joi, 8 iulie 2010

Cosmina, mi-ai furat costumul de baie! :)

In fotografie este Cosmina Pasarin si Dalia Pusca, fosta ei colega de "adormeala" de la TVR, pe vremea cand inca mai petreceau diminetile impreuna pe litoral. Ce am observat eu la a doua privire aruncata pe aceasta poza este ca Pasarin Cosmina are costum de baie ca al meu!:) Eu inca il am cu eticheta, nu am reusit sa-l port pana acum, dar daca este frumos afara il inaugurez sambata!
PS: cred ca ar trebui sa stiti ca sunt o diva fara fite ca si Cosmina si costumul costa 35 de lei si se poate gasi in minunatul complex comercial SIR :))
Anonim spunea...

Incredibil, dar cat de mult stii sa o pupi in fund (scuze expresia) si sa o lauzi, ca vad ca e normal sa faci sex cu microfonul in zilele noastre, mai nou ! Daca ar fi astfel de comportament in cazul altor vedete, le-ai critica la sange !

andreea spunea...

Este delicios:xTare mi-as dori sa am si eu unul asa,dar nu am de unde sa ilcumpar;)) sunt din alt oras

Zuzele spunea...

Andreea, cu siguranta gasesti si la tine! cauta si prin piata ca eu am vazut si la tarabe cu 30 de lei chiar :)

Anonim spunea...

Ai uitat sa mentionezi ca ai fost insotita de moi :D. :)))

Zuzele spunea...

Bine, bine, am fost cu toi!:))

Zuzele spunea...

Anonim, nu e vorba de pupat in fund aici! Cosmina Pasarin nu s-a nascut peste noapte, dupa ce a semnat contractul cu TVR. Ea a fost asa inca de la aparitia in lumea mondena. Toata lumea stie ca este un spirit mai libertin, nonconformist si uneori, nu cu toate tiglele pe casa. Nu vad de ce acum s-a ofuscat atat de tare TVR-ul si s=a simtit foarte jignit sa o aiba pe statul de salarii! Mai ales ca le-a facut megapublicitate si multa lume pentru ea se uita, nu pentru plictisitoarea cealalta!

andreea spunea...

este cumva posibil sa iti trimit banii:)) prin card..undeva pentru a'mi cumpara si mie costum asta de baie?crede'ma:| nu este nicaieri.tocmai de asta spun:( As fi minunat

Zuzele spunea...

:) Iubita,iti cumpar cu cea mai mare placere, dar nu trebuie sa-l probezi inainte? Il iei asa pe neve?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search