostalgici, AFRODITA pentru dive

Sunt 61 de ani de cand exista saloanele Igiena. Pentru multi dintre noi, numele "Igiena" inseamna comunism, simplitate, manichiura cu spirt, tanti-frizerite, miros de spital si freza facuta cu gel. Realitatea este cu totul alta.
Igiena este o destinaţie pentru nume ca Mircea Badea, Adina Buzatu, politicienii Vasile Blaga, Marian Sârbu, Costică Canacheu şi Vasile Bleotu, Călin Popescu Tăriceanu, Ion Iliescu, Radu Tudor, Cristian Topescu, Eugen Dijmărescu, Stela Popescu, Adriana Bahmuţeanu, Ana Maria Prodan, Cristiana Copos şi Mihaela Geoană. Deşi refuză să apară în public, soţiile lui Marian Vanghelie, Mugur Mihăiescu şi Cornel Dinu frecventează aceleaşi saloane. 

La Revoluție, Cooperativa Igiena din București avea 200 de saloane și 4.200 de angajați, dar imediat au început procesele prin care foștii proprietari își revendicau spațiile, astfel că firma a pierdut mai mult de jumătate din saloane. Însă chiar și așa a rămas cel mai mare business de profil din țară, cu 70 de spații și 1.200 de angajați. Iar cifrele confirmă acest lucru: într‑un 2009 în care majoritatea saloanelor au stagnat, în cel mai bun caz, Igiena a făcut afaceri de circa 7,5 mil. euro, în creștere cu 3% față de 2008. Adevărat, profitul a fost unul de criză, de doar 150.000 de euro, față de peste o jumătate de milion în 2008: „Frumusețea e ca o mașină. Trebuie întreținută, dar pe timp de criză te limitezi la strictul necesar“, explică Daniela Drăgan, presedinte al companiei Igiena, felul în care s‑au schimbat obiceiurile de consum ale oamenilor, citata de Money Express.

Ei bine, pentru a schimba perceptia oamenilor despre Igiena si pentru a atrage si persoanele nascute dupa Revolutie, Daniela Dragan a deschis o noua poarta in domeniul frumusetii numita Afrodita SPA, centru de remodelare corporala dotat dupa ultimele standarde si tehnologii endermologice. Este locul in care clientul beneficiaza de consiliere si diagnoza personalizata. Aici se gasesc sisteme de remodelare faciala si corporala LPG (Lipomassage si Endermolift), biostimulare cu Ultratone Futura Pro, ultrasunete, dermo-lipo-aspiratie, impachetari, masaj anticelulitic, de relaxare, energizant, epilari definitive, tratamente cosmetice faciale de ultima ora (Hydradermie, Hydradermie Lift, Liftosome), machiaj semipermanent, toate cu produse cosmetice profesionale din game de lux (Guinot, Academie, etc).



Ultratone Futura Pro
Lifting Non Chirurgical si remodelare corporala!
O sedinta de biostimulare echivaleaza cu 5-6 ore de fitness sau aerobic.Se poate lucra simultan pentru fata si corp!
-tratamet anticelulita/ tonifiere musculara/ remodelare corporala
-lifting non chirurgical/ tonifierea fetei
-anti rid/ drenaj limfatic
-tonifierea bustului/ muschilor fesieri si gambelor

Emdermolift
Stimularea fibroblastelor pentru activarea colagenului si elastinei pentru un efect antirid si de lunga durata. Ridurile sunt netezite cu 43%, fata isi recapata conturul cu 53% si 48 % eliminare de tesut gras.










Cellu M6
Este cel mai performant aparat de stimulare celulara in tratamente de slabire si anti-aging si a implit 24 de ani de la aparitie.

Wellbox este o versiune simplificata a Cellu M6 si Lift M6 care poate fi folosit si la domiciliu.Trateaza zonele afectate de celulita si grasime, pielea lasata si semnele care apar o data cu trecerea timpului.

Lipomassage -stimularea adipocitelor pentru eliminarea grasimilor.


Centrul Endermologic AFRODITA EndermoSPA by IGIENA este situat pe Calea Dorobantilor nr. 111-113, bloc F9



Ema, Brasov spunea...

In poze vad un salon de succes, se pare. Probabil, un bun management, accentul pe profesionalism plus o infuzie serioasa de capital si-au spus cuvantul. ASA DA.
In drumul meu spre munca, tot la un salon :), trec pe langa, hai sa-i zicem salon, "IGIENA". Dar pare un loc rupt de zilele actuale. Tot ce vad prin geam, aminteste de saloanele anilor 85. Acelasi miros intepator de perhidrol, borcanele umplute cu spirt (cred eu) si legate cu tifon,aceeasi atmosfera. La usa, ca un paznic, sta un flacon de 2 litri taiat si umplut cu apa. In el, stau indopate mii de chistoace de tigari. O uriasa punga de gunoi care sta sa plesneasca ii tine companie. ASA NU.

Zuzele spunea...

Da, arata foarte bine salonul! Am primit si eu un voucher care imi asigura diagnostic si tratament adecvat, asa ca va dau detalii in privinta serviciilor imediat ce ajung la Afrodita! :)

DR.Silvia Stanculescu spunea...

Salonul arata foarte bine cu siguranta ii voi face o vizita:D curand

Anonim spunea...

Pozele sunt una, realitatea e alta. Cred ca nu exista salon in tara cu o echipa mai proasta. Riscati sa pierdeti, pe langa o suma considerabila, o jumatate de zi si sa va alegeti cu nervi si o imagine mai proasta decat va iese fara ajutorul 'profesional' al unor tante plictisite si prost pregatite.
Ironia de mai jos cu 'un bun management' poate induce in eroare.

Zuzele spunea...

@ Anonim, imi pare rau sa aud asta! Poti sa ne spui mai multe despre experienta ta?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search