sâmbătă, 19 iunie 2010

O poza in care imi place Paris Hilton!

Nu ma dau in vant dupa mostenitoarea Hilton si multa vreme nu am inteles de ce nu-si pune silicoane!:) Fiecare cu ce-l doare! Mi se parea artificiala, genul papusa Barbie, mereu colorata, mereu in rochite de-o palta, bijuterii multe si scumpe, cu catelul in Vuiiton peste tot, o mare pitipoanca a lor. Ei bine, am gasit o poza in care chiar imi place cum arata:) Imi pare foarte relaxata si naturala, iar faptul ca nu si-a pus sutien si nu incearca sa pacaleasca poporul cu push-up-ul este un atu!
ColourMePretty spunea...

A avut silicoane,exista cateva poze si articole doveditoare,dar cum nu o plac nu i-am mai urmarit evolutia sau mai bine zis involutia si nu stiam ca le-a scos.
Fizic nu imi spune nimic,nu ca ar arata rau,dar e oarecare prin marea de blonde barbie false pana in maduva oaselor.Insa daca te gandesti cate se comporta asa nemotivat...mai stii povestea prezentata chiar la tine cu pitzi ce veneau in mall cu metroul,imbracate in bluze subtiri,doar ca sa para ca sunt cu masina.Macar Paris are un statut social care ii permite extravagantele si toanele de mostenitoare rasfatata.
Totusi,parca acum cativa ani era mai naturala.Acum cand ma uit la ea imi vine in minte cuvantul "prajita" din toate punctele de vedere...ten solarizat excesiv si deci imbatranit,par ars sau cu aspect de ars.:)

Butterfly spunea...

Si eu stiu ca am citit undeva ca si-a pus silicoane apoi si le-a scos, nici mie nu imi place Paris. In poza asta e chiar simpla, fata de cum e impopotonata de obicei. Saraca fata bogata, ma gandesc ca este destul de obositor sa fii mereu urmarita de paparazzi...

Anonim spunea...

draguta poza :bd

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search