duminică, 6 iunie 2010

Ce parere aveti despre aceasta...aratare?


































A ajuns sa ma oboseasca fiecare stire despre Lady Gaga, asta fiind probabil si intentia celor care o promoveaza. Au vrut sa socheze, au vrut sa se scrie despre fiecare aparitie a ei in public si au reusit. Am un feeling ca aceasta aratare wanna be este de fapt o tanara timida, cuminte si in banca ei, insa asta nu ar fi vandut. Cei care se ocupa de marketingul imaginii sale, dupa un brainstorming de multe zile si nopti, au gasit solutia salvatoare: trebuie sa socheze pana la a provoca greata! Iata si cea mai recenta aparitie a divei!

WTF??!!??

ColourMePretty spunea...

eu tot nu inteleg cum sfideaza copitele alea legile dinamicii...horror! Nu inteleg cum a reusit sa dea nastere isteriei mondiale si nici de ce tine mortis sa se urateasca asa.

Zuzele spunea...

Pai altfel nu am fi auzit de ea, Ramona! daca era o fata cumintica si care nici nu exceleaza prin calitatile vocale, fii sigura ca ramanea in anonimat!

Sabina spunea...

Eu cred ca vestimentatia, accesoriile & atitudinea nu o reprezinta deloc. Timida nu pare, dar proasta este. Tind sa cred ca-i adevarata povestea ca prietenul ei a creat personajul "Lady Gaga", pentru ca are sens. Iata si de ce: toate accesoriile si hainele ei exagereaza trenduri actuale din moda, le ironizeaza, nu le incurajeaza. Eu asa am perceput primele ei aparitii, ca pe un protest la adresa designerilor neinspirati, avizi dupa glorie si bani, la adresa manechinuitelor care ar purta si-un parfum cu aroma de cah numai pentru ca a fost creat de... Donatella Versace. Eu am perceput primele ei aparitii ca pe un semnal de trezire la realitate, numai ca pe parcurs a aratat ca intelectul ei nu este capabil de asemenea subtilitati sau metafore, ea este un produs, asa ca nu vad de ce atata agitatie in jurul ei. Pana la ea sunt o multime de artisti (chiar si cantareti, ca si ea), de o mie de ori mai buni decat ea, nu numai la capitolul "fashion statement", ci si voce, mesaj transmis etc. Uite, asa ca exemplu, care o bate pe mandra asta la poponeata chit ca are de trei ori varsta ei, si s-a inventat inainte ca Lady Gaga sa descopere rujul de buze, Peter Gabriel. Si asta este numai un exemplu de excentricitate, metafore, statements, inovatie, sound si lista poate continua. Lady Gaga = gogoasa a unui PR bun (sau a fostului ei prieten, care probabil va deveni PR-ul altui star creatie proprie, mai docil), care prea multe zile nu are in show-biz, si nici de moarte buna nu cred sa moara.

Corina spunea...

Zuzelor, asta e o terminata, new world order puppet, cautati pe Goagal argumente! Ideea tocmai asta e, sa socheze, sa se vorbeasca despre ea, ca sa capete si mai multa notorietate. Mesaj(ele) ei trebuie sa ajunga la o masa cat mai mare de oameni. Si tocmai asta se intampla....

Ana-Maria spunea...

"Aratarea" nu este pe lista preferintelor mele. :P

Frida spunea...

Mie-mi place tare mult de ea, are o voce ok, spectacole pe masura, outfiturile ei sunt interesante. Bravo ei ca e asa cum e. Nu mai dati crezare tuturor pseudointerpretarilor care circula pe internet.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search