duminică, 13 iunie 2010

o DdC + o DdC = ?

O Diva de Carton plus o alta Diva de Carton ce dau la adunare?
Dincolo de o colectie de genti scumpe, parada de bronzuri artificiale, minijupuri, unghii false si tocuri inalte, cred ca din alaturarea a doua dive cunoscute ale patriei noastre ar rezulta un club plin de barbati cu ochii cat cepele care isi rezerva mesele apropiate podiumului de prezentare si, cu Jack alaturi si trabucele in mana, se pregatesc de parada de sani goi mai ceva ca de Mondialul la fotbal.
Anonim spunea...

Eu ma bucur ca s-a mai temperat campania agresiva de promovare a Biancai. Mi se pare vulgara pana la Dumnezeu.

Ema, Brasov spunea...

Raspunsul e simplu: ZERO
:)

GreenMan spunea...

Am o intrebare, daca se poate: Stiu ca nu are legatura cu subiectul, dar intrebarea mea este: Va plac delfinii ?

In legatura cu pitipoancele astea, e bine ca sunt si din astea, mai radem ele, mai ales cum apar parodiate la TV !

Zuzele spunea...

GreenMan, daca ne plac delfinii??? Ce intrebare e asta?:) NORMAL CA DA! Exista vreun om intreg la minte caruia sa nu-i placa delfinii? :)

GreenMan spunea...

Zuzelor, ati fi ingrozite ce fel de oameni exista pe planeta asta...nebunii de danezi ii ucid cu sange rece ca sa se distreze, lasand apele rosii...si japonezilor le plac delfinii, insa pe paine prajita la micul dejun !

Putem schimba asta daca semnam impreuna cele doua petitii:

www.thepetitionsite.com/5/slaughter-of-dolphins-in-faroe-islands ( Danemarca )
www.thepetitionsite.com/2/end-dolphin-slaughter-in-japan ( Japonia )

Zuzele spunea...

Doamne fereste! Stiu ca se intampla tot felul de atrocitati pe planeta asta si ma intreb cum de ne mai suporta pamantul de rai ce suntem! Nu ne putem compara cu nici un animal la cruzime si placerea de a ucide. Ele omoara prada pentru a se hrani, noi din placere! sa ne fie mare rusine! Cu siguranta vom semna petitiile, insa ma indoiesc ca vom schimba ceva!

GreenMan spunea...

Nu toti oamenii au inima sa omoara din placere delfinii...Dovada reprezinta pe cei care au semnat petitiile pentru ajutorarea lor...insa exista si nebuni pe lumea asta....Dar totusi am o intrebare: Cum ai scris adresa ta pentru semnarea petitiei ? In romana sau engleza ?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search