luni, 26 iulie 2010

Carmen Bruma te ajuta sa devii "topmodela"

Sport, sport şi iar sport! Niciodată nu veţi obţine silueta mult dorită fără mişcare! Cremele de slăbit, masajele, ceaiurile şi medicamentele care se prezintă drept “miraculoase”, înfometarea, tratamentele cosmetice costisitoare nu vor reuşi să sculpteze trupul şi să tonifieze musculatura. Eu merg la sala de fitness de trei ori pe săptămână, fac şi antrenamente acasă, alerg în parc, merg pe stadion şi fac sport chiar şi în vacanţă. Am tot timpul echipamentul sportiv în geantă pentru ca să economisesc timp.

Nu mâncaţi cu 3-4 ore înainte de culcare!
 
Evitaţi dulciurile, prăjelile, faină albă, cărnurile grase, mezeluri, conservă, alimente procesate! Eu mănânc dulciuri o dată la două săptămâni, întotdeauna în prima parte a zilei! Prin dulce vreau să spun cicolată care îmi place foarte mult, însă nu vă gândiţi că dau gata o ciocolată întreagă, ci numai câteva pătrăţele. Aleg dimineaţa pentru acest răsfăţ ca să dau organismului timp să ardă caloriile acumulate până seara. Cartofi prăjiţi n-am mai gustat de zece ani, evit cât se poate carnea grasă şi mănânc pui, în special piept de pui la grătar, şi peşte şi niciodată carne de porc. Peştele are grăsimi bune, Omega 3, şi trebuie consumat cât mai des. Acum nu mai vreau să slăbesc, însă trebuie să menţin ceea ce am clădit cu greu în atâţia ani.
 
Beţi minim doi litri de apă pe zi, dar şi ceaiuri din plante, neîndulcite! Eu am început să beau un ceai de slăbit, Silhouette Help, însă nu pentru a scăpa de kilograme, ci pentru că este detoxifiant şi protejează ficatul. Este o combinaţie de plante - seminţe de schinduf, ceai verde, păpădie, fructe de cătină, rădăcină de lemn-dulce, gymnema, coriandru, frunze de afin - şi inozitol, o vitamină din complexul B-urilor, care ajută la accelerarea metabolismului şi transformarea grăsimilor în energie. Mie îmi convine pentru că reduce pofta de mâncare şi, mai ales, pe cea de dulciuri care nu îmi dă pace!

Nu vă înfometaţi! Eu am făcut-o şi mi-am şubrezit sănătatea! Puteţi consuma lejer cât de multe fructe şi legume, salate, cărnuri slabe la grătar. Nu testaţi pe pielea voastră orice regim de slăbire citit prin reviste sau aflat de la prietene. Cel mai bine este să mergeţi la o sursă avizată, un medic, un nutriţionist, care vă poate sfătui cum să procedaţi, în funcţie de starea dumnevoastra de sănătate, pentru că nu tot ceea ce este scris în cărţi, chiar şi cele de specialitate, ţi se potriveşte!

sursa: Puterea
Anca spunea...

si cand va treziti fara sani, puneti-va silicoane! :))

Pyuric spunea...

Eu cu dulciurile / carnea n-am probleme (nu-mi prea plac, nu mananc), fac sport incontinuu de cand ma stiu, beau tone de apa pe zi (tone = 4-5 litri), in schimb am probleme cu cartofii prajiti :)))) As manca numai asta, zi si noapte. :X

Zuzele spunea...

@ Anca, la silicoane m-as baga si eu!:))
@Pyuric, e bine daca respecti macar cateva reguli! Nu poti trai o viata intreaga cu privatiuni! Eu nici nu-mi doresc asta! Sunt constienta ca la un moment dat poti sa te obisnuiesti si fara dulce, si fara cartofi prajiti, si fara cola, dar chiar iti doresti asta? :( Nu poti trai numai cu frunze si fructe si apa plata! Important este sa respecti anumite reguli (sport, fructe, legume, apa), insa sa-ti mai faci si unele mofturi!:)

iulia spunea...

chiar luna trecuta am citit un articol despre carmen bruma in care povestea ce mananca ea zi de zi specificand clar k nu a mai mancat dulciuri,prajeli si tot ce tine de ele de cativa ani buni,intr-adevar e un stil d viata sanatos dar parka nu ma vad mancand seminte,legume si numai anumite fructe si facand sport k nebuna zilnic k sa ma mentin..mai poti manca si cartofi prajiti si dulciuri si cam tot ce vrei din cand in cand:)) k acum doar nu o sa pun peste noate 2 kg de la o portie de cartofi prajiti

Andrei spunea...

Sper sa nu te impiedici de ugere, daca ti le pui...te iei dupa Nicoleta Luciu Piranda ? =))

Unknown spunea...

@ Pyuric: moama cat te inteleg la faza cu cartofii prajiti :))).
As putea renunta la orice altceva, ORICE dar cand vine vorba de catofi prajiti stramb din nas :)))

zuza G spunea...

Eu niciodata n-am inteles-o p-asta cu cartofii prajiti :) Niciodata, dar niciodata nu mi-au placut in mod deosebit! Foarte rar am pofta si atunci cand mananc, o data pe luna sau la 2 luni, o fac la McDonald's sau KFC :) Eu n-am mai prajit acasa din primavara cred:)) Imi plac doar cartofii prajiti pe care mi-i face tataie:) Nu stiu cum ii prajeste, cum ii taie, etc..dar sunt cei mai buni din lumeeeee si ii mananc cu usturoi

Deedee spunea...

Chiar eficiente sfaturile.
Am si eu o perioada de cand supravietuiesc in stilul asta doar ca nu evit alimente, doar incerc sa le consum in proportii moderate, e suficient..

Anonim spunea...

foarte bune sfaturile!!!
toata lumea cu cartofii prajiti! e o bomba calorica complet nesanatoasa! pe langa faptul ca te ingrasi, faci celulita, este f nesanatos sa mananci prajeli! mi se intoarce stomacul pe dos cand aud de cartofi prajiti.
Mananci ca sa traiesti! NU traiesti ca sa mananci!

anonim spunea...

Cum poate cineva sa zica o asa aberatie, ca aceasta femeie este cea mai invidiata din Romania si nu mai stiu ce aiureli :)) In primul rand naturaletea si finetea trebuie sa fie pe primul loc, nu muschi, patratele si picioare de fotbalist. Un mic sfat pt aceste femei ..barbatii apreciaza cel mai mult femeile voluptoase, nu "schijele" si nu traiesti ca sa manaci; traiesti ca sa te bucuri de toate bunatatile dupa lumea asta..inclusiv mancarea!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search