joi, 22 iulie 2010

Un jegos face comentarii jegoase

Un individ anonim pana in urma cu un an, mare vedeta zilele astea, Mircea Petru pe numele lui, fostul sot al Madalinei Manole mai exact, da in momentele astea un interviu absolut jegos la Pro TV, locul sau de munca. Sta de vorba cu Catalin Radu Tanase, prietenul lui bun, care -sunt absolut convinsa- i-a scris declaratiile pe foaie si l-a invatat ce sa spuna sa iasa in avantajul lui.
Nemernicul asta balbait care se uita in jos si isi freaca mainile -gesturile unui mincinos notoriu- spune poezia si foloseste niste cuvinte pe care nici el nu le intelege. Insista sa demonstreze ca Madalina era o nebuna care a baut diluant -- ce diluant???? la ce se foloseste el si cine are in casa asa ceva???-- si el a simtit gustul diluantului cand a vrut "sa o sarute pe gurita". Ce dement! Povesteste despre nevasta-sa ca si-a pus diluant in suc (??!!!) si ca el a simtit gustul pe "gurita ei" cand a vrut sa o sarute!


Mai spune ca o bateau parintii in copilarie!! What???? Ce relevanta are asta?? Cat de josnic sa fii sa spui lumii cele mai intime lucruri din viata femeii pe care se presupune ca ai iubit-o, lucruri adevarate sau inventate de tine, doar sa-ti scapi pielea. Sa te simti atat de incoltit incat sa scoti artileria grea! Atat de disperat sa fii, incat sa arunci cu noroi in memoria fiintei pe care ai bagat-o in mormant, intr-un fel sau altul!

Nu stiu cat credit sa acord si parintilor, dar pe mincinosul asta fals nu il cred!!!!! Iar declaratiile lui sunt mai mult raspunsuri la intrebarile lui Tanase. Reporterul construieste un scenariu de genul "nu-i asa ca tu umblai cu telefonul in mana in dimineata zilei de 14 iulie cand ai gasit-o pe Madalina moarta?". Si el "da, Catalina, asa este!" si se uita in jos. Doamne cata ipocrizie!!! Sau: "Petru, stii cumva cum le spunea Madalina parintilor sai?" si el "Da, Catalin! Le spunea piranha!". Cat de jegos sa fii sa ajungi la asemenea inventii? Masinaria de PR a proteveului isi spune cuvantul!

Oricum, nu sunt psiholog, dar mi-am facut o parere despre individul asta si am ajuns la concluzia ca este un om cu care nu as avea curaj sa dorm noaptea in casa. Dincolo de faptul ca privirea lui imi da fiori, imi pare un obsedat religios care este in stare sa-ti taie gatul in numele lui Iisus. Doamne fereste-ma!
"Am incercat sa o ducem (- care noi?-) pe calea Domnului", "Sfintii Parinti au incercat sa o ajute sa-si revina!"( care Sfintii Parinti???)--- pentru mine e clar ca individul nu este sanatos la cap!
Sunt convinsa ca a indepartat-o pe Madalina de prieteni, pare genul autoritar care da cu pumnul in masa si strange din dinti, care vrea sa i se urmeze intrutotul deciziile, care interzice, dicteaza, iti face nervii praf. Ii cred pe parinti cand spun ca i-a trimis copilul la Botosani, la familia lui, inca din februarie! Sunt convinsa ca nu o lasa sa-si vada parintii, iar el acum da vina pe mort - logic, nu il poate contrazice- si spune ca de fapt, Madalina este cea care refuza sa ii vada!!!! Isi iubea parintii ca pe ochii din cap si ar fi facut totul pentru ei si pe buna dreptate, iar el face acum asemenea declaratii! Rusine sa-i fie! Orice psiholog il poate citi ca minte cu nerusinare! Mai spune ca Madalina refuza ajutorul medicilor! Madalina nu il mai poate contrazice...

