duminică, 6 iunie 2010

Bali Spa din Cornu, o mare pacaleala pe bani muuuuulti

Vineri si sambata am fost invitata la o intalnire cu dr Mencinicopschi la centrul de mega-ultra-fitze Bali Spa din Cornu, care apartine doctoritei Dana Jianu.
Am ramas surprinsa de cat de dragut este dr. Menci si, mai ales, Doina, sotia lui. Ma pot lauda ca am fost tratata privilegiat de dr Mencinicopschi care, de cum a aflat ca sunt gravida, mi-a intocmit o serie de variante de alimentatie atat in timpul, cat si dupa sarcina...

Organizatorii evenimentului, o companie foarte mare si importanta, s-au purtat ireprosabil cu noi si ne-au dus la Cornu special pentru a ne relaxa si a uita de stresul cu care ne confruntam zilnic in Bucuresti.

In fine...sa va spun cum este la Bali Spa. In ciuda renumelui si a oamenilor cu bani care-i calca pragul, sa stiti ca pe mine nu m-a incantat foarte tare.  Camerele sunt destul de dragute, cu paturi imense si decorate in stil indonezian, cu mobilier din bambus si din lemn anticihizat. Foarte frumoasa! Nu mi-a placut insa ca din camera se intra direct in baie, neexistand niciun hol intre cele doua incaperi. La patru stele si la 950 de euro pe saptamana, totusi...

La capitolul SPA, nu prea inteleg ce inteleg ei, de fapt, prin acest termen. Complexul dispunea de o piscinica interioara, o mica sala de fitness, o sauna (50 de lei/ora), un jacuzzi si patru maseuri, dintre care doi veniti direct din Bali. Nici vorba de Sonarium, de baie turceasca, de aromoterapie sau de sauna finlandeza, cum am vazut eu la centrele SPA din Bulgaria sau din Austria.

Nici vorba de asa ceva. Plus ca totul se platea separat si costa al naibii de mult. De exemplu, 45 de minute de masaj costa incepand de la 150 de lei. Mi-am facut si eu masaj la ei si credeti-ma ca nu prea m-a incantat. M-a masat o romanca, o tipa foarte draguta, deoarece pe balinezi nu i-au lasat pentru ca sunt insarcinata, iar ei fac masaj „dupa ureche“, neavand studii de specialitate, si le-a fost teama sa nu patesc ceva, Doamne Fereste! Fata a fost draguta, m-a masat asa si-asa. Se putea si mai bine dar hai, sa zicem ca a fost ok. Ce nu mi-a placut a fost incaperea unde a facut-o: intr-un cabinet medical! Langa mine era un birou, un dulapior cu eprubete si seringi, un fiset, iar peretii erau plini de diplome si de poze ale sotilor Jianu. Sincer, ma asteptam sa fiu masata intr-o incapere de vis, intocmai ca in Bali, de unde sa nu vreau sa mai plec niciodata.

Nota 4 la acest capitol! Si tot nota 4 o acord si bucatarilor! Doua zile am avut la alegere numai intre doua meniuri, care abundau de carne prajita in mare parte. Chiar daca le-am spus ca sunt gravida, ca mi-e rau si ca nu pot manca deloc carne, ei au insistat sa-mi puna halcile uleioase in farfurie, de m-am intors plina de bube din cauza silei provocate...Sa-mi fi facut si mie un meniu lacto-vegetarian cum se lauda ei ca mananca lumea acolo...Nici vorba!

Ah, am aflat si ce vedete frecventeaza Bali Spa. Cica Mihaela Tatu a fost internata mai multe saptamani ca sa slabeasca. De asemenea, Andreea Marin si-a facut ziua anul trecut acolo. Totodata, Daciana Sarbu, care are casa cu Ponta chiar in Cornu (intrucat Adrian Nastase are o casa acolo, toti apropiatii si lingaii lui si-au construit case in localitate pe vremea cand acesta era premier), vine frecvent la Bali Spa pentru a face tratamente corporale, masaje anticelulitice si de slabit.

PS: La capitolul aer curat, verdeata si amenajare exterioara, nota 10!
zuza G spunea...

lasa zuzix, tu sa fii sanatoasa! priveste partea plina a paharului: ti-ai schimbat in bine parerea despre un om :)

Anonim spunea...

daaaaaaa, am fost si eu acolo in urma unui concurs de imprejurari si la fel de dezamagita am fost :(

Sabina spunea...

