duminică, 6 iunie 2010

De ce Naomi Campbell e Naomi Campbell

V-a pus vreodata pe ganduri evidenta diferenta intre (super) modelele lor si ale (amatoarele) noastre? Cum de ale lor sunt perfecte si pe fundurile alor noastre dardaie celulita? Pai una dintre multiplele explicatii este ca ele isi iau jobul de fata frumoasa in serios, mai ales ca din asta isi castiga existenta. Nu merg in cluburi de 5 ori pe saptamana, nu dorm pe mese si nici nu pierd vremea agatand diversi poponeti de bani gata.



Paparazzi de la Daily Mail au surprins-o pe Naomi in vacanta si ce credeti ca facea? Se dadea cu ulei pe fund si zambea usor surprinsa la fotografi? NU! Se imbuiba cu ceafa de porc si cartofi prajiti ca doar e Naomi indiferent cati colaci ar avea pe burta? NU! Rasfoia revistele colorate sperand sa se regaseasca in vreuna? NU!










Ei bine, facea sport! Desi detine un minunat bogatas rus care o va lua de nevasta curand si nu se culca pe o ureche, fericita ca l-a prins in plasa. Aflata in vacanta in sudul Frantei, topmodelul de 40 de ani a coborat de pe iacht la prima ora a diminetii si s-a pus pe jogging. Abia apoi si-a permis sa imbrace un costum de baie si sa se afiseze in vazul lumii.
Sabina spunea...

In prima poza: voi ati vazut ce granulatie are nisipul ala? Si ma indoiesc ca pisicuta se duce sa faca jogging pe unde calca muritorii de rand... Asta a-propos de niste "dive" de la noi care se plangeau de nisipul de la Marea Neagra si de scoicile din mare... Imi vine uneori sa urlu cat ma tin plamanii "nasoalelooor, uaratelor, vopsitelor, cauciucatelor, parasutelor, unde dracu' sunteti voi dive? daca nu va cotaiati cu x si cu y nu ieseati voi pe sticla cat e video-chatu' de mare" - catre cartoane, desigur, dar mi-as strica si plamanii, si glasul. Le-as desfiinta in 2 secunde, dar ce folos, daca antenele le plimba tartitele grase de la domiciliu la sediu pentru audiente...(si altii, sa nu fiu partinitoare)... Stie deja tot Bucurestiul ca matracuca X e prostituata (nu fac referire la Emmy), ca alta umbla cu x dracusor insurat si-i lasa ala tz milioane pe noptiera si culmea e ca apar in reviste pt adolescente, ca model de reusita in viata. In loc sa se autosesizeze Parchetul General =)) Sa le puna contoare, ca astea fraudeaza statul la greu, cine draq sa le impoziteze veniturile nedeclarate? Sa reinfiintam "Ilicitul" =))

Anonim spunea...

oribila

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search