miercuri, 5 mai 2010

"Marijuana" vinde gablonturi in targul de vechituri

“Înc-o dată, înc-un fum/pasează jointu’, tre’ să ştii pontu’/Lumea e a mea!”, cânta Dana “Marijuana” în vremurile sale de glorie. Între timp, “jointurile” şi “ponturile” au pus punct carierei sale muzicale şi au forţat-o să-şi caute un alt drum. Devenită, între timp, mămică, fosta cântăreaţă de hip-hop s-a cuminţit. În urma atâtor vizite la dezintoxicare şi a ameninţărilor primite din partea tatălui de a-i lua custodia copilului, dar şi a nevoii de a pune mâncare pe masă fetiţei, Dana încearcă să-şi câştige existenţa vânzând bijuterii în târgurile de vechituri.
Au trecut 11 ani de la debutul în muzică al Danei Coteanu, cunoscută mai ales prin prisma poreclei “Marijuana”, alint care i-a adus mai multe necazuri decât succes. Deşi a fost pe val o bună perioadă de vreme şi a reuşit să câştige simpatia multor fani din România, cântăreaţă a dat cu piciorul carierei muzicale în momentul în care n-a mai reuşit să-şi controleze dependenţa de droguri.




A vizitat de mai multe ori clinicile de dezintoxicare şi, în cele din urmă, după mari eforturi din partea părinţilor care au culminat de cele mai multe ori cu scandaluri monstruoase, “Marijuana” a reuşit. Deşi acum spune că este “curată” şi gata de muncă, puţini spre deloc sunt cei care  i-ar mai da o şansă în muzică. A pierdut pe drum o parte din talentul pe care îl avea în urmă cu ani buni când se lăuda că este “cea mai fidelă fată” şi făcea echipă bună cu B.U.G Mafia şi La Familia. S-a căsătorit, a divorţat, a devenit mămică şi a avut şi momente în care s-a aflat în pragul sărăciei. Întreţinută un timp de tatăl său, Dana a rupt şi relaţia cu acesta după ce l-a acuzat că o bate şi că vrea să-i fure copilul. A apărut chiar şi cu ochii învineţiţi la televizor să dovedească tratamentul părintesc pe care îl primeşte acasă. Între timp, cu mintea mult mai limpede, l-a iertat pe tatăl ei şi împreună încearcă să supravieţuiască făcând gablonţuri şi vânzându-le pe tarabă în diverse târguri prin ţară. Chiar dacă afacerea nu merge foarte bine, Dana spune că este o sursă de venit şi trebuie să rămână pe metereze cât se poate de mult. Din vedeta cu fiţe care era odată, “Marijuana” este acum o femeie simplă, pe care abia dacă o mai recunoşti din cauza aspectului neîngrijit şi a kilogramelor acumulate în timpul petrecut departe de scenă. În această perioadă, fosta cântăreaţă îşi prezintă podoabele în târgul de vechituri din parcul Kiseleff unde roagă pasionaţii de antichităţi cu tacâmuri şi vase second-hand. Este timidă în faţa aparatului de fotografiat şi ne roagă să nu-i facem poze, pentru că nu este aranjată.

Are faţa arsă de soare, părul strâns într-o coadă, iar hainele nu mai amintesc deloc de artista arogantă şi agresivă în versuri care era odată. Dana Coteanu adevenit celebră în anii ‘90 grație colaborărilor sale cu o serie de trupe de hip-hop.
Sabina spunea...

Stirea e mai veche, am citit-o mai demult pe undeva. Mie, personal, nu prea mi-a placut ce rapuia ea, nici macar cand era in perioada ei de glorie. Poate si pentru ca n-am foat o admiratoare infocata a genului muzical... Pentru ea, chiar m-as bucura din toata inima, daca-i adevarat ca a reusit sa-si depaseasca viciul. Intotdeauna am vazut in ea o fata frumoasa, cu mult bun-simt, si mi-a parut rau pentru ea cand am citit prin ziare ca-i maritata cu un borfas care-o mai si altoieste, si altele. Oricum, are un copil frumos, n-are fite de vedeta post-decembrista (si-n randul celor de-o varsta cu mine a fost vedeta anilor de liceu), e un om bun si chiar munceste cu mainile ei ca sa-si castige paine. Literalmente. Cate din pi*dulicile astea motate si spoite muncesc sa realizeze ceva? Trag de unu' si de altul sa-l vare in pat, poate le vara si pe ele intr-o emisiune tv sa le creasca si lor cota de piata!
BTW, cred ca ati vazut si voi articolele in acre vreo doua pupezici d-astea spoite sunt numite curve cu acte-n regula... Ce naiba le-a trebuit atat sa gaseasca dovezi? Fetele astea nu au cum sa fie atat de discrete, si nici nu sunt, iar lumea vorbeste intr-una. Nu stiu cum de n-au ajuns in ziare mai devreme asemenea stiri.

Virginia spunea...

Sunt off-topic aici, dar a iesit Pamela aseara! Cred ca numai barbatii au votat pentru ea si nu avea nici o sansa sa castige sau se claseze printre primii desi danseaza foarte bine.

Zuzele spunea...

Da, Marijuana este o fata de nota 10. Are mult bun simt si nu are deloc fitze si DA, munceste pentru banii ei. Bravo ei ca face bijuterii si incearca asa cum poate sa-si creasca copilul. Macar nu se prostitueaza ca majoritatea divelor mioritice. A avut probleme mari si ma bucur ca a reusit sa treaca peste ele.

Zuzele spunea...

Ce pacat!!!!! Pamela dansa super super bine :(

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search