luni, 24 mai 2010

Raduleasca: Oamenii se imbraca foarte prost pe Coasta de Azur!

De când a intrat în pâine şi se ocupă de câteva magazine de haine pentru copii, Mihaelei Rădulescu i s-a dezvoltat şi mai tare simţul artistic. Spiritul critic pune stăpânire pe divă de fiecare dată când ia la puricat ţinutele celor în preajma cărora locuieşte de vreun an de zile, concluzionând fără regret că “oamenii se îmbrăcă foarte prost pe Coasta de Azur”. 

Tocmai de aceea, diva îşi sprijină fostul soţ să mai investească 2-3 sute de mii de euro într-un nou magazin, inaugurat de data aceasta la Monaco. Desigur, Mihaela face lobby pentru hainele pe care le creează cu mânuţa ei, după gusturile fiului său, Ayan, şi îşi asigură posibilii viitori clienţi că “sunt ieftine şi de calitate”. 


Calitate înseamnă bumbac 100% în majoritatea creaţiilor de pe umeraşe, cât despre ieftin, ar trebui să discutăm un pic. Ieftin în funcţie de buzunarul cui? Dacă vorbim despre Mihaela sau despre Prinţul Paul, da, hainele sunt ieftine. 

Dacă ne referim la mămicile cu indemnizaţie micşorată şi comparăm hainele pe care le preferă Ayan cu bulendrele din piaţă pe care şi le permit majoritatea, atunci diferenţa este colosală. Aproape 200 de lei costă un compleu cu pantaloni şi cămaşă adecvate unui copil de 4 ani, câţiva zeci de lei o bluză pentru dormit şi câteva sute bune o pereche de încălţări. Dacă ne-am arunca un ochi la raionul pentru bebeluşi, atunci bruma de bani pe care Boc vrea să le-o ofere mămicilor începând cu 1 iunie ar ajunge pentru un scutec şi o baveţica. Mihaela ne-a spus că afacerile îi merg extraordinar de bine, în aceste vremuri mai mult sau mai puţin de criză, acesta fiind şi motivul pentru care magazinele care poartă numele de alint al lui Ayan s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie. Raduleasca este absolut convinsă că va da lovitura peste hotare şi că hainele pe care ea le creează vor fi foarte apreciate de francezi.
Anonim spunea...

vai ce sa spun. ce frumos se imbraca ea

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search