Tatu trebuia sa ramana acolo cel putin 200 de ani ca sa slabeasca... Mi-as face reclama cu ea la vitamine pentru diverse specii de animale, soiurile de carne. Sunt rautacioasa, dar tbh faceam reclama la cure de slabire cu M. Pop, chiar daca arata ca dracu' dupa ce a slabit, dar a slabit, nu s-a facut cat China.

Zuzele spunea...

:) hihihi

Anonim spunea...

Am fost saptamna aceasta 18 Septembrie 2013 la Bali Spa Cornu,gasind aceasta locatie pe internet.. A fost o incantare atat pentru mine cat si pentru prietenul meu.Nu am crezut ca atat de aproape de Bucuresti poti gasi un loc atat de minunat.Am fost incantati de tot ce am gasiti aici:personal extrem de amabil,prietenos si comunicativ;o curatenie impecabila,camera superba,interiorul extrem de luxuos de un rafinament de invidiat.Asi recomanda oricui acest spa.Ne-a imtresionat livada de meri incarcati cu fructe.Cu siguranta vom reveni in acel loc!

Anonim spunea...

o mare dezamagire am avut asupra preturilor la mancare,foarte multi bani pentru nimic si fara gust:(

beatrice cioba spunea...

Astazi, 18 mai 2014 NE-am intors de la Bali Spa Cornu.A fost un week-end plin de momente frumoase...Masajele si dl.Tempos ne-au oferit o relaxare desavarsita, la fel doamna de la receptie si doamna Cristina care este o gazda minunata si un om facut sa lucreze cu oamenii.
Locul este superb, iar personalul plin de solicitudine si cu o atitudine profesionista, orientata in permanenta spre clienti.
A fost un rasfat al simturilor si al mintii ce ne-a scos pentru doua zile din tot ce inseamna tumultul si agitatia cotidiana...
Felicitari pentru calitatea serviciilor, a conditiilor oferite si a oamenilor deosebiti ce dau plusvaloare acestui loc!

Anonim spunea...

Initiatorul acestui comentariu are perfecta dreptate. Cei care lucrati pt doamna Juanu lasati limba de lemn ca se vede.
Preturi f mari, mancare scumpa si proasta, servicii proaste, piscina cu miros urat, camere bine decorate dar chip. Tot amestecul ala de Romania si obiecte budiste aruncate anapoda dau un aer de kitsh de prost gust.

Anonim spunea...

Soacra mea a fost o luna!! O luna! Vroia sa slabeasca asa ca i-am recomandat Bali Spa ( fraiera am fost). I-au facut un program de masa, bazin, masaj etc...Dupa 14 zile au cantarit-o si nu au fost multumiti de rezultat asa ca i-au redus drastic portiile de mancare asa incat avea in jur de 600 de calorii pe zi...era ametita de foame...Daca asa considera niste doctori ca dau randament...Ideea e ca soacra mea nu avea un scop precis dorea sa dea jos cateva kg si sa se simta bine. A plecat de acolo moarta de foame si obosita ca dupa un cantonament intens fara sa mai vorbim de costuri...Genul asta de afaceri mi se par abureala pentru fraieri...dam cu o aroma,vorbim de chestii holistice, facem niste ceaiuri si un masaj intr-o camera cu lumanari aromate si gata...ne detoxifiem ( care or fi toxinele alea care ies din noi...as vrea sa imi dea macar un nume), ne regasim si intinerim contra cost. Pe scurt: la Cornu e frumos, Bali Spa e intr-o zona linistita, e curat, personal amabil, mancarea a fost gustoasa dar portii extrem de mici( supa, salata, genul asta de mancare). Reclama este muuult umflata, preturile sunt prea mari pentru ce ofera. Ii putem spune o pensiune eleganta. Oricum nu are nici o legatura cu medicina. Piscina e destul de ieftin facuta si asta se vede, in general melanjul ala cu decoratiuni exotice este cam de prost gust. E ciudat ca la ce tarife au, totul pare foarte ieftin. Uneori ma si mir ca patronii sunt medici.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search