Intr-un interviu, am intrebat-o pe Madalina daca s-a gandit vreodata cum ar fi aratat viata ei daca nu il cunostea pe Petru! Nu mi-a raspuns niciodata pentru ca n-a mai apucat! Dar raspunsul este evident: AR FI TRAIT!
yoana spunea...

trebuia sa o duca cu forta..nu sa o trateze un vraci..minte la greu..nu cred ca parintii ei ar fi usa de biserica dar nici asa rai nu cred ca sunt..sa nu fim ipocriti..ambele parti vor averea..dar nu vad pe cineva din vreuna din tabere sarind pt binele celui mic..sa-i fie rusine

sarah spunea...

ce tembel!!!nu cred ca existat cineva pe care sa nu-l fi batut parintii cand era copil.eu cel putin am luat-o pe cocoasa de multe ori dar asta nu inseamna ca acum imi urasc parintii sau ca le port pica pentru bataitele din copilarie.eu nu stiu cum a murit Madalina,nu sunt a fana a vedetei.am vazut interviul dat de sotul ei dupa nasterea fiului lor.omul asta nu arata a tatic in al 9-lea cer ,asa cum este normal cand ti se naste un copil.nu am vazut nici macar o poza cu el in care sa para fericit.NU il acuz pentru moartea Madalinei dar cu siguranta nu a iubit-o.cel putin asa reiese din declaratiile lui.daca Madalina ar fi avut o problema psihica de ce el,sotul iubitor nu a mers cu ea la medic?acum spune ca el a stiut ca Madalina era tulburata psihic si daca el n-a facut nimic inseamna ca este autorul moral al mortii ei.cel putin asa reiese pe cale de consecinta directa.un cretin de prima clasa,asta este!

tbi spunea...

tatal meu sta sa moara pt ca nu vrea sa fie operat...toti din jurul lui ne chinuim de 1 an sa-l convingem,si nu si nu! degeaba comentati ca putea sa faca si sa dreaga daca o iubea@!e o prostie!!omul trebuie sa se si lase ajutat!vad ca toata lumea sare in sus sa judecati,de parca i-ati cunoscut personal...colegii de trupa ai Madalinei au spus doar vorbe frumoase despre sot,au spus ca se purta cu ea ireprosabil,ca se vedea pe el c-o iubeste nespus...ei ce motiv au sa minta??
mare pacat de toata tigania asta,rusine ca isi bat joc de Madalina prin tot scandalul asta...dupa casa sufera acum parintii?asta e problema lor la o saptamana dupa ce si-o ingropat fiica??

Zuzele spunea...

tbi, iti spun eu ce interes au colegii madalinei: de el depinde existenta lor ca si trupa! ei acum sunt nimeni pe lume fara madalina si daca s-ar pune rau cu individul asta, s-a zis cu ei! oricum, ei nu au de unde sa stie cum era el doar cu madalina..ei au vazut un chip al monstrului, asa cum era in public. sunt oameni care disimuleaza perfect starile prin care trec, pot fi painea lui dumnezeu desi inauntru fierb de nervi, pot rade si zambi frumos si in gand sa te injure! am intalnit la viata mea astfel de nebuni. Unul dintre ei este o nebuna care in societate este o doamna si nimeni n-ar crede-o in stare de ceva rau, urat, dar ea este intruciparea dracului! doar cei care au intrat in contact cu ea si au cunoscut ce-i poate pielea au inteles, in rest, ceilalti se contrazic si ii iau apararea in fata mea si pot baga mana in foc ca ea nu este individa pe care eu le-o descriu.
PS: imi pare rau pentru tatal tau! eu l-as imobiliza si l-as duce fortat la spital, cu sau fara voia lui. L-as declara instabil psihic si incapabil sa ia o decizie si l-as forta sa se opereze! Desigur, cazul madalinei, daca este adevarat ce latra ex-barbatul ei, era mult mai simplu, mai usor de rezolvat. un psiholog batea la usa si statea de vorba cu ea. Daca el insista sa faca acest lucru pentru ca, slava domnului, are putere de convingere si de a se autoimpune in fata cuiva, daramite a madalinei care il iubea la nebunie!

ana spunea...

