marți, 25 mai 2010

Anca Pandrea, in mini si fara sutien, la 64 de ani

Cand topless pe plaja, cand cu rochia mult prea decoltata pentru a-i tine sanii la adapost, Anca Pandrea este tot timpul o aparitie. Ne-a obisnuit cu tinute potrivite pustoiacelor care isi tocesc flecurile pe la cafenele si nicidecum pensionarelor cu parul alb. Actrita nu vrea sa-si accepte varsta si sustine ca are un spirit tanar care nu se vrea incorsetat de rochii pana in pamant, mai ales ca are ce sa arate. Pe buna dreptate, Anca arata excelent la 64 de ani si nu s-ar da nici pe o tanara cu 40 de primaveri mai putin. Incaltata cu tocuri inalte, ciorapi negri cu model si rochita de-o palma, Tina Turner a Romaniei a atras privirile celor adunati la un eveniment monden mai ceva ca Bianca lu’ Bote.


Indragostita ca o adolescenta de Iurie Darie, partenerul sau de viata din ultimii 25 de ani, Anca radiaza de fericire. La randul sau, nici Iurie nu-si arata cei 80 de ani, iar sclipirea pe care o are in ochi atunci cand isi saruta sotia, spune mai multe decat o mie de cuvinte. Mandru ca are asa o femeie alaturi, actorul o incurajeaza sa-si arate formele si nici vorba sa-i reproseze ca a uitat sa-si puna sutienul sau ca rochia pe care o poarta ar putea fi luata drept o bluza. Se alinta si se giugiulesc in public fara sa tina cont ca sunt tintuiti de privirile celor din jur si ca multi ar desconsidera dragostea lor care nu tine cont de varsta. 

sursa: Puterea
Butterfly spunea...

Nu stiu ce sa zic, mie nu prea imi place cum arata, are picioarele slabe dar are o forma a corpului ciudata si nu ii sta bine, si nu pentru ca e batrana, pur si simplu nu o avantajeaza. Eu port fuste si rochii mini de cand ma stiu, dar daca voi arata vreodata ca ea, sper sa ma lumineze D-zeu sa ma imbrac altfel...stiu ca suna rautacios, dar este parerea mea sincera, mie imi place de ei ca si cuplu.

Zuzele spunea...

pai, fluturas, asta zic si eu: indiferent cat de bine ai arata, ai totusi o varsta si trebuie sa-ti adaptezi tinutele in functie de asta. Ca si eu poate am masurile unui copil de 12 ani, dar nu ma imbrac in rochite cu fundite, desi, multe dintre hainele pentru copii imi vin si mie :))

Sabina spunea...

Am vazut-o de cateva ori la tv, si pot spune ca era cel putin la fel de... excentrica. Chiar si netinand cont de varsta, nu prea a fost inspirata niciodata in alegerea tinutelor. Putea sa gaseasca n modele de rochii scurte si pantofi cu toc f inalt care sa-i fie mult mai avantajoase, daca tinea neaparat sa-si etaleze trupul inca tanar, dar rochita aia gri, dresul negru cu model si platformele, zau ca o fac sa para... scoasa din context. Parca-si pierde farmecul de doamna cocheta, iar giugiulelile alea in public devin vulgare. Ori nu i-a zis nimeni ca arata nasol, ori are o parere prea buna despre sine, mai mult nu zic pentru ca tind sa devin prea rautacioasa.

Uite colea un link, cu o pozica: http://www.yodablog.info/2009/02/oups-ti-se-vede-pasarica-paietata.html

@ Butterfly - efectul de "picioare slabe" e din cauza unghiului din care a fost facuta foto, dar si din cauza pantofilor.

Zuzele spunea...

Chibit, stiu poza aia cu sanul pe afara! yac !!! e aiurea sa o vezi si pe daniela crudu in postura aia, daramite pe o doamna respectabila de 64 de ani :(

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search