miercuri, 5 mai 2010

Nicoleta Luciu: Cand eram mai grasa cu 45 kg, ma iubeam!

Mulţi s-au grăbit să sară la gâtul Nicoletei Luciu atunci când aproape îşi dublase greutatea, în timpul sarcinii şi credeau că fosta “Miss România” nu va mai reveni niciodată la formele care au consacrat-o. Mai mult, cârcotaşii îi plângeau de milă şi erau convinşi că iepuraşul Playboy cădea în depresie de câte ori se privea în oglindă. Ce-i drept, Luciu era de nerecunoscut în perioada sarcinii şi asta deoarece, pentru prima dată în viaţa ei, a mâncat ce şi cât a vrut. “Nu m-am abţinut de la nimic. Importantă era sănătatea bebeluşului şi nu silueta mea!”, spune Luciu, acum.  
Surprinzător, însă greutatea nu a constituit nici un fel de problemă pentru ea şi, mai mult decât atât, Nicoleta spune că pe vremea când era obeză se credea cea mai frumoasă femeie din lume. “M-am simţit foarte bine cu 45 kg în plus! Mă iubeam! Perioada aceea a fost cea mai frumoasă din viaţa mea, în care, psihic, mă simţeam foarte bine!”, ne lămureşte femeia cu forme perfecte care este acum Luciu. Spune că secretul reuşitei sale a fost iubirea necondiţionată a iubitului ei care îi amintea că este cea mai frumoasă din lume, dar şi gândul că va fi mămică. Între timp, Nicoleta şi-a recuperat silueta prin mult sport şi regim alimentar, dar nu se teme de efectele nedorite ale unei noi sarcini. Mai mult, îşi doreşte gemeni, deşi este convinsă că se va dubla din nou.   
DCTiron spunea...

Felicitări ei!! Este printre puţinele ''vedete'' care s-au gândit în primul rând la sănătatea bebeluşului şi nu la ele şi la cum vor arăta în reviste.
Eu bolnavelor psihice din showbiz care se infometează în timpul sarcinii, le-aş interzice categoric să facă un copil. Ce să mai spun că dupaia şi-l cresc cu mâncare din borcănele şi alte tâmpenii artificiale pentru că lapte matern nu au de unde produce pentru că sunt slabe mai ceva decât puii de la avicola.
Bravo Nicoleta că ai mâncat tot ce ţi-a cerut organismul şi bebeluşul fără să te gândeşti la aspectul fizic, bravo că ai muncit apoi să revii la silueta dinainte şi pentru că duci un stil de viaţă sănătos. Ar trebui ca toate femeile să te ia ca exemplu!

Zuzele spunea...

Ai dreptate, Dana! Din punctul asta de vedere, Nicoleta este o mama si o femeie model!

Alex spunea...

Nu inteleg de ce va tot place de tiganca asta cosuroasa de Luciu care isi arata tatele la televizor la emisiunile de pe AcosaTV !

Andrei spunea...

De ce iti place de tiganca asta mizerabila asa de mult ? Este cumva idolul tau pentru ca joaca in telenovele sau cumva seamana cu tine ?

Alina spunea...

Dar iti place asta mult vad ! Dar tu stii cat sta in solar, in speranta de a deveni mai neagra ca Laurette ? Este singura care incearca sa fie mai ceva ca un carbune ! Si isi arata si nurii la AcasaTV, dar vad ca doar o lauzi!
Nu mi-a placut niciodata maimuta asta ! S-o vezi ca pozeaza cu o piele de carbune aproape in tatele goale mai tarziu, ca Miss Teracota 7 :))))) =)))

Zuzele spunea...

@ Andrei, eu zic sa-ti temperezi limbajul si sa incerci sa vorbesti mai frumos. Nu spun ca trebuie sa-ti placa Luciu, dar macar fii impartial si nu mai injura aiurea. Mi-ar placea mie sa seman cu Luciu :))

@ Alina, si mie imi place sa fiu bronzata, dar am inteles intr-un final cat de periculos este solarul si m-am lasat de "sportul" asta :)

@ Alex, daca si Luciu are cosuri...

Tavi spunea...

Cioara adevarata !

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search