joi, 8 iulie 2010

Cred ca asa arata Raiul!

Fara nici macar o legatura cu ceea ce mi se intampla mie - nu, nu ma marit, in caz ca vreti sa ma felicitati!:))- mi-am format o oarecare imagine cum as vrea sa arate nunta mea. Cu siguranta vreau sa fie pe plaja si daca nu este, macar locul in care se va desfasura sa fie ca o oaza pentru invitati, ca o bucata de Hawaii adusa in mijlocul orasului. Nu vreau rochii elegante si costume care se vad de la o posta ca nu-si gasesc un loc prea comod in sifonierul celor care le poarta, nu vreau ca oamenii sa fie fortati sa poarte ceva ce nu le place doar pentru ca merg la nunta.




Nu vreau tocuri incomode care zdrelesc picioarele invitatilor, doar pentru ca nu se cade sa te incalti altfel la nunta. As fi cea mai fericita din lumea daca ar fi sa fie la mare, pe o plaja aurie si curata, pustie, linistita. Totul in jur sa fie alb, decor marinaresc, scoici, multe scoici, stelute de mare, navoade marinaresti, ghirlande de flori multicolore, invitati imbracati lejer, in rochite de plaja si camasi de in, slapi si flori in par.
Vreau relaxare, multa relaxare, nimic incorsetat, nimic fortat, nimic pentru ca asa trebuie.
Nu vreau sarmale la nunta! Nu mai suport sa merg la o singura nunta in care meniul e tot timpul acelasi: aperitiv, sarmale, friptura si peste. Unde e scris ca asa trebuie sa fie? Cine a stabilit aceste reguli? Jeezus !

In primul rand ca visez ca un bufet suedez unde oamenii sa aiba multe optiuni, sa poata manca fiecare ce, cat si cand doreste. Nu vreau sa-mi chem invitatii de pe ringul de dans pentru ca "vin sarmalele". Vreau ca fiecare sa decida singur cand vrea sa manance, cand sa bea, cand sa danseze.



Ah! Si nu vreau nunta noaptea! Nu stiu de ce la noi este obiceiul asta tampit sa chemi lumea la nunta la lasarea serii si sa-i pui aperitivul pe masa la 12 noaptea. Sa chinui copii si mamai toata noaptea la petrecere.




Sa obosesti creierii invitatilor cu un anumit gen de muzica -populara, de ce mai multe ori- cand numai o mica parte dintre ei o accepta. Vreau diversitate. Vreau de toate pentru toata lumea. Vreau multe...

Dupa ce v-am aratat torturile (sau mai degraba torturile cu accentul pe "u") , deschid Daily Mail si ce aflu? Ca Megan Fox s-a maritat cu Brian Austin Green pe PLAJA! Si au mai pus si poze sa-mi intoarca mie cutitul in rana :))
d

Update: poze de la Chibit :)

Sabina spunea...

Nu-i greu ce vrei tu acolo, se poate!Dar sa stii ca nu te cred cand zici ca n-ai ajuns pana acolo. Parca vad ca nu trece mult si ne dai vestea, am eu asa un feeling, si chiar nu stiu cine esti, nici tu, nici cealalta Zuzica! Dar va pandesc in continuare :D Iti dau niste poze pe mail luate de undeva cu ceva detalii, cu siguranta o sa iti placa!

Zuzele spunea...

hihi :) Chibit, zici ca ai tu un feeling, hm? :) Hai ca te anunt daca ai avut sau nu dreptate ! pupi

ColourMePretty spunea...

Seychelles si nisip argintiu....

carmena spunea...

Iubitul tau "concubin" ce zice? Va combinati la o nunta d'asta de poveste? Poate ne onoreaza si el cu o parere...un comment...ceva :)
Sper sa ai noroc si mai ales...money sa-ti realizezi visele, zuzo :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search