sâmbătă, 19 iunie 2010

Monica Bellucci, topless la 46 de ani!

Una calda, una rece. Vorbeam mai devreme despre Pamela Anderson care afiseaza o frumusete artificiala, imbunatatita de bisturiu, iar acum am gasit niste poze cu Monica Bellucci, absolut superba la cei 46 de ani! Nu are silicoane si nici alte operatii estetice din cate stiu eu, are o piele intinsa si, pare-mi, catifelata, parca ar fi o pustoaica de 16 ani! O splendoare!
Anonim spunea...

Italianca imputita, asta e !

ColourMePretty spunea...

Imi place mult,desi nu-i vreo filiforma si nici fata de copil nu are.Chiar aduce a femme fatale,cu forme,cu sex-appeal debordant,senzuala,incredibil de feminina caci m-am saturat de femeile acelea cu aspect si atitudine de general :)
Citeam acum cativa ani un interviu in Exces,cred,si rutina ei cosmetica nu suna deloc asa cum te-ai astepta.Spunea de ex ca nu foloseste SPF si ca ii place sa fie bronzata,desi stie ca peste cativa ani va plati pentru asta.Ca nu are un parfum preferat,orice miroase a vanilie,si ca nu are preferente la crema de fata numai sa nu fie prea grasa.A,si ceva gen am putina burta?Si ce daca,imi place prea mult sa mananc ca sa ma lipsesc de aceasta bucurie.

Anonim spunea...

Este divina!

Zuzele spunea...

Ramona, ms de informatii! M-ai facut sa-mi placa si mai mult :)

Anonim spunea...

mie mi se parea perfecta - e foarte frumoasa si din interviuri reiese ca are si ceva minte.
ce m-a socat a fost insa sa vad poze cu genul ei de pantofi..platforme imense,in plus ii poarta peste tot, nu doar la evenimente, unde sunt ascunsi de rochiile lungi. chiar daca multa lume ar considera-o perfecta, tot are si ea un complex, al inaltimii. oricum, superba femeie.

Anonim spunea...

Scarboasa si nesimtita...ce vedeti asa superb la dansa chiorilor ? Zuzelor credeam ca voi ati fi primele care ar critica o femeie topless la plaja, o chestie care mi se pare de o nesimtire rara ! Tu vorbesti de multa lume, dar pe toate kktele nesimtite care isi arata tatele si sfarcurile pe plaja deloc ! Este o notiune elementara de bun simt: nu aparea in sanii goi in public (plaja nu cred ca era goala ca dansa, daca ma intelegi ;) ) ! De ce s-a inventat sutienul la costum de baie ? Doar asa de design ? Titlul corect este "Italianca scarboasa, in ugerele goale la 46 de ani " i se potriveste mult mai bine :)) =))))

Zuzele spunea...

WOW! Anonim, vad ca esti pornita rau de tot impotriva Monicai! Pai de ce as critica eu femeile care fac plaja fara sutien? Nu am nici cea mai mica problema in sensul asta. Fiecare este liber sa faca ceea ce vrea la plaja. Ah, daca umbla asa pe Dorobanti, aveam o problema, insa la plaja, sa fie sanatoasa sau nesanatoasa pentru ca, in afara pericolului pe care il reprezinta soarele si caruia ea i se arata neprotejata, nu exista nici cea mai mica problema.
Si da, arata superb! Nu are ugere, are niste sani naturali foarte frumosi!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search