joi, 8 iulie 2010

Simona Dichiseanu la 43 ani!

cc

PS: am si eu salopetica din aia ca a ei :), cu top si pantoloni scurti, numai ca este bleumarin inchis. Este de la Pimkie :P  Apropo: nici Crina Matei nu arata rau!
iulia spunea...

arata f bine..mai ales la corp,se vede ca este o persoana care acorda multa atentie aspectului..ps:zuzelor sunteti de nota 10

Sabina spunea...

Arata foarte bine la 43 de ani, dar... sprancenele sunt tatuate, sau creionate f puternic? Cu negru taciune, cand ea e vopsita blond? Arata nasol sprancenele... zici ca-i o oarecare pitzi devoratoare de malluri. Si se imbraca de zici ca-i ultima video-chatista.

Butterfly spunea...

Simona Dichiseanu este genul de femeie frumoasa care se pastreaza. La sprancene sunt de acord cu Chibit, sunt foarte urate, au pacalit-o cei care au tatuat-o, si nu prea imi place cum se machiaza.
De Crina Matei nu imi place deloc, e antipatica.
Salopeta e foarte draguta ;)

ColourMePretty spunea...

Sper sa arat si eu asa la varsta ei! :) Intr-adevar,uneori se imbraca usor pitzi-wannabe dar se vede ca este ingrijita.Poate are complexul Lolita si vrea sa isi demonstreze ca inca mai poate purta hainute de adolescente emancipate,pe mine oricum nu ma derajeaza optic deloc.

Zuzele spunea...

Da, asa e! Este usor, spre mai mult, pitzi :) Poate ca ar putea sa-si puna in evidenta formele si altel, nu prin haine stramte de pustoaica de liceu, dar...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search