luni, 31 mai 2010

M-a tuns hair-stylistul Victoriei Beckham!

Sambata seara, dupa o zi de plaja, soare, crema cu protectie solara (cum altfel?!?), piscina, am avut parte de un rasfat demn de o diva cu pretentii. Parul meu a incaput pe foarfecele unuia dintre cei mai buni hair-stylisti internationali, Carl Zachau. Tipul a venit direct din Londra la invitatia Getei Voinea si a fetelor de la Top Line pentru a promova produsele Tigi, dar si pentru a ne arata care sunt cele mai in voga tunsori de anul acesta.
Evenimentul a avut loc la salonul Getei din Baneasa Shopping Mall, iar atmosfera a fost una placuta, mai ales ca eram inconjurate de coloratele produse Tigi care mie personal imi plac foarte mult.







Pana acum am incercat sampon si balsam din gama Bead Head Self Absorbed cu vitamine, dar si masca sau produse pentru coafat. Miros demential, a fructe si bomboane, contin vitaminele A, B2, B5, D3 si imi fac un par ca de matase. In saloanele Getei Voinea, dar si la sediul Top Line din Bulevardul Regina Maria nr. 14 (aproape de capatul tramvaiului 32 din Piata Unirii)
Carl Zachau m-a uimit prin dezinvoltura, buna-dispozitie si profesionalism, dar si prin viteza cu care realizeaza o coafura de prima pagina intr-un timp record. Stilistul este trainer international TIGI si foloseste exclusiv produse Tigi in munca lui. Eu nu eram in planurile sale, insa a fost de acord sa ma tunda si ii multumesc si aici, in cazul in care intra pe Diva de Carton, desi mi-a zis ca este usor cam ocupat :P S-au programat saptamana asta la el Madonna, Jennifer Aniston si Vic Beckham si si-a cerut scuze ca nu ma poate citi zilele astea :))
Una peste alta, in timp ce un tip foarte dragut de la salonul Getei Voinea imi spala parul cu produse din gama Bead Head, Carl mi-a promis ca imi va face o tunsoare "very cool, pe care o va dori si Geta cand o va vedea" si mi-a dezvaluit ca, la un moment dat, s-a ocupat si de parul Victoriei Beckham. Ei bine, freza pe care mi-a facut-o este in stilul divei londoneze, insa cu breton. Imi place foarte mult, chiar daca nu prea reusesc sa o aranjez asa ca el. Prietenele mele sunt incantate de rezultat, la fel si concubinul :)
Marturisesc faptul ca am urcat cu teama pe scaunul de la salon, nu pentru ca n-as fi avut incredere in priceputul domn Carl Zachau, ci pentru ca nu vroiam sa ma tunda scurt, insa fix asta s-a intamplat. Imi place parului lung, chiar daca este dificil de intretinut si nu se impaca bine cu canicula. Geta Voinea, fan declarat al parului scurt, s-a aratat foarte fericita in momentul in care suvitele mele lungi cadeau pe podea :)) "Daca mergeti la Londra, veti vedea ca toate fetele sunt tunse fix asa ca domnisoara! La noi, toata lumea vrea par lung, chiar daca nu este foarte frumos si tunsoarea nu este una potrivita, par lung sa fie! Va recomand tuturor sa va tundeti asa!", a spus Geta celor din jur si m-a facut sa ma simt mandra de noua forma a parului meu:)
Mai mult, m-am simtit si mai importanta cand tinerii, dar priceputii stilisti de la salonul Getei din mall Baneasa se stransesera ciorchine in jurul meu si al lui Carl pentru a invata toate miscarile acestuia. Au fost impresionati de tunsoarea mea, iar eu i-am rugat sa fie foarte atenti la detalii si sa nu rateze nimic, nu de alta, dar nu are cine sa ma mai tunda asa data viiitoare in afara de ei. Dana, o tipa foarte draguta de acolo, mi-a promis ca a fost atenta si va incerca sa ma tunda exact ca si Carl, dar nu inainte de a mai testa tunsoarea pe cativa clienti :)
Apropo, daca vreti sa incapeti pe mana unor adevarati profesionisti si sa plecati fericiti de la salon si cu o freza ca in reviste, va anunt ca in saloanele Getei Voinea este o promotie foarte interesanta. "GV Mania" este o campanie care se desfasoara in perioada 1 iunie-31 iulie 2010, de luni pana miercuri si ofera tuturor femeilor posibilitatea de a beneficia de servicii de lux la preturi incredibile. Pentru mai multe detalii, intrati pe www.getavoinea.ro/
adela sirghie spunea...

trebuia sa pui si o poza cu tine si cu noua tunsoare:)

Zuzele spunea...

Pai nu sunt fotogenica si ideea e ca nu am avut aparatul de fotografiat dupa mine si am ajuns acasa plouata ca o curca, asa ca se alesese praful (de fapt, ploaia) de freza mea :)
Am vrut sa-mi fac eu cateva poze, numai ca n-am reusit sa-mi aranjez parul asa cum o facuse stilistul :((( si am lasat-o balta!

Ema, Brasov spunea...

Bineinteles ca ti-am citit postarea si ma gandeam sa pun un comment despre produsele TIGI. Colaborez cu cei de la Top Line, de unde cumpar aceste produse. Imi plac cele de styling (Catwalk sau S Factor). Cele de ingrijire a parului (sampon, balsam) sunt putin mai modeste.
... Geta ar fi trebuit sa se gandeasca sa-ti dea o umbrela (la salon e bine sa ai pregatite cateva umbrele "de sacrificiu" pentru clienti - e pacat atat de munca cat si de banii clientului) ;)
P.S.: Mersi de vizita!

verenadoll spunea...

Buna, you lucky one! Si eu am folosit intr-o perioada produsele Tigi, in special unul pentru placa. In materie de cosmetice tie ce-ti place? Eu recent am trecut pe produse bio, poti sa-mi faci o sugestie?

Zuzele spunea...

Haha, stiam eu ca eu umbrele! pai stii care e faza? inainte sa plec, o tipa draguta de la top line i=a zis unuia din salon sa-mi dea o umbrela si ala a mustacit, ca "n-am", bla bla si in final imi da o folie si cica "asta e umbrela". :)) Ma gandeam eu ca tipa se referea la umbrele adevarate, nu folii in care au fost ambalate sampoanele, dar ma rog :)asta e!

carmena spunea...

Eu am fost prima care am vazut-o :) Arata superb! Coafura i se potriveste perfect. Niciodata nu a avut o freza mai..."cool" :P As putea sa va furnizez eu cateva poze...dar...doar cu acordul Zuzei;)

Tzipi spunea...

Poate ne arati si noua coafura : pune o poza de pe net cu coafura ta, sa intelegem si noi despre ce vorbesti ...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search