ce pot sa spun exagerat de rautaciosi,fara nici un fel de baza.ati trait cumva in casa cu ei ? de unde acuzatiile astea? nu ii tin parte acestui om care cedeaza si el si merge in directia in care au derapat si parintii ei.insa eu pot sa inteleg suferinta tuturor insa mai urat decat faptul ca arintii au inceput a doua zi sa denigreze s practic sa strice memoria fiicei lor nu am vazut.ei cred ca dand tot felul de declaratiile prin ziare prin care il acuza pe ginere o aduce inapoi.oameni buni femeia nu voia cei mai multi in depresie reactioneaza asa si in cazul in care ii duci cu forta se inchid mai tare in ei si nu scot un sunet nici la psiholog,psihiatru iar problema nu o pot nici ei rezolva fara acordul pacientului.nu poti sa vii ca parinte sa acuzi atata timp cat nici tu nu ai facut mai mult,stiau ce se intampla stiau si ei de incercarea ei de sinucidere stiau si ei ca nu vroia sa mearga la psiholog.intradevar nici ce face el nu e frumos insa omul a ajuns intr-un punct in care nu mai poate si incepe sa atace si el pt.a se apara.ca relatiile mamei madalinei nu erau bune cu serban e clar.multi au spus asta ca nici pe el nu il placea si de el care e mort pt.dumnezeu femeia asta de mai 70 de ani sau cat o avea se pune sa zica in ziar ca era badaran.nu se gandeste cand scoate atatea prostii pe gura ca e vorba de fata ei,ca isi denigreaza fata.nu cred ca trebuiau sa ii placa mamei sale ci ei pt ca ea traia cu ei.spunea de mama li poate e adevarat insa repet nici mama ei nu e departe de mama lui sunt facute din acelasi aluat.ca madalina a suferit o trauma in copilarie cu consecinte mari pe viata se stia.la 15 ani a plecat de acasa cu o chitara atat.credeti ca de bine a plecat?cat de greu i a fost singura la 15 ani?se stia de episodul acesta de mult si se stia si de severitatea mamei.

Alina spunea...

Zuzo, eu nu sunt de acord cu tine... nu ii iau lui apararea, dar nici nu sunt de acord cu acuzatiile tale... si eu sunt fan Madalina, dar nu pot sa fiu subiectiva. Am auzit-o pe Madalina vorbind la TV de atatea ori, atat de frumos despre sotul ei, incat chiar refuz sa cred acuzatiile tale.

Anonim spunea...

Cand a murit Madalina Manole, am vazut pentru prima data un interviu cu sotul ei, intr-un studio, in care la intrebarea reporterului: “Felicitari, pentru copilul vostru! Pe cand al doilea? Va doriti mai multi copii, nu?!” a raspuns: “Da, sigur. Pe curand urmatorul!” Deci! 1.Cat de imbecil sa fi fost reporterul sa intrebe asa ceva?! 2.Cat de misogin si inconstient era sotul Madalinei Manole?! 3.Nimeni nu a avut in vedere faptul ca ea a fost o cantareata si nu o “mama eroina” de pe vreamea lui Ceausescu care a primit medalie pentru ca a nascut 22 de copii. Nimeni nu a avut n vedere ca M.M. avea deja peste 40 de ani si a nascut in urma numeroaselor tratamente hormonale. Nu-ti trebuie scoala medicala ca sa stii ca astea te intorc pe dos. Pe cand vroia al doiea copil, sotul M.M.?! La varsta de 45-50 de ani? Si cu ce tratament? Cu apa sfintita? NIMENI nu s-a gandit la Madalina Manole! Iar in Romania va fi la fel, mereu! Indiferent cat talent ai, indiferent cata munca de caritate faci; chiar daca ai leacul pt cancer sadit in cap/ In Rrrrromanika, femeia este doar o masina de facut copii si tanti de serviciu care curata prin casa si face de mancare. Femeile care au reusit sa seridice peste acest tipar sunt si vor fi mereu persecutate sub o forma sau alta. Petra

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search