luni, 31 mai 2010

Doua cereri in casatorie si un bebe in aceeasi zi :)

Ieri, 30 mai, a fost o zi foarte importanta pentru trei prietene ale mele si implicit pentru mine. Doua au fost cerute in casatorie, iar cealalta a aflat ca va avea un bebe. Acum, cand scriu randurile astea am lacrimi in ochi de emotie si de bucurie. Sunt foarte fericita pentru ele si le doresc tot binele si toata fericirea din lume, casnicii frumoase si linistite, pline de dragoste adevarata si bebei sanatosi si frumosi.




Prima dintre ele, Andreea, locuieste la Iasi cu iubitul ei originar din Israel. Sunt impreuna de vreo trei ani si, in sfarsit, a considerat el ca ar fi momentul ca relatia sa treaca la nivelul urmator. Se iubesc foarte mult, cel putin, in ceea ce o priveste pe ea sunt sigura :) Cererea lui a fost cumva tipica. S-a intamplat intr-un restaurant, de fata cu parintii lui veniti in Romania special pentru "marea intrebare", si cu ai ei, veniti si ei din acelasi motiv:) Emotii mari, moment oarecum anticipat, lacrimi si tremurici din partea tuturor comesenilor.
Cum s-a intamplat:
El, timid din fire, a apelat la ajutorul unei chelnerite pe care a rugat-o sa aduca la masa inelul pe o tavita plina cu petale de trandafiri. Nu s-a pus in genunchi asa cum cere traditia :), ci s-a uitat in ochii ei si i-a spus cu vocea gatuita de emotii si lacrimi in ochi "sper ca stii ce inseamna asta!". Ea normal ca stia, normal ca raspunsul a fost "DA" si normal ca nimeni n-a mai putut manca nimic dupa aceea. Abia daca si-au revenit din tremurici cateva ore mai tarziu. Un moment pe care il asteptam de muuult timp si nu neaparat ca trecusera nu stiu cate luni, zile, ani de cand erau impreuna pentru ca nu asta este important, ci pentru ca se iubeau si era un pas firesc pe care trebuiau sa-l faca. Era clar pentru toata lumea ca ase va intampla la un moment dat si cu fiecare Craciun, Valentine's Day, Paste, ziua lor, care trecea, eram tot mai nerabdatori ca nu se intampla o data :))
In sfarsit minunea s-a produs si toata lumea este happy!!!!

A doua nunta ce va sa se intample pe 16 octombrie a fost total neasteptata, iar cererea lui s-a produs cand ea nici nu se astepta, insa raspunsul a fost tot "Daaaaa!!!". Al doilea indragostit a fost ceva mai spontan si mai original. De data asta nu vorbim de ani petrecuti impreuna, ci de luni. Vreo trei, patru, hai cinci cu tot cu tatonarea dinainte :) Momentul mult asteptat de toate indragostitele din lume s-a petrecut in parc, el s-a pus in genunchi si i-a oferit un minunat inel insotit de cererea propriu-zisa "Vrei sa fii sotia mea?". Ea, om al momentului, si-a spus ca nu are de ce sa-l amane sau, si mai rau, sa-l amane pe bietul om care o iubeste ca pe ochii din cap si o rasfata ca pe un bebe:) Il iubeste mult pentru ca este barbatul pe care l-a asteptat mereu si pe care l-a visat dintotdeauna, mai ales ca a venit dupa o experienta esuata. Simte ca este "the one" si nu are de ce sa nu faca acest pas. Sunt foarte fericita pentru ea, mai ales ca stiu prin ce trecea anul trecut pe vremea asta. Merita sa fie fericita si sunt foarte foarte happy ca l-a intalnit pe el care sa-i ofere exact ceea ce are nevoie. Pup & love, Jijix !!!!

Nu sunt singurele vesti pe care le-am primit ieri. O prietena pe care o iubesc mult si pe care o stiu aproape de cand ma stiu pe mine este insarcinataaaaaaaa!!!! Ma bucur muuuuuuuuuult pentru ea!! Isi dorea tare mult sa fie mama si sunt extrem de bucuroasa ca s-a intamplat minunea si la ea. Pup and loveeeeee, iubita!







Ps: chiar sunt happy si m-am surprins mai devreme cantant "love..love..love..." :) Le-o dedic tuturor si ii pup cu drag! :*

Administrator spunea...

love you gaboss!!! te adaug pe lista domnisoarelor de onoare??? ;)))))

Zuzele spunea...

daaaaaaaaaa, dar poate nu mai sunt domnisoara pana atunci :)) ce te faci?? :)) Glumesc, desigur! O sa imbatranesc fata mare :)))

carmena spunea...

Doamneeeeee...m-a apucat jelitul fara sa vreau :(((( F tare!!!! Felicitari, Miresicilor :)Casa de piatra! Si...sa fie sanatosi mamica (pe care o cunosc :) ) si bebelusul!

P.S. Te asteptam si pe tine cu oarece vesti....cat mai curand, Zuza G! ;)

Zuzele spunea...

da, da, cred ca mai ai de asteptat, carmena!:))

Ema, Brasov spunea...

Stiri placute, happy end, bucurie...
Sunt intr-adevar adevarate energizante aceste stiri. Citesc cu placere si recomand prietenelor mele blogurile care ne fac viata putin mai frumoasa. Chiar daca acestea nu urmaresc linia stirilor alarmante trasata in prezent de media. Am citit comentarii gen "tara arde si baba se piaptana" pe bloguri de beauty. Pai du-te frate acolo unde, justificat sau nu, se promoveaza disperarea.

Ma rog, mai bine sa vorbim de ceva mult mai frumos... cum stai cu burtica?
Ema

Zuza O spunea...

Jiji, nu pot sa cred!!!! Sa fie intr-un ceas bun! Felicitari! ma bucur nespus de mult pt tine!!! :)

Zuza O spunea...

@Ema: Burtica a inceput sa se vada!! Si mi-au trecut si starile de rau! acum, chiar pot spune ca ma simt foarte bine :)

Ema, Brasov spunea...

Bravo!
:)

Administrator spunea...

@zuza O...Multzu! Felicitari si tie pt bebe! Să fie frumos si voios k mamica lui! pupici!

Andreea spunea...

Hahaha..Zuzo G, abia acum aflu eu de articolul asta???
Ai uitat sa mentionezi ca TU esti cumnata mea ;)) .... Insa multumesc pentru urari, love back!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search