miercuri, 5 mai 2010

Marina si Adelina se bat pe Morar!






Panica s-a instalat ieri în sânul preafrumoasei asistente a lui Mihai Morar, după ce au apărut zvonuri că pe scaunul ei de asistentă la Antena 2 se va aşeza cât de curând nou-intrata în showbiz, Adelina. Marina Dina spune că nu ar mira-o dacă ar fi înlocuită cu fosta nevastă a lui Liviu Vârciu, pentru că ar fi şi cazul să fie schimbată după doi ani de colaborare, iar pe Adelina o consideră o femeie foarte frumoasă, potrivită pentru jobul de asistentă tv.


“Cine se aseamănă, se adună”, spunea o vorbă din popor, însă în cazul de faţă, “Cine se aseamănă, se elimină reciproc”. La o simplă analiză am putea găsi multe asemănări între Marina Dina şi Adelina Vârciu, iar cea mai notabilă dintre ele ar fi dezinvoltura cu care dau jos textila în văzul tuturor bărbaţilor din ţară, aceasta fiind poate şi cea mai căutată calitate în CV-ul unei asistente tv. Ambele sunt iepuraşi Playboy extrem de apreciaţi, blonda fiind veterană în domeniul pictorialelor pentru adulţi. În schimb, nou-intrata Adelina Vârciu a urcat vertiginos pe scara celebrităţii şi în mai puţin de o lună a ajuns vedetă în toată regula. 
Nu mai există ziar colorat care să n-o aibă, dacă nu pe copertă, măcar undeva în a doua pagină, nu se mai ţin evenimente mondene dacă nu ajunge şi Adelina, iar moderatorii tv se bat între ei pentru a o avea în platou. Cât de curând, visul cel mare al brunetei s-ar putea îndeplini, pentru că există zvonuri ca aceasta să-şi facă debutul în televiziune. După ce a fost respinsă la castingul organizat de Capatos, fosta nevastă a lui Liviu Vârciu ar putea primi scaunul de asistentă a lui Morar. 
Zvonul că ar putea fi dată afară după doi ani de colaborare nu o sperie foarte tare pe Marina şi spune că se aşteaptă la orice: “Adelina este o fată foarte frumoasă, ne-am întâlnit de câteva ori. Mă tem ca nu cumva să-mi ia locul lângă Morar, dar asta nu depinde de mine! Eu m-am interesat şi am întrebat la Antena 2 dacă sunt adevărate bârfele şi am fost asigurată că nu, dar se poate întâmpla orice. Oricum, eu am contract până la sfârşitul anului cu ei, dar cine ştie ce poate fi pe viitor. Având în vedere că eu sunt asistenta lui Mihai de doi ani încoace, mă gândesc că poate vor şi altceva, dar sper să nu se întâmple aşa. Nu văd care ar fi motivul să mă înlocuiască. Recunosc că l-am supărat pe Mihai, recent, când nu m-am prezentat la un eveniment monden, aşa cum stabilisem cu el, însă nu cred că este un motiv chiar aşa de puternic încât să mă dea afară!”, ne-a declarat Marina. Adelina ne-a afirmat şi ea că i-ar plăcea foarte mult să fie asistentă, însă până acum nu i-a propus nimeni nimic: “Dacă va fi aşa, m-aş bucura tare mult!”.

“Adelina are şanse să fie asistenta mea ca şi Monica Belucci”

Surprins la auzul veştilor, Mihai Morar, ca şi reprezentanţii Antenei 2 au negat orice fel de înlocuire a Marinei cu Adelina sau cu oricine altcineva. Mai mult, Mihai ne-a direcţionat către blogul său unde a făcut lămuriri suplimentare şi unde a întocmit un clasament al divelor care i-ar putea fi asistente. În capul listei a pus-o pe Monica Belucci, despre care a spus că are aceleaşi şanse să fie asistenta lui ca şi Adelina Vârciu. Mai jos se află Mariana Moculescu, dar se teme ca nu cumva să işte scandaluri pe platou aşa că o lasa cu ai ei “răi, da’ nebuni”.
Şi pe Cleopatra Stratan ar chema-o Morar la casting, pentru că “decât asistentele care joacă Farmville pe Facebook în timpul emisiunii, mai bine una care să joace şotronul”. Pe listă se mai află Iuliana Marciuc, Oana Lis, pentru că salariul ei l-ar ajuta pe Viorel să economisească bani de păcănele, şi chiar Elena Băsescu, deoarece prezenţa ei pe sticlă ar creşte audienţa în cafenelele din Dorobanţi. 

Roberta Dumitriu, producătoarea emisiunii “Răi da’ Buni” de la Antena 2, ne-a declarat, în schimb, că nu ar fi exclus ca Mihai Morar să mai aibă o asistentă, pe viitor. “Deocamdată, rămâne Marina pe acest post, dar poate că Mihai va mai avea o asistentă, chiar în curând”.
Întrebată dacă Adelina Vârciu este luată în calcul în acest sens, Dumitriu a răspuns: “Nu se ştie niciodată. O blondă şi o brunetă ar da bine pe micul ecran”.  

Sursa: Puterea
Katrina spunea...

Sa castige cea care vorbeste mai putin. Zic si eu!

Anonim spunea...

Pai ar putea sa schimbe asistenta ca deja ne-am plictisit de Dina... Adelina suna bine e frumoasa si fitzoasa...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search