duminică, 23 mai 2010

Cosmina Pasarin: "N-as umbla niciodata cu un barbat insurat!" Oare?

Zilele trecute, Cosmina Pasarin a declarat intr-un interviu pentru site-ul Replica Vedetelor ca nu ar putea avea niciodata o relatie cu un barbat casatorit: Sunt destul de geloasa si nu as suporta sa impart barbatul iubit cu nimeni. In plus e o chestie de moralitate si nu m-as simti bine in acel rol".
Ei bine, noua ne-au ajuns la urechi o barfa ca don'soara Pasarin exact asta face. De ceva timp ar avea o relatie amoroasa cu un tip casatorit si tata a doi copii, pe deasupra. Nu bagam mana in foc, dar sursa noastra spune ca tocmai unul dintre copiii iubitului sau le-a dat de gol relatia. Cu mult tupeu, barbatul si-a scos odraslele la o plimbare in parc, de la care nu a lipsit nici Cosmina. Abia cand a vazut-o la TV, fetita i-a spus mamei sale: uite mami, cu fata aia si cu tati am iesit noi in parc!
Ce s-a intamplat mai departe, nu mai stim, dar va tinem la curent!
Sabina spunea...

Pasarina este o domnisorica tanara, frumusica, dar cu aere de c*rva batrana... Singura cu atitudine inteleapta din show-biz (desi nu stiu ce face ea in sb), nu se cearta cu nimeni, nu zice de rau de nimeni (cel putin nu la tv), nu se paruieste cu nimeni. E diplomata.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search