luni, 14 iunie 2010

Water Park - dai un ban, dar face!

Pentru mine, vara inseamna mare, plaja, soare, slapi si creme de plaja. Desigur, si cirese, multa apa plata si canicula, insa strandul ocupa cea mai mare parte dintre gandurile mele legate de vara:) Imi place sa stau la soare si sa ma balacesc in apa, insa pana acum eram privata de chestia asta pentru ca strandurile din Bucuresti nu prea te imbie la o baie.








Doar daca vrei sa pleci acasa cu o tocanita de ciuperci pe piele :) Desi locuiesc de multi ani aici, nu m-a tentat niciodata sa merg la Water Park in Otopeni, la 6 km de Bucuresti. Mi se parea mult prea departe si inaccesibil, nu neaparat ca si bani, insa mai mult ca si distanta.
Da, costa 500 mii intrarea in week-end si 300 in timpul saptamanii, insa m-am convins ca merita toti banii. Daca mai pui ca de banii astia ai si sezlong, si o apa foarte curata in care nu te temi sa te balacesti, plus tobogane si mai mici si mai mari in care poti simti
adrenalina, e curata afacere!
Sunt piscine si pentru mici si pentru mari, colace la discretie si personal care iti goleste scrumiera. Un mare avantaj este si restaurantul pentru ca nu poti manca o zi intreaga senvisurile reci de acasa, chiar daca preturile sunt cam mari la snitelele, carnaciorii, frigaruile de pui sau cartofii lor prajiti. Mai scumpe sunt bauturile, cam 5 lei o sticla de cola la 0.5 si 3 lei una de apa, asa ca n-ar strica sa va luati din drum un bidon de 2 l si ceva de rontait.

















Anul trecut mi-a fost cam teama de tobogane si m-am rezumat doar la cel mai mic dintre ele, sambata trecuta, le-am testat aproape pe toate, mai putin cel acoperit pentru ca sunt o semi-claustrofoba si nu stiu daca as rezista.
Am stat sambata de la prima pana la ultima ora si zau ca as mai fi zabovit, insa programul este doar pana la ora 20.00. Asta este un mare inconvenient si tare mult m-as bucura daca ar prelungi programul macar pana la 21.00 pentru ca seara este cel mai frumos la plaja, cand apune soarele si apa este foarte calda.

Unde mai pui ca strandul este langa aeroport si poti admira zeci de avioane pe zi, de la mica distanta :)

Pyuric spunea...

Chiar discutam aseara cu cativa prieteni ca vrem sa mergem weekendu' asta la water park. :) Eu inca n-am ajuns pe acolo sa vad cum e (tot din motive de 'prea departe / prea mare aglomeratie la iesirea aia din Bucuresti'), da testez in curand...

Zuzele spunea...

Pyuric, daca vrei doar un loc in care sa faci plaja si sa nu te ridici de pe sezlong, nu merita sa platesti 500 mii intrarea, plus drum, plus alte cheltuieli pe acolo :) Daca iti place apa si vrei sa te balacesti/ inoti, sa te dai pe toboganele de apa si sa vezi lume ok in jurul tau, atunci MERGI! :)

Pyuric spunea...

Inseamna ca acolo e de mine. :D Merci!

Zuzele spunea...

hihi :) Have fun, Pyuric!

Irina spunea...

Si poti veni cu apa de acasa? Nu stiu de ce credeam ca nu..ca eu beau 3litri pe zi si as da faliment ;))

piscina bucuresti spunea...

nu eram hotarata daca sa merg sau nu, dar cred ca pana la urma voi merge si eu macar o data. :P

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search